Kunlun – Vladivostok 4:0 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Magnitogorsk – Nižněkamsk 4:3 (2:0 po s.n.)
Ufa – Novosibirsk 2:3 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 2:3 (po pr.) | Dynamo Moskva – Jokerit 1:2 (po pr.)
Petrohrad – Čerepovec 4:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Viťaz 6:0 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 1:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
6:0 (3:0, 2:0, 1:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Úterý 17.12.2019, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:30
    Spartak právě vstřelil branku!
    Kromě discipliny mají hosté problém i s následným bráněním soupeřových přesilovek. Polovina gólů, které dnes dostali, totiž padla právě v jejich početní nevýhodě. KASPARS DAUGAVINŠ tentokrát potrestal nezodpovědnost při střídání a já se obávám, že hokejistům Viťazu už nepomůže ani svěcená voda. Asistence: Ilja Zubov a Arťom Fjodorov.
    24:17 Arťom FJODOROV - 5:0
     
    24:17
    Spartak právě vstřelil branku!
    Zleva nahrávající Rylov našel na zadní tyči ARŤOMA FJODOROVA, jemuž ke druhé trefě stačilo správně nastavit hůl. Moskvané využívají druhou přesilovku a zápas začínají měnit v exhibici. Asistence: Jakov Rylov a Ilja Zubov.
    22:30 Robin HANZL - 4:0
     
    22:30
    Spartak právě vstřelil branku!
    ROBIN HANZL zvyšuje ve vlastním oslabení na 4:0! Český reprezentant převzal uprostřed hřiště brejkovou přihrávku a dělovkou z vrcholu levého kruhu zahrál náhradníkovi Saprykinovi na housle. Asistence: Jevgenij Kulik a Maxim Gončarov.
    19:15 Arťom FJODOROV - 3:0
     
    19:15
    Spartak právě vstřelil branku!
    Nevyužitá přesilovka domácí tým mrzet nemusí, krátce po jejím vypršení totiž skóruje ARŤOM FJODOROV. Ježov nejprve dobře zasáhl betonem, ale na pohotovou dorážku z bezprostřední blízkosti už nestačil. Spartak si tak před první sirénou vytváří luxusní náskok. Asistence: Kaspars Daugavinš a Ilja Zubov.
    03:56 Dmitrij VIŠNĚVSKIJ - 2:0
     
    03:56
    Spartak právě vstřelil branku!
    Klub z hlavního města využívá přesilovku a už na konci čtvrté minuty vede 2:0! Ruce nad hlavou má DMITRIJ VIŠNĚVSKIJ, který děkuje za skvělou kolmici do levého kruhu, odkud bleskovou ranou překonal přesunujícího se Ježova. Hosté totálně zaspali úvod zápasu a dostat se do něj jim určitě zabere spoustu sil. Asistence: Alexandr Chochlačov.
    00:11 Michail JUŇKOV - 1:0
     
    00:11
    Spartak právě vstřelil branku!
    To je nástup jako hrom! Už v jedenácté vteřině otevírá skóre MICHAIL JUŇKOV. Síť rozvlnil z mezikruží po zadovce, kterou ho k tomu pobídl Cyplakov. Lepší vstup do utkání si mírně favorizovaný celek nemohl přát. Asistence: Maxim Cyplakov a Michail Kotljarevskij.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 1. Juňkov (Cyplakov, Kotljarevskij), 4. D. Višněvskij (Chochlačov), 20. Fjodorov (Daugavinš, Zubov), 23. R. Hanzl (Kulik, Gončarov), 25. Fjodorov (Rylov, Zubov), 51. Daugavinš (Zubov, Fjodorov)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – D. Musin, D. Višněvskij, Hersley, Rylov, Nikišin, Gončarov, Trišin, Kulik – Nikoncev, Daugavinš, Zubov – A. Galimov, R. Hanzl, Fjodorov – Cyplakov, Kotljarevskij, Juňkov – Arkalov, Kokarev, Chochlačov.
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (21. Saprykin) – Katičev, Jeřábek, V. Lajunen, Šinkevič, Golovkov, Jevsejenkov, Voronkov – P. Černov, A. Sjomin, Makejev – Jormakka, Jo. Nättinen, Byvalcev – Grebenščikov, Petrakov, Orlovič-Grudkov – Arťuchin, Koltygin, Mojsejev – Laričev.

    Rozhodčí: Bělov, Ravodin – Berseňov, Judin

    Diváci: 8 740
    bahis siteleri