Boston – Los Angeles 3:4 (po pr.) | Toronto – Buffalo 5:3 (kon.) | Tampa – Ottawa 4:3 (po pr.)
Philadelphia – Anaheim 4:1 (kon.) | NY Islanders – Nashville 3:8 (kon.) | Detroit – Columbus 3:5 (kon.)
Winnipeg – Carolina 3:6 (kon.) | Calgary – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Vancouver – Montreal 1:3 (kon.)
Vegas – Minnesota 3:2 (kon.) | San Jose – Arizona 2:3 (kon.)
konec
New York Islanders
3:8 (0:1, 3:4, 0:3)
Nashville Predators
Středa 18.12.2019, 01:10 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:08 Ryan JOHANSEN - 3:8
     
    54:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    Chyba Varlamova končí osmou brankou. Střela od modré od Ellise byla zablokovaná do rohu, kde se puku dostal RYAN JOHANSEN, který objel branku a v klidu zakončil. Asistence: Ryan Ellis, Roman Josi.
    51:36 Roman JOSI - 3:7
     
    51:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že je již rozhodnuto. Predátoři dávají sedmou branku a využívají druhou přesilovou hru. Rána Ellise z levého kruhu ještě brankou neskončila. Dělovka ROMANA JOSIHO od modré však již do sítě Varlamova prošla. Asistence: Ryan Ellis, Calle Järnkrok.
    48:59 Calle JÄRNKROK - 3:6
     
    48:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    Šestá branka v domácí síti a první co pouští Varlamov. Johansen vjel s pukem do pásma po levé straně, ale přihrávkou na pravý kruh vybídl na střelu z první CALLE JÄRNKROKA, ten střelou z první překonává Varlamova. Asistence: Ryan Johansen, Jakov Trenin.
    39:12 Rocco GRIMALDI - 3:5
     
    39:12
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté vedou o dvě branky. Domácí opět nedokázali vyhodit a Predátoři to trestají. Forsberg předal puk na pravé straně na ROCCA GRIMALDIHO, který přesnou střelou překonává Greisse. Asistence: Filip Forsberg.
    38:24 Nick BONINO - 3:4
     
    38:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři se dostávají v utkání podruhé do vedení. Domácí měli více ze hry, ale radují se hosté. Ránu Mattiase Ekholma od modré ještě dokázal před Greissem tečovat NICK BONINO, domácí brankář byl bez šance zareagovat. Asistence: Mattias Ekholm.
    30:58 Craig SMITH - 3:3
     
    30:58
    Nashville právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno a Nassau Coliseum utichlo. Turris našel zpoza branky přesnou přihrávkou na brankovišti CRAIGA SMITHA, který střelou na lapačku překonává Greisse. Asistence: Kyle Turris, Matt Irwin.
    28:38 Filip FORSBERG - 3:2
     
    28:38
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři ihned snižují a využívají přesilovou hru. Ekholm na modré našel mezi kruhy FILIPA FORSBERGA, který si nabruslil s pukem na pravý kruh a střelou švihem překonává bezmocného Greisse. Asistence: Mattias Ekholm, Craig Smith.
    28:11 Casey CIZIKAS - 3:1
     
    28:11
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí vedou o dvě branky a udeřili v oslabení. Cizikas s Clutterbuckem ujeli dva na jednoho a prvně jmenovaný CASEY CIZIKAS střelou z pravého kruhu překonává Rinneho. Asitence: Scott Mayfield.
    24:43 Derick BRASSARD - 2:1
     
    24:43
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované otáčení vývoj utkání a využívají přesilovou hru. Pulock našel od levého mantinelu na středu Beauvilliera, který poté vybídl na pravé straně DERICKA BRASSARDA, který si musel zpracovat puk, když se mu po podařilo tak si připravil střelu, kterou vymetl všechny pavučiny. Asistence: Anthony Beauvillier, Ryan Pulock.
    22:55 Brock NELSON - 1:1
     
    22:55
    Islanders právě vstřelili branku!
    Máme srovnáno. Na jedné straně vychytal Greiss v jasné šanci Smitha. Na druhé straně rychlý protiútok, dva na jednoho, který využil střelou z pravého kruhu BROCK NELSON, který ještě střelu olízl o tyčku, na druhé straně mu ještě najížděl Lee, ale prvně jmenovaný to vzal na sebe a udělal dobře. Opět se potvrdilo klišé "Nedáš, dostaneš". Bez asistence.
    04:39 Craig SMITH - 0:1
     
    04:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Domácí nedokázali dvakrát vyhodit z vlastního obranného pásma a toho využil Sissons, který od modré posunul puk do rohu na Bonina, ten poté v pádu nahrál mezi kruhy na zcela volného CRAIGA SMITHA, který prostřelil Greisse. Asistence: Nick Bonino.

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 23. B. Nelson, 25. Brassard (Beauvillier, Pulock), 29. Cizikas (Mayfield) – 5. C. Smith (Bonino), 29. F. Forsberg (Ekholm, C. Smith), 31. C. Smith (Turris, Irwin), 39. Bonino (Ekholm), 40. Grimaldi (F. Forsberg), 49. Järnkrok (Johansen, Trenin), 52. Josi (Ellis, Järnkrok), 55. Johansen (Ellis, Josi)


    New York Islanders: Greiss (41. Varlamov) – Leddy, Boychuk, Pelech, Pulock, D. Toews, Mayfield – Johnston, Barzal, Jo. Bailey (A) – Beauvillier, B. Nelson, Komarov – Lee (C), Brassard, Eberle – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm, Fabbro, Hamhuis, Irwin – F. Forsberg (A), Johansen, Järnkrok – Turris, Duchene, Sissons – Grimaldi, Bonino, C. Smith – Trenin, Blackwell, Watson.

    Rozhodčí: Schlenker, Hanson – Driscoll, Flemington

    Diváci: 12.114
    bahis siteleri