Jekatěrinburg – Nižněkamsk 4:3 (kon.) | Čeljabinsk – Chabarovsk 2:3 (1:2 po s.n.) | Kazaň – Ufa 2:1 (kon.)
Dynamo Moskva – Čerepovec 8:1 (kon.) | Jokerit – Jaroslavl 4:5 (2:3 po s.n.) | Omsk – Novosibirsk 3:1 (kon.)
Viťaz – Riga 1:0 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 0:1 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
2:1 (0:0, 2:1, 0:0)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 19.12.2019, 17:30 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    35:20 Justin AZEVEDO - 2:1
     
    35:20
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň jde podruhé v utkání do vedení! JUSTIN AZEVEDO si zpracoval na svou hůl rychlou pobídku Jarullina, udělal dva kroky, a z pravého kruhu vypálil. Kotouč propasíroval mezi betony Metsoly. Kanadský hokejista si připsal druhý kanadský bod v dnešním duelu. 2:1. Asistence: Albert Jarullin.
    24:41 Teemu HARTIKAINEN - 1:1
     
    24:41
    Ufa právě vstřelila branku!
    Rázem je vyrovnáno! Kazaň se sice nastěhovala do třetiny hostů, avšak chyby v rozehrávce na modré čáře využil TEEMU HARTIKAINEN. Finský útočník získal puk do své moci, přebruslil střední a útočnou třetinu a těsně před Reidebornem zamířil nad lapačku. 1:1. Bez asistence.
    24:12 Viktor TICHONOV - 1:0
     
    24:12
    Kazaň vstřelila branku!
    Ak Bars jde do vedení! Přesilovou hru využívá VIKTOR TICHONOV přesnou střelou z mezikruží. Velkou zásluhu na vedoucí brance má Justin Azevedo, který si na modré čáře počkal, přidržel si touš a následnou přihrávkou krásně vybídl Tichonova. 1:0. Asistence: Justin Azevedo a Mikael Wikstrand.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 25. V. Tichonov (Azevedo, Wikstrand), 36. Azevedo (Jarullin) – 25. Hartikainen


    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – Wikstrand, Ljamkin, Rukavišnikov, Judin, Chenkel, Jarullin, Fazylzjanov – Azevedo (A), Tkačjov, Cormier – Zaripov (C), V. Tichonov, Frattin – Galijev, A. Galimov, Dyňak – E. Galimov, M. Gluchov (A), Kara – O. Li.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen, Panin (C), Arzamascev, Koledov, Ar. Sergejev, Pašnin, Lisovec – Chochrjakov, Hartikainen, Omark (A) – Baranov, Kartajev, Sošnikov (A) – Kadějkin, Kugryšev, V. Žarkov – Gimatov, Pimenov, Baškirov – Pustozjorov.

    Rozhodčí: Kulakov, Morozov – Bersenjov, Judin

    Diváci: 3 567
    bahis siteleri