Ostrava – Česká Lípa 5:7 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 3:11 (kon.) | Střešovice – Otrokovice 5:6 (kon.)
Vítkovice – Black Angels 9:7 (kon.) | Liberec – Chodov 8:7 (po pr.) | Hattrick Brno – Královské Vinohrady 3:7 (kon.)
po prodl.
FBC Liberec
8:7 (1:1, 3:1, 3:5 - 1:0)
FAT PIPE Florbal Chodov
Pátek 20.12.2019, 20:00 • SH Dukla Liberec • Livesport Superliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:06:53)
     
    Střely na branku: 31 – 35
     
    Dnešní utkání sledovalo 246 diváků.
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Liberec – Jan Král
    Chodov – Marek Vávra
     
    Je konec! Liberec sice ztratil čtyřbrankové vedení, přesto bere z tohoto zápasu alespoň dva body! V prodloužení totiž rozhodl Patrik Rozkovec, i když se to hostujícím hráčům ani trochu nelíbilo, když poslali jejich spoluhráče na mantinel. V utkání se nejvíce dařilo chodovskému Marku Vávrovi, jenž si připsal rovnou pět bodů (2+3). Na domácí straně zazářil hlavně Radek Valeš, který si připsal tři body za hattrick.
     
    Konec zápasu.
    63:36 Patrik ROZKOVEC - 8:7
     
    63:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Chodov je hodně naštvaný a hned několik hráčů vystartovalo z lavičky, ale branka platí! PATRIK ROZKOVEC totiž poslal soupeře proti mantinelu, který tak nemohl hrát míček. V ten moment už o měl liberecký hráč jednoduché, doběhl si pro míček za branku a poslal ho do ní k tyčce, když byla prázdná. Bez asistence.
     
    63:00
    Tomáš Sýkora v dobré pozici, ovšem ani on nerozhoduje dnešní zápas! Odrazil se k němu míček a obránce hostí mířil dobře. Vyznamenal se však Král.
     
    62:24
    Domácím se to dvakrát mohlo stát smrtelným, ovšem není tomu tak! Hosté totiž dvakrát netrefili prázdnou branku a Jan Král se už vrátil.
     
    61:47
    A Liberec se dostal k míčku, takže všichni hráči mohou vystřídat. Vidíme tedy opačnou situaci, kdy domácí hrají ve čtyřech bez gólmana a hosté v třech.
     
    61:13
    Hosté se nadále drží na míčku, i když to v jednu chvíli vypadalo, že ho Severočeši získají. Ti však zatím velmi dobře brání ve třech na kousku hřiště.
     
    60:38
    Chodov hraje ve čtyřech a kombinuje na útočné polovině proti třem hráčům Liberce. Zatím si však nemohou najít nějakou uličko do dobré šance.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ani tři třetiny dnešního utkání nerozhodly o vítězi dnešního zápasu. Liberec měl všechno pod kontrolou, vždyť vedl 7:3! Poté se ale Chodov vzchopil a během několika málo minut stav srovnal. Nikomu už se pak nepodařilo vstřelit branku, a tak uvidíme prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:18
    Lukáš Lhota mohl z ničeho nic rozhodnout! Odrazil se k němu míček, když běžel ke gólmanovi, ovšem ten stihl sklapnout nohy včas a míček má někde pod nimi! To byla velká šance.
     
    59:00
    Minuta do konce třetí části!
     
    58:31
    Mikuláš Krbec dostal přihrávku a vydal se rovnou na útočnou polovinu. Jeho přihrávka ovšem nebyla dostatečně přesná a u míčku jsou domácí.
     
    58:00
    Do konce třetiny nám chybí poslední dvě minuty a stav je nadále vyrovnaný, nakonec jsme viděli pořádnou palbu, a to z obou stran.
     
    57:17
    Jakub Kopecký na druhé straně servíroval parádní přihrávku skrze šíři útočného pásma, která byla těsně před domácím zakončujícím hráčem vychýlena!
     
    56:59
    Obrovské šance na straně hostů nekončí brankou! Po přečíslení se míček odrážel všemožně v brankovišti, kde přišlo několik dorážek. Ani jedna z nich neskončila až v brance!
     
    56:21
    Nadále je stav vyrovnaný, což je skoro neobvyklé v této periodě. Vypadá to, že se nám pomalu ale jistě blíží prodloužení.
     
    54:50
    No, Liberec nemá v obraně jen okna, nýbrž rovnou výkladní skříně. Domácí gólman má najednou tolik práce, co neměl skoro v celém zápase.
     
    54:10
    Tom Ondrušek se snažil otočit skóre na stranu hostí, a to hned dvakrát! nejprve však trefil spoluhráče, následně vytáhl velmi dobrý zákrok Jan Král.
    53:25 Daniel MAXA - 7:7
     
    53:25
    Chodov právě vstřelil branku!
    A je srovnáno, neskutečný comeback hostujícího týmu! Po rozehrávce se totiž úplně sám před brankou ocitl DANIEL MAXA, jenž měl jednoduchou pozici. Těsně předtím šel hráč domácích naprosto nepochopitelně střídat. Asistence: Marek Vávra.
    52:19 Tom ONDRUŠEK - 7:6
     
    52:19
    Chodov právě vstřelil branku!
    A několik minut hrůzy na domácí straně nadále trvá, už je to jen o gól! Marek Vávra posunul míček na TOMA ONDRUŠKA, který ranou ze střední vzdálenosti překonal Krále. Asistence: Marek Vávra.
     
    51:24
    Oddechový čas pro domácí.
    51:24 Marek VÁVRA - 7:5
     
    51:24
    Chodov právě vstřelil branku!
    A hosté dále snižují náskok soupeře, tentokrát po chybě v obraně Liberce! Mikuláš Krbec vybojoval míček a v přečíslení dva na jednoho ho předal MARKU VÁVROVI, jenž bekhendem překonal brankáře domcích. Asistence: Mikuláš Krbec.
    50:34 Daniel KAŠOVSKÝ - 7:4
     
    50:34
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pražané se ovšem nevzdávají a snižují na rozdíl tří branek! Tomáš Sýkora dlouho držel míček za brankou a přemýšlel, komu má nahrát. Nakonec si na jeho pas seběhl DANIEL KAŠOVSKÝ, jenž ranou z první nedal Královi šanci. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    50:00
    Do konce této periody nám chybí přesně polovina, tedy deset minut! Na míčku se držel Tomáš Leksa, ovšem jeho přihrávku sebrali jen Chodovští.
     
    49:14
    Hráči v černém nadále kombinují s míčkem na útočné polovině a s hostujícím týmem to nevypadá moc dobře. nemůže vymyslet vůbec nic.
     
    48:30
    Florbalisté v bílém jsou evidentně zaskočení průběhem posledních několika minut. Naopak Liberec si jde sebevědomě pro tři body z tohoto utkání.
    47:34 Radek VALEŠ - 7:3
     
    47:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši rychle využívají svou přesilovou hru a jdou v tomto zápase do trháku! Velkou chybu domácí obrany potrestal RADEK VALEŠ, jenž přízemní ranou zkompletoval hattrick! Asistence: Lukáš Lhota.
     
    47:11
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Daniel Maxa – 2 min., Bránění ve hře).
     
    46:44
    Jan Král ale drží svůj tým nad vodou a chce dnes vybojovat tři body se svým týmem! Během krátké chvíle předvedl dva velice těžké a důležité zákroky.
    45:53 Radek VALEŠ - 6:3
     
    45:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Což se potvrzuje i nyní, Liberec vede už o tři góly! Petr Kološ rozehrál rychle na RADKA VALEŠE, jenž byl na středu hřiště. Poté vyslal parádní ránu, na kterou Michal Rebro nemohl dosáhnout. Asistence: Petr Kološ.
     
    45:40
    Chodov tak zase musí dotahovat dvougólové manko. Liberec ale dnes působí v obraně pevně a hostující hráči to nebudou mít vůbec jednoduché.
     
    44:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže Severočeši si berou své vedení zpět na své hole! Petr Kološ našel svým pasem PATRIKA ROZKOVCE, jenž rozvlnil síťku v brance. Asistence: Petr Kološ.
    43:13 Marek VÁVRA - 4:3
     
    43:13
    Chodov právě vstřelil branku!
    A hosté po této situaci snižují náskok soupeře na jednu branku! Tom Ondrušek jen posunul míček na MARKA VÁVRU, jehož povedená střela až k zadní tyči. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    42:53
    A Severočeši zatím hrají opravdu v klidu. Tom Ondrušek přesto získal míček a byl faulován. To není pro Chodov vůbec špatná pozice.
     
    42:24
    Nyní jsme byli svědky velmi tvrdého souboje, po kterém jeden z hostí padl na mantinel. Rozhodčí ovšem nebude přerušovat a hráč Chodova se zvedl.
     
    42:00
    Domácí navíc pokračují v nebojácném výkonu. Martin Čermák vypálil z dobré pozice, ale trefil jen soupeře před sebou. Přesto se Liberec drží na míčku.
     
    40:48
    Je před námi posledních dvacet minut a Chodov má rozhodně spoustu věcí na práci. Prohrává o dvě branky, přičemž byl rozhodně favoritem zápasu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely ve druhé třetině: 13 – 13
     
    Již jsou za námi dvě periody dnešního zápasu, po kterých vedou domácí o dvě branky! Tato třetina už byla přece jen na góly bohatší a viděli jsme rovnou čtyři. Za domácí se postupně prosadili – Jakub Kárník, Tomáš Leksa a Radek Valeš. to za Chodov vstřelil branku jen Martin Koutný a hosté budou muset ještě hodně zabrat, pokud dnes chtějí vyhrát.

    Další třetina začne přibližně v 21:20.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:11
    Mikuláš Krbec čekal na přihrávku na středu hřiště, ale ta se až k němu nedostala. Vypadá to, že domácí povedou po konci druhé části o dvě branky.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:05
    Chodovští napadali jednoho soupeře dokonce ve třech, ale nebylo jim to k ničemu. Domácí obránce udržel míček, načež poslal přihrávku na útočnou polovinu.
     
    37:38
    Tak to hosté zkusili dlouhou přihrávkou, ovšem ta neměla moc šancí na úspěch. Byl to totiž spíše fotbalový centr, který nakonec skončil mimo mantinely.
     
    36:52
    No, zatím to vypadá, že se nám tu přece jen rodí překvapení. Pražanům se nedaří nic moc vymyslet na útočné polovině a Severočeši zatím hrají v pohodě.
     
    36:04
    Hosté se snaží co nejdříve snížit, ale Severočeši jsou hodně aktivní a napadají jejich rozehrávku. K tomu se ještě Chodov provinil faulem.
     
    35:41
    Marek Vávra mohl záhy zase snížit stav, ale nedal vylouženou šanci! Dostal skvělou přihrávku před branku, ovšem jeho teč se vůbec nevešla mezi tři tyče.
    34:51 Radek VALEŠ - 4:2
     
    34:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši to poté sehráli rychle a berou si zpět dvoubrankové vedení! Patrik Rozkovec posunul míček podél mantinelu na RADKA VALEŠE. Ten si naběhl až před gólmana, udělal kličku a zasunul míček do sítě. Asistence: Patrik Rozkovec.
     
    34:20
    Domácí ustáli další situaci, když získali míček už na své obranné polovině. Poté se rozhodli, že trochu uklidní hru, tak zavezli míček a nechali všechny vystřídat.
     
    33:00
    Skóre se nám tedy pohnulo na obou stranách, ale brankový rozdíl je nadále stejný. Domácí tak vedou o jednu branku a nyní jsou zase na míčku.
    31:26 Martin KOUTNÝ - 3:2
     
    31:26
    Chodov právě vstřelil branku!
    A vypadá to, že s brankami se nám roztrhl pytel, už je to zase jenom o gól! Mikuláš krbec vyslal parádní křižnou přihrávku k brance, kam si seběhl MARTIN KOUTNÝ, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Mikuláš Krbec.
    30:45 Tomáš LEKSA - 3:1
     
    30:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši ovšem už nyní vedou o dvě branky! TOMÁŠ LEKSA si to odpracoval téměř sám. Sebral si míček u mantinelu, naběhl si na polovinu hřiště. Poté si ještě popoběhl do trochu lepší pozice a dobrou ranou poslal míček až do sítě. Asistence: Jan Světlík.
     
    30:00
    Je za námi přesně polovina zápasu, která nebyla moc bohatá na branky! Zatím jsme totiž viděli jen tři. Z toho hned dvě vstřelili domácí, kteří tak vedou.
     
    29:20
    Petr Kološ už rozehrával na střed hřiště, kde měl volného spoluhráče. Vše se ale ukázalo jako předčasné, jelikož těsně předtím sudí pískal faul Liberce.
     
    28:51
    Nyní už to bylo jen o milimetry! Jiří Koutný byl nejspíše tím, který vyslal parádní střelu na zadní tyč, jenže míček nakonec trefil právě jen tyč!
     
    28:13
    Jakub Kopecký je na hřišti!
     
    27:41
    Tomáš Sýkora chvilku asi přemýšlel o střele, ovšem nakonec zvolil jen rozehrávku. Nakonec přišla střela, jenže ta hráči hostí vůbec nesedla...
     
    27:12
    Tom Ondrušek se dostal k další střele, a to z dobré pozice. Přesto trefil jen soupeře před sebou, který poté míček odpálil až za branku hostujícího celku.
     
    26:47
    Jenže Pražanům se zatím moc nedaří. Když se už dostali na útočnou polovinu, předvedli nepřesný pas. Ten získali domácí a odpálili míček daleko.
     
    26:13
    Vyloučení v týmu FBC Liberec (Jakub Kopecký – 2 min., Hrubost).
     
    25:37
    Nyní se snaží aktivně hrát zase hostující celek, který získal balónek na útočné polovině. Proto přišla i střela od mantinelu, ale Jan Král zasáhl.
     
    24:46
    Hosté už zvedali ruce nad hlavu, ale míček k jejich smůle v brance neskončil. Proletěl totiž těsně nad horní tyčkou a skončil jen mimo mantinely.
     
    24:12
    Martin Koutný mohl srovnat stav po necelé minutě! Dostal přihrávku na střed hřiště, ovšem jeho ránu z první stihl Jan Král reflexivním zákrokem zastavit.
    23:13 Jakub KÁRNÍK - 2:1
     
    23:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    A tak přichází trest, domácí se poprvé v zápase dostávají do vedení! JAKUB KÁRNÍK to zkusil ze středu hřiště skákavou střelou bekhendem, která prošla gólmanovi hostí mezi rukou a tělem. Asistence: Prokop Ferdan.
     
    22:43
    Kteří se zase mohli dostat do vedení! Jan Král už vlastně jen ležel na hřišti, přesto Chodov trefil jen pravou tyčku Královy branky!
     
    22:06
    Jiří Koutný držel míček za brankou soupeře, ale nevedlo to k nějakému efektu. Domácí se sice ubránili, ale u balónku jsou zase Pražané.
     
    21:18
    Matěj Klucho trochu klidní hru a domácí si tak přihrávají na své obranné polovině. Nakonec se dostali i dopředu, ovšem Rebro se pro míček natáhl.
     
    20:41
    Chodov sice začal aktivněji, ale velkou šanci měl Liberec! Lukáš Lhota skvělou prací vybojoval míček na středu hřiště. Následně ho předal na Prokopa Ferdana. Michal Rebro nic neviděl, ale stejně zasáhl maskou!
     
    20:13
    A už nám začala i druhá třetina. Uvidíme, jestli host začnou potvrzovat roli favorita nebo budou domácí nadále kousat a pokusí se o překvapení v programu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely po první části: 11 – 10
     
    Je za námi první třetina, po které je stav vyrovnaný 1:1. Hosté šli do vedení v tomto zápase už po třiceti sedmi vteřinách. Tom Ondrušek se dostal ke střele ze středu hřiště a ranou z první se nemýlil. Severočeši byli ale poté lepším týmem na hřišti a dočkali se zaslouženého vyrovnání. O to se postaral Jan Světlík tři minuty před koncem třetiny.

    Další třetina začne přibližně v 20:38.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:48
    Domácí měli možnost rozehrávky na útočné polovině. Ta se jim však nevyvedla a hosté se hnali do rychlé protiakce, ve které se vyznamenal Jan Král.
     
    18:02
    Michal Rebro získal míček do své moci a nechal trochu uklidnit hru. Jeho spoluhráči mezitím vystřídali a hosté mohou vymyslet něco v útoku.
     
    17:28
    A Liberec se mohl záhy dostat do vedení! Od Chodova to tedy není zrovna ideální výkon. Domácí hráč si naběhl na střed hřiště, ale trefil soupeře.
    16:58 Jan SVĚTLÍK - 1:1
     
    16:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši hráli velmi aktivně a zaslouženě srovnávají stav dnešního zápasu! JAN SVĚTLÍK získal míček do své moci, naběhl si do dobrého prostoru a parádní ranou nedal Rebrovi šanci. Bez asistence.
     
    16:12
    Florbalisté v bílém se hnali do dalšího útoku, ale jejich snaha ztroskotala už na polovině hřiště. Domácí obrana tam dobře zahustila prostor a získala míček.
     
    15:35
    Jan Král nyní už předvedl podstatně těžší zákrok, a to navíc velmi důležitý! Po střele na zadní tyč musel vytáhnout zákrok rukou, ale zvládl to a podržel svůj tým nad vodou!
     
    14:54
    Hosté už ale získali míček do své moci a rychle se dostávají na útočnou polovinu. Tam však stačila nepřesná přihrávka a souboj u mantinelu a je po šanci.
     
    14:39
    Michal Rebro už na druhé straně musel zasáhnout proti nebezpečnější střela, ale vyložená gólovka to taky nebyla. Rebro zasáhl pravou nohou.
     
    14:00
    A nyní je domácí gólman přece jen ve větší permanenci. Musel čelit dalšímu pokusu, ovšem ta střela znovu nepatřila mezi ty nebezpečné.
     
    13:23
    Radek Valeš je na hřišti!
     
    12:55
    A znovu byl domácí gólman úspěšný a vypadá to, že Liberec první oslabení v tomto zápase přečká. Drží se s míčkem v rohu útočné poloviny.
     
    12:25
    Jan Král si s nepříliš razantním pokusem poradil. Chytil míček do vlastích ruk a nahrál spoluhráči, jehož vyhození však skončilo jen na polovině hřiště.
     
    12:02
    Jenže nyní už jsou hostující florbalisté u balónku a konečně mohou vymyslet nějakou kombinaci na útočné polovině. Severočeši brání aktivně.
     
    11:44
    Máme zde tedy ideální šanci pro Chodov na navýšení náskoku v tomto zápase. zatím však hraje s míčkem Liberec a ještě se vlastně nemusel bránit.
     
    11:23
    Vyloučení v týmu FBC Liberec (Radek Valeš – 2 min., Sekání).
     
    11:00
    Máme zde signalizovaný trest. Domácí se budou muset bránit, jelikož budou vyloučení na dvě minuty. Hosté ale zatím mají výhodu, a tak hrají bez gólmana.
     
    10:06
    Již je za námi něco málo přes polovinu první třetiny a hosté nadále vedou o jeden gól. Liberec je však aktivnější na míčku a žene se za vyrovnáním.
     
    09:33
    Tom Ondrušek se pokoušel o svůj druhý zápas v tomto utkání. Vyslal dobrou ránu, ale Jan Král nemusel zasahovat, jelikož ji zablokovala obrana.
     
    08:50
    Pražané měli rozehrávku na útočné polovině, po které se míček odrazil na stranu hřiště. Přihrávku před branku už ale domácí stihl zastavit a získali míček.
     
    08:18
    Jenže to ještě nějakou chvilku nejspíše nepřijde. Chodov se znovu bez potíží ubránil a dostal se až do šance, kterou musel hasit zákrokem Jan Král.
     
    07:44
    Ovšem hostující hráči se na míčku zase moc dlouho neudrželi. Liberec zase kombinuje na útočné polovině a nejspíše by si zasloužil srovnání.
     
    07:20
    Domácí hráči aktivně napadají a vybojovali míček na své hole. Nakonec přišla střela, ale Michal Rebro nemusel zasahovat, jelikož střela nebyla přesná.
     
    06:41
    Florbalisté v černém se ale dnes nechtějí nechat zahanbit a jsou minimálně vyrovnaným soupeřem Chodova. Jan Baudisch na střelu nakonec nedosáhl.
     
    06:20
    Také Pražané mohou něco vymyslet na útočné polovině. Měli možnost rozehrávky z rohu, kterou si zase zopakují, jelikož balónek se dostal mimo mantinely.
     
    05:38
    Jan Šoltys měl na starosti rozehrání volného úderu někde z poloviny hřiště. Po pasu zkoušel vystřelit rovno na branku, ale do střely se mu postavil soupeř.
     
    04:32
    Petr Majer se dostal s míčkem okolo mantinelu a nakonec to byl on, kdo zakončoval. Jan Král ale předvedl dobrý zákrok a má míček někde pod rukou.
     
    04:04
    Ti pokračují v aktivním výkonu, avšak do vyložené šance se nemohou za žádnou cenu dostat. Michal Rebro ještě nemusel vytáhnout super zákrok.
     
    03:25
    Jan Světlík to zkoušel individuální akcí, ale ztroskotal už na polovině hřiště. Chodovská obrana zahrála vše na jedničku, přesto jsou domácí na míčku stále.
     
    02:51
    Michal Rebro nakonec přece jen musel zasahovat! Přišla totiž zajímavá střela ze strany, ovšem hostující gólman má balónek někde pod tělem.
     
    02:16
    To byl tedy rychlý úvod, snad oba týmy budou pokračovat v nastoleném trendu. U míčku se nyní drží domácí florbalisté, kteří se snaží dostat dopředu.
     
    00:37
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak to je rychlost jako hrom, jelikož Chodov jde už po třiceti sedmi vteřinách do vedení! K odraženému míčku se před brankou dostal TOM ONDRUŠEK, jenž poté z první rozvlnil síť v brance. Asistence: Marek Vávra.
     
    00:12
    A jeden zápas z posledních dvou kol letošního roku právě začal! Domácí hráči nastupují v černých dresech, zatímco ti hostující mají bílé svršky.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FBC Liberec: Král (Janota) – Klucho, Bitman, Kološ, Kroupa – Kopecký, Kárník, Valeš – Leksa, Rozkovec, Čermák – Lhota, Baudisch, Ferdan – Šoltys, Matušů, Kořínek – Balatka, Světlík.

    FAT PIPE Florbal Chodov: Mich. Rebro (Šimůnek) – Doubek, Kašovský, Vošta, T. Vávra, Sýkora, Strnad – Maxa, Mikeš, Ondrušek – Řezáč, M. Koutný, Matejčík – Eremiáš, Majer, J. Koutný – Krbec, Plíhal.

    Rozhodčí: Lukáš Čížek a Lukáš Laštovička.
     
    FAT PIPE Florbal Chodov

    To Chodov je na tom podstatně lépe a patří mezi nejlepší týmy celé Superligy. Po sedmnácti zápasech má na svém kontě čtyřicet bodů a patří mu druhé místo o skóre před Vítkovicemi. Pražané už mají podstatně lepší skóre, a to +55. I Chodov bral z posledních tří zápasů dvě výhry. Postupně porazil Bohemians a vysoko Pardubice. Naopak nestačil na Střešovice na jejich hřišti.

    Nejproduktivnější hráč:
    Marek Vávra – 39 bodů (21+18)
    Tom Ondrušek – 36 bodů (20+16)
    Mikuláš Krbec – 29 bodů (12+17)
     
    FBC Liberec

    Severočeši se zatím drží na posledním místě tabulky zaručující play-off, ovšem budou o něj ještě tvrdě bojovat. V sedmnácti zápasech totiž získali devatenáct bodů a před devátými Vinohrady je drží jen lepší skóre. Liberec má záporné skóre, a to -11. Domácí florbalisté vybojovali z posledních tří zápasů šest bodů. Porazili totiž Českou Lípu a Black Angels. Naopak nestačili na Pardubice. Přesto se dá říct, že mají slušnou formu.

    Nejproduktivnější hráči:
    Radek Valeš – 27 bodů (17+10)
    Prokop Ferdan – 25 bodů (14+11)
    Jakub Kopecký – 25 bodů (12+13)
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního zápasu nejvyšší české florbalové soutěže. V tomto duelu se spolu zaměříme na duel mezi Libercem a Chodovem. Buly je naplánováno na 20:00 a my budeme u toho!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 17. Světlík, 24. Kárník (Ferdan), 31. Leksa (Světlík), 35. Valeš (Rozkovec), 45. Rozkovec (Kološ), 46. Valeš (Kološ), 48. Valeš (Lhota), 64. Rozkovec – 1. Ondrušek (M. Vávra), 32. M. Koutný (Krbec), 44. M. Vávra (Ondrušek), 51. Kašovský (Sýkora), 52. M. Vávra (Krbec), 53. Ondrušek (M. Vávra), 54. Maxa (M. Vávra)


    FBC Liberec: Král (Janota) – Klucho, Bitman, Kološ, Kroupa – Kopecký, Kárník, Valeš – Leksa, Rozkovec, Čermák – Lhota, Baudisch, Ferdan – Šoltys, Matušů, Kořínek – Balatka, Světlík.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Mich. Rebro (Šimůnek) – Doubek, Kašovský, Vošta, Sýkora, Strnad – Maxa, Mikeš, Ondrušek – Řezáč, M. Koutný, Matejčík – Eremiáš, Majer, J. Koutný – Krbec, Plíhal, M. Vávra.

    Rozhodčí: Lukáš Čížek a Lukáš Laštovička

    Diváci: 246
    bahis siteleri