K. Vary – Kladno 3:1 (kon.) | Litvínov – Pardubice 4:3 (3:1 po s.n.) | Zlín – Olomouc 8:6 (kon.)
Sparta – Třinec 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 5:4 (po pr.) | Mountfield HK – Plzeň 0:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Neděle 22.12.2019, 16:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:25 Tomáš KUNDRÁTEK - 3:2
     
    52:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nyní se však Třinečtí už radují. TOMÁŠ KUNDRÁTEK vystřelil od modré čáry a puk zaplul až do branky, kterou dnes hájí Matěj Machovský. Domácí střídačka si ještě vzala trenérskou výzvu, gól však byl uznán. Asistence: Martin Adamský.
    38:51 Miroslav FORMAN - 3:1
     
    38:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Jakub Štěpánek musí ze své sítě lovit další kotouč! Blain nastřelil kotouč z pravého kruhu do brankoviště, kde ho dorazil pohotový MIROSLAV FORMAN. Sparťané vedou již o dvě branky. Asistence: Lukáš Pech, Vladimír Růžička.
    23:49 Vladimír RŮŽIČKA - 2:1
     
    23:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak jsem to zakřikl! Sparťané se dostali do útočného pásma, Forman našel hůl VLADIMÍRA RŮŽIČKY a ten dnes vstřelil už druhý gól do třinecké sítě! Asistence: Miroslav Forman.
    20:43 Roman SZTURC - 1:1
     
    20:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    A pozor! Zanedlouho se však hosté přeci jen radují. Třinečtí se usadili před Machovským, Marcinko našel před brankou ROMANA SZTURCE, který se se svou dorážkou na brankovišti nemýlil. Asistence: Tomáš Marcinko, Matěj Stránský.
    12:22 Vladimír RŮŽIČKA - 1:0
     
    12:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už to ale sparťanům vyšlo na jedničku! Domácí se usadili v útočném pásmu a Piskáček vyslal jedovatou ránu na branku. Do jeho střely zřejmě sáhl svou holí VLADIMÍR RŮŽIČKA, čímž změnil směr puku mimo dosah brankáře Jakuba Štěpánka. Asistence: Jan Piskáček, Adam Polášek.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 13. V. Růžička (Piskáček, Polášek), 24. V. Růžička (Forman), 39. Forman (Pech, V. Růžička) – 21. Szturc (Marcinko, M. Stránský), 53. Kundrátek (Adamský)


    HC Sparta Praha: Machovský (J. Sedláček) – Tomáš Dvořák, Jurčina, Kalina, Blain, Polášek, Piskáček, M. Jandus – Rousek, Sukeľ, Říčka – Smejkal, Tomášek, Řepík – Kudrna, Pech, Forman – Vitouch, V. Růžička, Pšenička.
    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kváča) – Gernát, Roth, D. Musil, M. Doudera, Zahradníček, Kundrátek, Haman – Dravecký, Marcinko, M. Stránský – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský, Polanský, Martynek – Hrňa, Novotný, Szturc.

    Rozhodčí: Bejček, Hodek – Ondráček, Špůr

    Diváci: 11 839
    bahis siteleri