Edmonton – Montreal 4:3 (kon.) | Boston – Nashville 3:4 (po pr.) | Toronto – Detroit 4:1 (kon.)
Ottawa – Philadelphia 4:5 (0:1 po s.n.) | Columbus – New Jersey 5:1 (kon.) | Washington – Tampa 3:1 (kon.)
Carolina – Florida 2:4 (kon.) | Colorado – Chicago 3:5 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 4:1 (kon.)
San Jose – St. Louis 2:5 (kon.) | NY Rangers – Anaheim 5:1 (kon.)
konec
New York Rangers
5:1 (3:1, 1:0, 1:0)
Anaheim Ducks
Neděle 22.12.2019, 18:40 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:16 Mika ZIBANEJAD - 5:1
     
    41:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí si pravděpodobně zajišťují výhru gólem v oslabení! MIKA ZIBANEJAD se s pukem dostal až k levé tyči, odkud ho poslal pod Ryan Millera. Ten ho nedokázal udržet, protože se za chvíli kus gumy objevil za brankovou čárou. Asistence: Ryan Strome.
    36:09 Chris KREIDER - 4:1
     
    36:09
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers zničehonic skórují a ještě navyšují svůj náskok! Mika Zibanejad se dostal až na úroveň brankové čáře, odkud poslal přihrávku před branku. Tam ji zachytil CHRIS KREIDER, který se z první trefil do odkryté části brány. Asistence: Mika Zibanejad.
    12:16 Chris KREIDER - 3:1
     
    12:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přestřelka v první třetině zdaleka nekončí, domácí už zase vedou o dvě branky! CHRIS KREIDER na vlastní modré čáře skvěle obral o puk Joshe Mansona. Díky tomu se dostal do úniku, při kterém si objel Ryana Millera a v klidu zakončil do odkryté klece. Bez asistence.
    09:57 Sam STEEL - 2:1
     
    09:57
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se velmi rychle dostávají zpět do hry! I Anaheim se prosadil z dorážky, protože Henrik Lundqvist vyrazil střelu Ondřeje Kaše do vzduchu a před odkrytou klec. Toho si jako první všiml SAM STEEL, který baseballovým švihem dopravil puk do brány. Asistence: Ondřej Kaše.
    08:45 Brett HOWDEN - 2:0
     
    08:45
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí těží z úvodního tlaku i druhou branku! Opět střílel Anthony DeAngelo, ale ani tentokrát anaheimského brankáře nepropálil. Avšak Ryan Miller vyrazil puk jen před odkrytou klec, kam si najel BRETT HOWDEN, který kotouč nemilosrdně uklidil do sítě. Asistence: Anthony DeAngelo a Artěmij Panarin.
    07:14 Filip CHYTIL - 1:0
     
    07:14
    Rangers právě vstřelili branku!
    New York se dostává do vedení díky pěknému sólu českého mladíka! FILIP CHYTIL se ze středního pásma dostal přes tři soupeřící hráče až k pravé tyčce, odkud překonal Ryana Millera bekhendovou střelou nad jeho rameno. Asistence: Brendan Lemieux a Brady Skjei.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 8. Chytil (Lemieux, Skjei), 9. B. Howden (DeAngelo, Panarin), 13. Kreider, 37. Kreider (Zibanejad), 42. Zibanejad (R. Strome) – 10. Steel (O. Kaše)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev (A)) – Skjei, Trouba, M. Staal (A), DeAngelo, R. Lindgren, Fox – Kreider, Zibanejad (A), Fast (A) – Panarin, R. Strome, Bučněvič – Lemieux, Chytil, B. Howden – Haley, McKegg, Br. Smith.
    Anaheim Ducks: R. Miller (Gibson) – H. Lindholm (A), Manson (A), Fowler, Gudbranson, Ja. Larsson, Del Zotto – Jones, Steel, O. Kaše – D. Shore, Henrique (A), Holzer – Sprong, Comtois, Lundeström – Deslauriers, Carrick, Rowney.

    Rozhodčí: Hebert, L'Eouyer – Nagy, Baker

    Diváci: 17 465
    bahis siteleri