Trenčín – Zvolen 2:0 (kon.) | Nové Zámky – Detva 2:0 (kon.) | Banská Bystrica – Nitra 2:1 (kon.)
Miskolc – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Michalovce – MAC Budapešť 5:2 (kon.) | Poprad – Košice 0:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
MAC Budapešť
sk Neděle 22.12.2019, 17:30 • Zimný štadión Michalovce • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Dukla Michalovce dala gól!
    Predsa sa to Dukle podarilo. SAMUEL CHALUPA z pravého kruhu trafil bránu Budapešti. Asistencia: Lukáš Hvila.
     
    57:10
    Budapešť dáva gól! Hostia výborne zúžitkovali odraz puku od zadného mantinelu, ktorý zmiatol aj brankára domácich. Do odkrytej časti usmernil puk BRANCE ORBÁN. Asistencie: Chris Langkow a Patrick McNally.
     
    53:39
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hosťujúci hráč ani nemusel ísť sadnúť a už sa končí jeho trest. MAREK MAŠLONKA sa postavil pred brankára a tečoval strelu Lalancetteho. Asistencie: Christophe Lalancette a Sameli Ventelä.
     
    20:47
    Dukla Michalovce dala gól!
    Milimetrový presný zásah. Ventelä nahodil puk na zadný mantinel. Ten sa odrazil pred VILLE KORHONENA, ktorý presne trafil najmenšiu medzierku medzi betónom a žŕdkou Halásza. Asistencia: Sameli Ventelä.
     
    15:46
    Budapešť dáva gól! ISTVÁN TERBÓCS rozvlnil sieť Michaloviec, ale v tom čase došlo aj k neúmyselnému posunutiu brány od Trenčana. Napokon gól ostáva v platnosti. Videorozhodca vyriekol rýchly ortieľ. Asistencia: Josh Pitt.
     
    10:37
    Dukla Michalovce dala gól!
    Dnes mu ide karta. Reč je o PETROVI GALAMBOŠOVI. Krásne si obkorčuľoval útočné pásmo a od modrej čiary prudkým švihom prekvapil budapeštianskeho gólmana. Asistencia: Damián Novický.
     
    04:32
    Dukla Michalovce dala gól!
    PETER GALAMBOŠ začal akciu a aj ju sám dokončil. Potreboval na to dva pokusy, ale dopravil puk do siete cez betón Tomáša Halásza. Bez asistencie.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 5. Galamboš, 11. Galamboš (Novický), 21. Korhonen (Ventelä), 54. Mašlonka (Lalancette, Ventelä), 60. Chalupa (Hvila) – 16. Terbócs (Pitt), 58. Brance Orbán (Langkow, McNally)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan – Vorobyov, Ventelä, Hančák, Kolba, Mesikämmen, Novický – Korhonen, Lalancette, Spilar – Hričina, Galamboš, Mašlonka – Safaraleyev, Šimun, Giľák – Chalupa, Toma, Hvila.
    MAC Budapešť: T. Halász – McNally, Pozsgai, Carlisle, Orbán, Garát, Fejes, Dóczi – T. Klempa, Strech, Sofrón – Brance Orbán, Langkow, Bodó – Nagy, Pitt, Terbócs – Kreisz, Majoross, Szigeti.

    Rozhodčí: M. Korba, Juhász (Maď.) – Smrek, Soltész (Maď.).

    Diváci: 3741.
    bahis siteleri