Česko – Rusko 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
Rusko
Neděle 22.12.2019, 17:00Reprezentace do 17 let
Partner:
     
    59:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná snižuje. Puk za Hamrlu protlačil FJODOR SVEČKOV. Asistence: Mavej Petrov.
     
    49:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi si berou zpět dvoubrankové vedení a využívají přesilovou hru. DAVID JIŘÍČEK napřáhl od modré a propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Petr Moravec.
     
    47:47
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Krásná přesilovková souhra Sborné končí snížením. MAVEJ PETROV dostal puk na levý kruh, kde byl zcela sám a ten v klidu dokázal poslat puk do odkryté branky. Asistence: Nikita Čibrikov, Ilja Ivancov.
     
    27:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi vedou o dvě branky. Jiříček vyhrál buly přesně na hůl JAKUBA ŠEDIVÉHO, který střelou od modré prostřeluje vše co mu stálo v cestě v cestě. Asistence: Dominik Jiříček.
     
    22:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí se radují. Puk si na brankovišti v chumlu našel ADAM SOJKA, který ho posílá do odkryté branky. Pro českého útočníka se jedná o první reprezentační branku. Asistence: Marek Chvátal, Matouš Menšík.

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 23. Sojka (Chvátal, Menšík), 28. Šedivý (Jiříček), 50. Jiříček (Moravec P.) – 48. Petrov (Čibrikov, Ivancov), 60. Svečkov (Petrov)


    Česko: Hamrla (Král) – Machů, Ticháček (A), Smolka, Chvátal, Moravec D., Šedivý (C), Jiříček – Kos, Skuhrovec, Sojka, Budina, Chludil, Paleček, Menšík (A), Kučera, Moravec P., Brada, Sedláček, Szturc, Ramík
    Rusko: Vjazovoj (Naumov) – Dimitrov, Mintjukov, Ivanov, Grudinin, Lukaševič, Safronov, Šumilov – Ivancov (A), Lazutin, Svečkov (C), Ziminov, Nazarov I., Mechovov, Grebenkin, Blednov, Čibrikov, Petrov, Gorfinjak, Nazarov D., Gajdamak (A)

    Rozhodčí: Veselý – Bosák, Kajínek
    bahis siteleri