Minnesota – Calgary 3:0 (kon.) | Boston – Washington 7:3 (kon.) | Tampa – Florida 6:1 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 5:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 2:3 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:1 (kon.)
Nashville – Arizona 3:2 (kon.) | Winnipeg – Montreal 2:6 (kon.) | Chicago – New Jersey 1:7 (kon.)
Vegas – Colorado 3:7 (kon.) | Vancouver – Edmonton 4:2 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 1:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
2:6 (1:2, 1:3, 0:1)
Montreal Canadiens
Úterý 24.12.2019, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:08 Artturi LEHKONEN - 2:6
     
    51:08
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tohle byla obrovská paráda v podání Domiho. Ten získal kotouč ve středním, zavezl ho blíže k brance a po naznačení střely, čímž si na led položil Brossoita, předložil krásný pas před prázdnou branku, kde už neměl problém dorazit do sítě ARTTURI LEHKONEN. Asistence: Max Domi.
    39:20 Max DOMI - 2:5
     
    39:20
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí doplácí na velké chyby, mizernou rozehrávkou daroval Nathan Beaulieu kotouč MAX DOMIMU. Ten sice původně přihrával do šance Suzukimu a Lehkonenovi, který prvně neproměnil. Rozhozené obrany ale využil právě MAX DOMI, jenž na asi třetí pokus dostal kotouč do sítě. Asistence: Artturi Lehkonen a Nick Suzuki.
    36:14 Patrik LAINE - 2:4
     
    36:14
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    No a máme tu znovu drama, kotouč do útočného pásma zavezl Scheifele, přenechal ho za sebe, kde si ho převzal PATRIK LAINE a ten skvělou ránou k pravé tyči snižuje. Asistence: Mark Scheifele.
    28:56 Phillip DANAULT - 1:4
     
    28:56
    Montreal právě vstřelil branku!
    Ačkoliv to vypadalo, že vhazován ívyzní lépe pro Jets a dostanou kotouč z pásma, skvělou práci odvedl Gallagher, jenž vypíchl kotouč a PHILLIP DANAULT poté střelou po ledě mezi betony překvapil Brossoita. Bez asistence.
    24:37 Phillip DANAULT - 1:3
     
    24:37
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí brankář Brossoit udela obrovskou chybu při rozehrávce, kdy namazal na hůl Gallaghera. Jeho zakončení ještě dokázal sice zneškodnit, ale na dorážku PHILLIPA DANAULTA již v leže nemohl zareagovat. Asistence: Brendan Gallagher.
    16:38 Tomáš TATAR - 1:2
     
    16:38
    Montreal právě vstřelil branku!
    No a podívejme se, máme rychlý obrat. Od modré čáry totiž šikovně vyslal přízemní ránu Weber, kterou přesně mezi betony Brossoita tečoval znovu TOMÁŠ TATAR. Asistence: Shea Weber a Brendan Gallagher.
    15:06 Tomáš TATAR - 1:1
     
    15:06
    Montreal právě vstřelil branku!
    Parádně sehraná přesilová hra v podání Habs. Na pravém kruhu totiž naznačil střelu Suzuki, jenž pak šikovně poslal puk na levý kruh, kde už měl připravenou hůl TOMÁŠ TATAR a ten neváhal a poslal puk pod horní tyč. Asistence: Nick Suzuki a Jeff Petry.
    11:29 Kyle CONNOR - 1:0

    via Gfycat

     
    11:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Na další pokus už ale hostující brankář byl krátký. Od modré čáry nastřelil kotouč Pionk a po zásahu Price se pokoušel dorážet už Scheifele, nakonec se povedlo dostat kotouč za brankou čáru KYLEU CONNOROVI. Asistence: Mark Scheifele a Neal Pionk.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 12. Connor (Scheifele, Pionk), 37. Laine (Scheifele) – 16. Tatar (Suzuki, Petry), 17. Tatar (S. Weber, Gallagher), 25. Danault (Gallagher), 29. Danault, 40. Domi (Lehkonen, Suzuki), 52. Lehkonen (Domi)


    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Morrissey, Poolman, Sbisa, Pionk, Bitetto, Beaulieu – Connor, Scheifele, Laine – Ehlers, Wheeler, Roslovic – G. Bourque, Lowry, Appleton – Luoto, N. Shore, L. Shaw.
    Montreal Canadiens: Price (Ch. Lindgren) – Chiarot, S. Weber, Kulak, Petry, Mete, C. Fleury – Tatar, Danault, Gallagher – Lehkonen, Domi, Armia – Cousins, Suzuki, Weal – Poehling, N. Thompson, Barber.

    Rozhodčí: MacDougal, Morton – Pancich, Suchánek
    bahis siteleri