KHL
Chabarovsk – N.Novgorod 2:0 (kon.) | Vladivostok – Jekatěrinburg 1:2 (po pr.) | Kunlun – Minsk 2:1 (kon.)
Novosibirsk – Spartak Moskva 0:5 (kon.) | Barys – Petrohrad 2:6 (kon.) | Čerepovec – Soči 4:2 (kon.)
Nižněkamsk – Kazaň 2:1 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 0:3 (kon.) | Omsk – Čeljabinsk 1:3 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
2:6 (2:3, 0:3, 0:0)
SKA Petrohrad
Středa 25.12.2019, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (16:51:24)
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nezasáhl ani jeden český či slovenský hokejový hráč.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 31 – 24
    Trestné minuty: 4 – 4
    Vhazování: 31 – 27
    Zblokované střely: 9 – 8
    Hity: 10 – 13
     
    Dnešní utkání sleduje 6 230 diváků.
     
    Je konec! V této třetině už se naopak nestalo téměř nic zajímavého, přesto jsme viděli osm branek, což je na KHL spíše nadprůměr. Petrohrad si byl evidentně vědom svého vysokého vedení a nechal Barys tvořit hru. Ten však nedokázal zdramatizovat stav dnešního zápasu, a tak padl vcelku jednoznačně 2:6.
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Dmitrij Kagarlickij – 2 min., vysoká hůl).
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:40
    Tady už se opravdu zápas jen dohrává, což se dá říct téměř o celé třetí periodě. Hosté jsou si vědomi velkého náskoku, takže nechali domácí tvořit hru.
     
    57:52
    Arťom Zemčonok se tím teď moc nepáral, evidentně si nechtěl moc přidělávat starosti. Odpálil kotouč ale tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    57:24
    Jegor Petuchov ještě získal puk u mantinelu v útočném pásmu a posunul ho dále. Nakonec přišla střela od modré, kterou Alexej Melničuk vyrazil vyrážečkou.
     
    56:35
    Hosté znovu zahráli na zakázané uvolnění a o chvilku později to tak vypadalo zase. To však došlo k teči, takže icing se nakonec nepískal.
     
    56:02
    Avšak nyní jsme viděli další nepřesnou rozehrávku, možná jen odpálení kotouče. Výsledek je každopádně stejně a Petrohrad zahrál na zakázané uvolnění.
     
    55:35
    Tuhý boj za brankou Melničuka vyhráli hostující hokejisté, kteří se však s kotoučem dostali jen do středního pásma, než ho zase získali ti domácí.
     
    55:02
    Oddechový čas pro hosty.
     
    55:02
    Ovšem nyní k tomu budou mít šanci. Alexandr Barabanov nedosáhl na dlouhou přihrávku, a tak je Petrohradu pískáno jen zakázané uvolnění.
     
    54:30
    Hráči v modrém tak předvádějí nejdelší pasáže, ve kterých se drží v útočném pásmu. přesto si ještě nedokázali vypracovat nic zajímavého.
     
    53:47
    Už je vidět, že hosté se zaměřují opravdu jen na defenzivní činnost, což jim zatím nedělá větší problémy. Skoro to však vypadá, že další góly už neuvidíme.
     
    53:00
    Dustin Boyd to nemyslel vůbec zle! V rychlé protiakci posílal kotouč před branku na najíždějícího spoluhráče, který byl ale těsně bráněn a nedokázal zakončit.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 1. Ohtamaa (Ševčenko), 13. Makljukov (Blacker, R. Starčenko) – 4. Lehterä (Tkačjov), 4. Zub (Jakupov, Kagarlickij), 12. Zub (Jakupov, Kagarlickij), 26. Jakupov (Kagarlickij, Kuzmenko), 29. Tokranov (Tkačjov, Bengtsson), 38. Zub (Ketov, Tkačjov)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (12. Pasquale) – Ohtamaa, Makljukov, Metalnikov, Dietz, Šalapov, Blacker, Orechov – Akolzin, Boyd, Ševčenko – Valk, Knight, Videll – Michajlis, R. Starčenko, Šesťakov – Petuchov, Paňukov, Sagadejev – Asetov.
    SKA Petrohrad: Melničuk (Hellberg) – A. Bělov, Bengtsson, Zubarev, Zub, Ožiganov, Tokranov, Zemčonok – Tkačjov, Lehterä, Barabanov – Kemppainen, Kagarlickij, Jakupov – Karpov, M. Aaltonen, Kuzmenko – Kablukov, Burdasov, Švec-Rogovoj – Ketov.

    Rozhodčí: Sidorenko, Soin – Berseňjov, Judin

    Diváci: 6 230
    bahis siteleri