KHL
Chabarovsk – N.Novgorod 2:0 (kon.) | Vladivostok – Jekatěrinburg 1:2 (po pr.) | Kunlun – Minsk 2:1 (kon.)
Novosibirsk – Spartak Moskva 0:5 (kon.) | Barys – Petrohrad 2:6 (kon.) | Čerepovec – Soči 4:2 (kon.)
Nižněkamsk – Kazaň 2:1 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 0:3 (kon.) | Omsk – Čeljabinsk 1:3 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
4:2 (2:2, 1:0, 1:0)
HK Soči
Středa 25.12.2019, 17:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Čerepovce, který svého soupeře porazil výsledkem 4:2. Severstal si do poslední periody odnesl jednobrankové vedení, navíc se mu v samotném úvodu povedlo svůj náskok navýšit o další branku. Soči mělo ke konci zápasu velkou územní převahu, avšak kontaktní trefu se mu vsítit nepovedlo. (19:17:49)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 23:31.
    Zblokované střely – 10:14.
    Vyloučení – 5:5.
    Využití přesilovek 2/5 – 1/5.
    Vhazování – 30:34.
     
    Konec zápasu.
     
    59:23
    Severstal hraje v koncovce tohoto zápasu velice zodpovědně. Puk totiž drží daleko od své branky, navíc velice přesnou kombinací nedává soupeři sebemenší šanci.
     
    57:20
    Konec utkání se pomalu a jistě chýlí. Před malým momentem se Ellisovi nepovedlo kloudně rozehrát, z nepovedené rozehrávky se tak stává zakázané uvolnění.
     
    56:52
    Vyloučení v týmu HK Soči (Robert Rosén – 2 min., podrážení).
     
    55:04
    Domácí se v posledních minutách pouze brání, avšak zatím se to vyplácí. Podjapolskij si přesto připsal další zákrok, z mezikruží totiž tvrdě pálil forvard Šmeljov.
     
    54:00
    Dnešní utkání sleduje 2621 diváků.
     
    53:01
    Až po uplynutí přesilové hry to hráči Soči skvěle vykombinovali, nicméně finální rána směřovala daleko vedle branky. Následovala krátká strkanice před brankou.
     
    52:26
    Vovčenkov se pohodlně dostal do pásma soupeře, kde se mu povedlo nasbírat cenné vteřinky. Na druhé straně se Rosénovi nepovedlo najít nikoho ze spoluhráčů.
     
    51:05
    Po dalším přerušení tu máme poslední komerční přestávku tohoto zápasu. Soči má jedinečnou možnost ke snížení nepříznivého výsledku, hraje totiž přesilovku.
     
    50:25
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Anton Sizov – 2 min., držení).
     
    50:00
    Do konce tohoto zápasu zbývá přesně deset minut, domácí stále vedou o dva přesné zásahy. Před malým momentem se Severstalu povedlo nasbírat cenné vteřinky.
     
    49:07
    Makarenko si nakonec nabruslil do střelecké pozice, avšak trefil pouze jednoho z protihráčů. Poté se svým pokusem neuspěl ani aktivně hrající Mosaljov.
     
    48:06
    Zpoza branky se o nahrávku pokoušel hostující Leščenko, avšak trefil pouze brusli protihráče. Soči je sice aktivnější, avšak stále naráží na pozornou obranu.
     
    47:12
    Kudako raději zavezl puk až za vlastní branku, odkud velice přesně rozehrál na hokejku Trubačjova. Druhý jmenovaný hráč v tísni nahazoval za branku Šikina.
     
    46:03
    V krátkém časovém sledu tu máme další zakázané uvolnění, tentokráte se provinil Čerepovec. Sudí byl i v tomto případě pozorný, bude se tak opět vhazovat.
     
    45:05
    Luginovi se v tísni povedlo odpálit puk za branku soupeře, nicméně tam se jako první dokázal včas zorientovat Baldajev, který rozehrál za cenu dalšího icingu.
     
    44:07
    V tuto chvíli to se Soči nevypadá zrovna nejlépe, opět prohrává o dvě branky. Situace zatím není kritická, do konce tohoto zápasu zbývá celkem dost času.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 7. Kodola (M. Chabarov, Petunin), 10. J. Morozov (J. Jakovlev, Kudako), 38. J. Jakovlev (Geraskin, Kudako), 43. Petunin (M. Chabarov, Vovčenko) – 12. R. Rosén (Ellis, Strömwall), 16. J. Alexandrov (Lugin, Collins)


    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Chakimov) – Chochlov, Makejev, M. Chabarov, Baldajev, Kudako, N. Chlystov, Sizov, M. Kalašnikov (C) – Trubačjov (A), Jakimov (A), Monachov – Petunin, Kodola, Vovčenko – Geraskin, J. Jakovlev, Kapustin – J. Morozov, Chipchura, A. Alexejev.
    HK Soči: Šikin (Nalimov) – Ellis, Bertilsson, Pogorišnyj, A. Petrov (A), K. Vorobjov, J. Alexandrov, Abrosimov, K. Koževnikov – Strömwall, R. Rosén, Altybarmakjan (A) – Šmeljov (C), Collins, Lugin – Starkov, Makarenko, Leščenko – Mosaljov, Archipov, Vyglazov.

    Rozhodčí: Kuljov, Spirin – Gorděnko, Maximovskij

    Diváci: 2621
    bahis siteleri