Chabarovsk – Jekatěrinburg 4:3 (2:0 po s.n.) | Novosibirsk – Petrohrad 0:2 (kon.) | Barys – Dynamo Moskva 3:4 (po pr.)
Čeljabinsk – Spartak Moskva 2:5 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
SKA Petrohrad
Pátek 27.12.2019, 13:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Petrohradu, který svého soupeře porazil hubeným výsledkem 2:0. Hostující celek měl v poslední periodě o něco více navrch, navíc se dostal do kýženého vedení. Novosibirsk poté usiloval o vyrovnání, avšak to se mu nakonec vsítit nepovedlo, neboť si Petohrad zkušeně pohlídal své vedení až do konce, a dokonce přidal druhou branku. (15:43:02)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 36:36.
    Zblokované střely – 17:13.
    Vyloučení – 1:3.
    Využití přesilovek 0/3 – 0/1.
    Vhazování – 26:26.
     
    Konec zápasu.
    59:23 Vladimir E. Tkačjov - 0:2
     
    59:23
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    O vítězi tohoto zápasu je definitivně rozhodnuto! Domácí hráči se totiž nedokázali udržet v útočném pásmu, naopak se do rychlého protiútoku dostala hned dvojice protihráčů. Předávka našla hokejku VLADIMIRA TKAČJOVA, který zasunul touš do prázdné branky.
    Asistence: Alexandr Barabanov.
     
    59:10
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:01
    Domácí to zkoušejí v šesti!
     
    58:06
    Ruohomaa ustál souboj u levého hrazení, avšak následná nahrávka pouze prolétla útočným pásmem. K puku se nakonec dostal Puustinen, který nenašel recept na brankáře.
     
    56:01
    Skákající puk se stal snadnou kořistí pro brankáře Melničuka, který ho raději schoval pod vlastní rukavici. Navíc se na vhazování prosadil Ruohomaa, který udržel pásmo.
     
    55:06
    Petrohrad má v závěru tohoto zápasu navrch. Tentokráte jsme sledovali nástřel z hole Kemppainena, který našel Krasikova, jenž vyrážel za vlastní branku.
     
    54:11
    Melničuk dokázal podržet svůj celek skvělým zákrokem proti tvrdé ráně od Jokipakky. Finský obránce si sjel do vynikající pozice, odkud našel pouze lapačku.
     
    53:04
    Dnes nevýrazně hrající Plotnikov dokázal předat puk na Tkačjova, kterému se střela příliš nepovedla. Krasikov dokázal opět zakročit, je tu poslední komerční přestávka.
     
    52:05
    Hezkým způsobem to před malým momentem provedl hostující Barabanov, který se protlačil až do zakončení, se kterým si domácí brankář Krasikov poradil.
     
    50:00
    Do konce tohoto zápasu zbývá přesně deset minut. Petrohrad stále drží jednobrankové vedení, které je vzhledem k blížícímu se konci hodně ošemetné.
     
    49:21
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Jevgenij Ketov – 2 min., sekání).
     
    49:06
    Vzápětí se o vyrovnání pokoušel Puustinen, avšak jeho pokus směřoval pouze doprostřed branky. Pro Melničuka to bylo snadné sousto, zároveň tu máme komerční přestávku.
     
    48:12
    Domácí obrana si tentokráte nepohlídala Kagarlickiho, který se s pukem dostal do přečíslení, avšak nahrávku pod sebe obětavě zablokoval jeden z protihráčů.
     
    47:20
    Novosibirsk to bude mít v tomto případě hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Situace zatím není kritická, do konce zápasu zbývá hodně času.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 47. Kuzmenko (Bengtsson, Melničuk), 60. Tkačjov (Barabanov)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Säteri) – Jermakov, Jokipakka, Děmidov, J. Chabarov (C), Jefremov, Ilja Morozov, Timašov, K. Alexejev – Puustinen, Ruohomaa, Šarov – Milovzorov (A), V. Komarov, Michajlov – Česalin (A), Torčeňuk, Kazakov – Zyrjanov, Romancev, Šaškov.
    SKA Petrohrad: Melničuk (Hellberg) – Bengtsson, Chafizullin (A), Zub, Zubarev, Ožiganov, Tokranov, Zemčonok – Barabanov, Lehterä, Tkačjov – Jakupov, Kemppainen, Kagarlickij – Burdasov, Švec-Rogovoj, Kuzmenko – S. Plotnikov (C), Kablukov, Ketov (A) – Karpov.

    Rozhodčí: Belov, Naumov – Sazonov, Šeljanin
    bahis siteleri