Kanada – USA 2:1 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 2:0 (kon.) | Rusko – Finsko 4:2 (kon.)
Slovensko – Česko 1:5 (kon.)
konec
Rusko
4:2 (1:1, 3:1, 0:0)
Finsko
Neděle 29.12.2019, 16:30 • Zimný štadión Vladimíra Dzurilly (hala 1), Bratislava • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina A
Partner:
     
    46:32
    Polina Lučnikovovová (RUS) podrazila u své střídačky Tervonenovou, čímž dává Finkám výhodu 71 sekund 5 na 3!
     
    45:43
    Karina Achmetovová (RUS) dává šanci svým vyloučením Finkám na snížení. Na trestnou lavici míří za podrážení.
     
    39:17
    Julia Ahlskogová (FIN) míří za hudebního podkresu Dance Monkey na trestnou lavici. Právě ona poté Šaškinovou krosčekovala, tím pádem je další vyloučenou v tomto zápase.
     
    32:48
    Valeria Dryndinová (RUS) je další trestanou hráčkou sborné. Tentokrát za hákování, využíjí Finky i tuto přesilovou hru?
     
    20:16
    Finsko dostává přesilovku 4 na 3! Anna Sviridovová (RUS) je vyloučena za hákování, tím pádem se bude hrát ve výhodnější variantě přesilové hry na místo v pásmu.
     
    19:33
    27 sekund před koncem první třetiny přichází vzájemné vyloučení. První zákrok Elli Suorantové (FIN) byl za stažení Šaškinové na zem rukou, proto dvě minuty za držení. Kristi Šaškinová (RUS) se ale po finské hráčce pak nesmyslně ohnala pěstí, a i ona dostává menší trest, ale za hrubost.
     
    16:37
    Finsko dostane už třetí přesilovku. Rusko špatně střídalo (což je obecně tradiční jev letošního šampionátu) a přichází tak dvě trestné minuty, které odsedí Viktoria Butorinová (RUS).
     
    14:30
    Anastasia Astrachancevová (RUS) se pomalu, ale jistě začíná stávat noční můrou komentátorů dnešního zápasu. Podruhé v utkání je vyloučena, tentokrát za podrážení.
     
    08:54
    První vyloučení přichází i na ruské straně. Anastasia Astrachancevová (RUS) vidí dvě minutky za držení.
     
    03:35
    Krista Parkkonenová (FIN) stáhla hokejkou k zemi pronikající Boriskovovou a jde jako první dnes na trestnou lavici za hákování.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 2. Lučnikovová (Šaškinová), 22. Šaškinová (Butorinová), 25. Šaškinová (Lučnikovová), 37. Markovová (Achmetovová) – 18. Laitinenová N. (Rantalaová, Yrjänenová), 21. Rantalaová (Laitinenová N.)


    Rusko: Alpatovová (Volkovová) – Ponjatovskajová, Petinová, Sviridovová, Achmetovová, Archipovová, Astrachancevová, Šmykovová, Žigulinová – Lučnikovová (A), Koržakovová, Šaškinová (A) – Škaljovová, Lifatovová, Markovová (C) – Boriskovová, Glucharevová, Butorinová – Dryndinová, Tarasovová, Kiričenková
    trenér: Alexander Syrycov

    Finsko: Aino Laitinenová (41. Lahtinenová) – Nelli Laitinenová (C), Rantalaová, Koukkulaová, Suorantaová (A), Timonenová, Yrjolaová, Ahlskogová – Tervonenová, Sundelinová, Yrjänenová (A) – Parkkonenová, Keranenová, Salonenová – Vanhanenová, Havanová, Nuutinenová – Antti-Roiková, Taksová, Vartiainenová
    trenérka: Mira Kuismová

    Rozhodčí: Fialová (SUI), Morinová (CAN) – Coleová (NOR), Hanleyová (USA)
    bahis siteleri