Kanada – USA 2:1 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 2:0 (kon.) | Rusko – Finsko 4:2 (kon.)
Slovensko – Česko 1:5 (kon.)
konec
Rusko
4:2 (1:1, 3:1, 0:0)
Finsko
Neděle 29.12.2019, 16:30 • Zimný štadión Vladimíra Dzurilly (hala 1), Bratislava • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina A
Partner:
    36:38 MARKOVOVÁ - 4:2
     
    36:38
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko se dostává do dvoubrankového vedení a Aino Laitinenová ve finské kase nemůže být s tímto spokojena. ILONA MARKOVOVÁ provedla puk ledovou plochu naprosto neohroženě po pravé straně, v útočné třetině si sjela více na střed a střílela do horní části branky. Laitinenová kotouč sice v první chvíli měla, ale ten jí následně nešťastně sklouzl po vyrážečce za brankovou čáru – 4:2! Asistence: Karina Achmetovová.
    24:46 ŠAŠKINOVÁ - 3:2
     
    24:46
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Opět se vracíme do gólových situací, sborná si bere své vedení zpět! Lučnikovová si zajela do oblouku ledové plochy a čekala na to, až se někdo nabídne před brankou. Nabídla se KRISTI ŠAŠKINOVÁ, která zužitkovala přesnou přihrávku a zaznamenala tímto svůj druhý gól v dnešním zápase – 3:2! Asistence: Polina Lučnikovová.
    21:50 ŠAŠKINOVÁ - 2:2
     
    21:50
    Rusko právě vstřelilo branku!
    KRISTI ŠAŠKINOVÁ se vrátila na ledovou plochu a hned to oslavila gólem! Butorinová zavezla puk do útočného pásma, zde se zbavila dvou hráček a krosem nahrála právě pro Šaškinovou, která přesnou střelou nad rameno Lahtinenové srovnává stav zápasu – 2:2! Asistence: Viktoria Butorinová.
    20:56 RANTALAOVÁ - 1:2
     
    20:56
    Finsko právě vstřelilo branku!
    I tato přesilovka je využita a Suomi jde do vedení! Byl to ohromný závar a nepřehledná situace u branky. Nejprve u levé tyče neprostřelila Laitinenová ruskou gólmanku, situace ale pokračovala dále. Právě finská kapitánka následně dokázala vrátit puk před branku na SANNI RANTALAOVOU, která dotlačila kotouč za brankovou čáru – 1:2! Asistence: Nelli Laitinenová.
    17:24 Laitinenová N. - 1:1
     
    17:24
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Za 48 sekund je přesilová hra využita a finský hlouček příznivců slaví! Rantalaová posunula puk zěpt na modrou čáru pro kapitánku týmu NELLI LAITINENOVOU, která vypálila okamžitě na branku. Alpatovová si vybrala slabší chvíli, kotouč jí propadl výstrojí až za čáru – 1:1! Asistence: Sanni Rantalaová, Kiira Yrjänenová.
    01:46 LUČNIKOVOVÁ - 1:0
     
    01:46
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusky vedou hned na začátku zápasu a stadionem se ozývá tradiční goalhorn sborné! Finské nahození do útočného pásma sborná zavřela a otočila hru před finskou branku. Zde Šaškinová přistrčila za brankou kotouč pro POLINU LUČNIKOVOVOU, která si vyjela do lepší střelecké pozice a na delší tyč prostřelila Lahtinenovou v brance Suomi – 1:0! Asistence: Kristi Šaškinová.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 2. Lučnikovová (Šaškinová), 22. Šaškinová (Butorinová), 25. Šaškinová (Lučnikovová), 37. Markovová (Achmetovová) – 18. Laitinenová N. (Rantalaová, Yrjänenová), 21. Rantalaová (Laitinenová N.)


    Rusko: Alpatovová (Volkovová) – Ponjatovskajová, Petinová, Sviridovová, Achmetovová, Archipovová, Astrachancevová, Šmykovová, Žigulinová – Lučnikovová (A), Koržakovová, Šaškinová (A) – Škaljovová, Lifatovová, Markovová (C) – Boriskovová, Glucharevová, Butorinová – Dryndinová, Tarasovová, Kiričenková
    trenér: Alexander Syrycov

    Finsko: Aino Laitinenová (41. Lahtinenová) – Nelli Laitinenová (C), Rantalaová, Koukkulaová, Suorantaová (A), Timonenová, Yrjolaová, Ahlskogová – Tervonenová, Sundelinová, Yrjänenová (A) – Parkkonenová, Keranenová, Salonenová – Vanhanenová, Havanová, Nuutinenová – Antti-Roiková, Taksová, Vartiainenová
    trenérka: Mira Kuismová

    Rozhodčí: Fialová (SUI), Morinová (CAN) – Coleová (NOR), Hanleyová (USA)
    bahis siteleri