Minnesota – Toronto 1:4 (kon.) | Buffalo – Tampa 4:6 (kon.) | Carolina – Montreal 3:1 (kon.)
Columbus – Florida 4:1 (kon.) | Detroit – San Jose 2:0 (kon.) | Colorado – Winnipeg 4:7 (kon.)
Los Angeles – Philadelphia 5:3 (kon.) | Calgary – Chicago 3:5 (kon.) | Edmonton – NY Rangers 7:5 (kon.)
Arizona – St. Louis 3:1 (kon.) | Dallas – Nashville 4:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
San Jose Sharks
Středa 01.01.2020, 01:38 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Filip HRONEK - 2:0
     
    59:12
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto a Detroit ukončuje čekání na vítězství! Od modré čáry se napřáhl Brent Burns, jehož pokus zablokoval Luke Glendening. Ke kotouči se pak dostal FILIP HRONEK, jenž přes celé kluziště trefil opuštěnou bránu. Asistence: Luke Glendening.
     
    58:49
    Z osy hrací plochy vystřelil Tomáš Hertl, jehož pokus byl vyražen do strany, kde se v souboji nacházel spoluhráč. Evander Kane sice bekhendem zamířil do brankoviště, ale puk zamířil pod ležícího Jonathana Berniera. Následně si San Jose Sharks vyžádalo oddechový čas!
     
    58:15
    Radim Šimek sice nezachytil přihrávku na modré čáře, přesto se Martin Jones vydal na střídačku. San Jose Sharks to tedy zkusí v šesti!
     
    54:30
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Stefan Noesen – 2 min., hrubost).
     
    53:31
    Své zkušenosti zúročil Joe Thornton, který skvěle prohodil obránce a našel před brankou najíždějícího spoluhráče. Marcus Sörensen jen nastavil hokejku, ovšem puk usměrnit do betonu domácího maskovaného muže.
     
    52:59
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Justin Abdelkader – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Barclay Goodrow – 5 min., bitka).
     
    52:59
    A máme tu bitku, která se odehrálo v rohu hrací plochy. Justin Abdelkader dohrál u hrazení Barclaye Goodrowa, který pak shodil rukavice. Na body by asi vyhrál útočník San Jose Sharks.
     
    52:28
    Za brankou San Jose probíhal souboj, ze kterého puk vyplul vedle pravé tyče. O zakončení se pokusil Christoffer Ehn, jenže Martin Jones zasáhl.
     
    48:14
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Madison Bowey – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:06
    Vyražený kotouč se pokusili dostat za brankovou čáru Christoffer Ehn a Adam Erne. Jenomže Martin Jones byl skvěle postavený a tentokrát obstál na podtrženou jedničku.
     
    33:18
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Tyler Bertuzzi – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Stefan Noesen – 2 min., hrubost).
     
    30:27
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Trevor Daley – 2 min., držení).
    23:15 Tyler BERTUZZI - 1:0
     
    23:15
    Detroit právě vstřelil branku!
    Trochu překvapivě se vedení ujímá domácí mužstvo. Dylan Larkin přihrál na modrou čáru, odkud nahodil černou gumu před branku Madison Bowey. Do nahození ještě sáhl TYLER BERTUZZI, jenž úplně změnil směr letu kotouče, a tak Martin Jones nemohl zasáhnout. Asistence: Madison Bowey a Dylan Larkin.
     
    22:39
    Velmi dobře dnes působí Antti Suomela, který se hnal z levé strany před branku, kde byl atakován. Hostující útočník si hodil puk na bekhend, ale Jonathan Bernier zasáhl.
     
    21:45
    S rozehrávkou chtěl pomoci spoluhráčům Martin Jones, kterého o černou gumu obral Givani Smith. Vedle levé tyče se nacházel Filip Zadina, jenž bekhendem trefil soupeře, který se nacházel před prázdnou bránou. O dorážku se ještě pokoušel Givani Smith, jenž kotouč v brankovišti netrefil.
     
    19:46
    Pokus od modré čáry byl vyražen mezi kruhy, odkud se rychlou dorážkou prezentoval Justin Abdelkader. Martin Jones už ležel na ledě, ale stihl zvednou beton a vyrazit puk vedle levé tyče.
     
    18:06
    Celou kombinaci Detroitu zrychlil Filip Hronek, který přihrál mezi kruhy, odkud bez přípravy vystřelil Dylan Larkin. Pokus šikovného útočníka proletěl jen těsně vedle pravé tyče.
     
    17:57
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Barclay Goodrow – 2 min., podrážení).
     
    17:05
    Brent Burns obkroužil branku a poté přihrál do brankoviště, kde číhal pohotový Antti Suomela, jenž měl před sebou odkrytou branku. Jenomže domácí brankář nechal položený beton na ledě, jenž soupeř nedokázal přehodit.
     
    12:36
    Do předbrankového prostoru si najel jeden z hostujících hráčů, který sice propálil brankáře. Ovšem kotouč zůstal ležet v brankovišti, odkud byl obránci odpálen do bezpečné pozie.
     
    09:10
    Nahozením od modré čáry se prezentoval Erik Karlsson, jehož pokus byl sražen do rohu. Následně švédský obránce nahodil puk před branku, kde jej tečoval Evander Kane. Jenomže Jonathan Bernier byl soupeři blízko a zasáhl betonem.
     
    08:06
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Alex Biega – 2 min., hrubost).
     
    01:15
    Tomáš Hertl se individuálně protáhl do útočného pásma, kde se před něj výborně položil Filip Hronek. Na druhou stranu se pak vydal Darren Helm, jehož dojížděl soupeř, a tak přišla jen střela švihem. Pokus mířil z pravého kruhu na zadní tyč, ovšem Martin Jones zasáhl vyrážečkou.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 24. Bertuzzi (Bowey, D. Larkin), 60. Hronek (Glendening)


    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Hronek, Nemeth, Bowey, Daley, Lashoff, Biega – Fabbri, D. Larkin, Bertuzzi – Zadina, Filppula, Smith – Helm, Glendening, Nielsen – Abdelkader, Ehn, Erne.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, Dillon, E. Karlsson, Vlasic, Ferraro, R. Šimek – Labanc, Couture, Hertl – Meier, Goodrow, E. Kane – Marleau, J. Thornton, Sörensen – Noesen, Kellman, M. Karlsson – Suomela.

    Rozhodčí: Hebert, Sutherland – Marquis, Berg

    Diváci: 19 515
    bahis siteleri