Kanada – Finsko 4:1 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 1:2 (kon.) | USA – Rusko 3:0 (kon.)
Česko – Švédsko 0:1 (kon.)
konec
USA
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
Rusko
Středa 01.01.2020, 16:30 • Zimný štadión Vladimíra Dzurilly (hala 1), Bratislava (SVK) • Mistrovství světa žen do 18 let • Semifinále
Partner:
     
    57:34
    Američanky založily kontr a zavánělo to gólem! V pádu po rybičce zakončovala Zanonová, jež trefila betony, stejně jako dojíždějící Wethingtonová z dorážky!
     
    56:22
    Vyloučení v týmu USA (Fuhrmanová – 2 min., krosček).
     
    55:09
    Rusko může vstřelit alespoň čestnou branku, na trestnou lavici usedá Haley Winnová (USA) za krosček.
     
    52:48
    A opět Abbey Murphyová! Zakončovala z bezprostřední blízkosti, jenže ani v tomto případě na pozornou brankářku Volkovovou, jež stále drží alespoň malé ruské naděje na vyrovnání, nevyzrála! Maskovaná opora sborné zasáhla betonem!
     
    52:15
    Dalí nepříjemnou ránu na ruskou bránu vyprodukovala nezastavitelná Murphyová! Protáhla se z pravé strany až k bráně a mířila ke vzdálenější tyčce, gólmanka Volkovová bokem ránu vyrazila pryč!
     
    46:34
    Rusky se usadily rychle v útočném pásmu a byly blizoučko snížení! Brankářka Thieleová však předvedla parádní zákrok proti střele zblízka a dál drží čisté konto!
     
    46:03
    Vyloučení v týmu USA (Huberová – 2 min., sekání).
     
    45:36
    Websterová pálila z otočky bekhendem v mírném úhlu na levé straně těsně vedle a vzápětí měla obrovskou příležitost Harveyová! Ta byla úplně sama před brankovištěm a měla hodně času zamířit. Nakonec však trefila jen náruč gólmanky Volkovové uprostřed brankoviště!
     
    41:37
    Murphyová předvedla hodně riskantní nahrávku v útočném pásmu v blízkosti modré čáry, kotouč jí vypíchla Markovová, ve velké rychlosti objela bránící protihráčku a zblízka o kousek minula bránu, když střílela do protipohybu Thieleové!
     
    34:13
    Vyloučení v týmu USA (Fuhrmanová – 2 min., nedovolený zásah tělem (ženy)).
    32:47 GENTRYOVÁ - 3:0
     
    32:47
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    USA ze svého tlaku opět profitují tím nejlepším možným způsobem a odskakují sborné už na rozdíl tří branek! Byla to hodně nepřehledná situace, když Kirsten Simmsová vystřelila z prostoru mezi kruhy, gólmanka Volkovová neudržela kotouč ve výstroji a za její záda došťourala hrací předmět důrazná EMMA GENTRYOVÁ! Rusky ještě u sudích reklamují nedovolené bránění své gólmance, ale marně! Asistence: Kirsten Simmsová.
     
    21:34
    Obrovská šance Ruska na snížení! Lifatovová a Škaljovová dorážely hned několikrát z bezprostřední blízkosti u levé tyčky gólmanky Thieleové, jež fantasticky podržela svůj tým!
     
    17:17
    Vyloučení v týmu USA (Harveyová – 2 min., hrubost).
     
    14:58
    Vyloučení v týmu USA (Fuhrmanová – 2 min., hákování).
    10:10 EDENOVÁ - 2:0
     
    10:10
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američanky jsou jako utržené ze řetězu a po zakázaném uvolnění Ruska odskakují do dvoubrankového vedení! Po přihrávce Danielle Burgenové vypálila z čárek v levém kruhu LACEY EDENOVÁ a nejproduktivnější hráčka USA na turnaji zaskočila gólmanku Volkovovou, jíž kotouč propadl podél bližší tyčky do sítě! Asistence: Danielle Burgenová.
    07:16 LOBDELLOVÁ - 1:0
     
    07:16
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Nápor Američanek dopadl na úrodnou půdu, celek ze zámoří se ujímá důležitého vedení! Po kombinaci Miy Biottiové a Kirsten Simmsové se dostala k puku LYNDIE LOBDELLOVÁ, jež vypálila z pravého kruhu takřka u osy hřiště a její parádní rána zápěstím zapadla přesně do levého horního růžku brány gólmanky Volkovové, jež nestihla zareagovat! Asistence: Kirsten Simmsová, Mia Biottiová.
     
    04:07
    Huberová posílala křížný pas přes brankoviště na Lobdellovou, jež si dobře sjela k protější tyčce, ale před pukem promáchla!
     
    03:39
    Ránu Websterové vyrazila brankářka Volkkovová betony před sebe a okamžitě důrazně dorážely Murphyová a van Wierenová. Ruská opora mezi tyčemi si poradila a podržela svůj tým!
     
    03:07
    Vyloučení v týmu Rusko (Šaškinová – 2 min., podrážení).
     
    02:09
    Američanky zatím tahají za delší konec pomyslného provazu. Do zápasu vlétly s velkou chutí a z každé pozice útočného pásma se hned tlačí do koncovky. Další šanci měla Lobdellová, jejíž dělovku zblízka vytěsnila brankářka Volkovová těsně vedle!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 8. Lobdellová (Simmsová, Biottiová), 11. Edenová (Burgenová), 33. Gentryová (Simmsová)


    USA: Thieleová (Vetterová) – Nicholsonová (C), Winnová, Biottiová, Lobdellová, Guildayová, Harveyová, Fuhrmanová, Golnitzová – Zanonová, Edenová (A), Burgenová – Murphyová, Wethingtonová, Websterová (A) – Davisová, Huberová, Hempová – Gentryová, van Wierenová, Simmsová
    trenérka: Maura Crowellová

    Rusko: Volkovová (Alpatovová) – Ponjatovskajová, Petinová, Sviridovová, Achmetovová, Archipovová, Astrachancevová, Šmykovová, Žigulinová – Koržakovová, Lučnikovová (A), Šaškinová (A) – Škaljovová, Lifatovová, Markovová (C) – Boriskovová, Butorinová, Glucharevová – Dryndinová, Kiričenková, Tarasovová
    trenér: Alexander Syrycov

    Rozhodčí: Ariano-Lortieová, Morinová (obě CAN) – Toddová (CAN), Coleová (NOR)

    Diváci: 456
    bahis siteleri