Kanada – Finsko 4:1 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 1:2 (kon.) | USA – Rusko 3:0 (kon.)
Česko – Švédsko 0:1 (kon.)
konec
Česko
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Švédsko
Středa 01.01.2020, 20:30 • Zimní stadion Vladimíra Dzurilly - Hala 1, Bratislava (SVK) • Mistrovství světa žen do 18 let • O 5. - 6. místo
Partner:
     
    59:00
    To je obrovská škoda! Češky založily rychlý útok a na okraji kruhů vypustila ze své hole rychlou střelu D. Pejšová! Kotouč bohužel pro české barvy zacinkal jen na břevno!
    48:35 T. JOHANSSONOVÁ - 0:1
     
    48:35
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel, Švédky nakonec svou přesilovku využívají a ujímají se velmi důležitého vedení! Ida Karlssonová přiťukla kotouč před branku úplně volné THEE JOHANSSONOVÉ, jež jenom lehce klepla do puku a prostřelila brankářku Švejdovou, jež byla naprosto bez šance zasáhnout! Asistence: Ida Karlssonová, Annie Silenová.
     
    47:33
    Vyloučení v týmu Česko (D. Pejšová – 2 min., krosček).
     
    47:25
    Tak teď stály při českém týmu všichni svatí! Mezi kruhy měla až moc času a prostoru Blomová, jejíž prudký projektil orazítkoval pravou tyčku brány gólmanky Švejdové!
     
    37:52
    Vyloučení v týmu Česko (Horáková – 2 min., krosček).
     
    37:52
    Uf, to bylo jen tak tak! Úplně volná Grundströmová dorážla hned třikrát z bezprostřední blízkosti, ale brankářka Švejdová roztáhla betony v brankovišti a zamezila pohromě!
     
    36:01
    Tärnblomová, Nilssonová a Lindbergová po střele zblízka, kterou gólmanka Švejdová vyrazila před sebe, důrazně dorážely, ale maskovaná opora českého výběru si poradila znamenitě a přes betony puk nepustila!
     
    30:05
    To je škoda! Haasová měla dobře najetou Gruntovou, jež by zřejmě ujížděla sama na bránu, ale dala jí o trochu delší nahrávku a česká útočnice na ni o kousek nedosáhla!
     
    27:00
    Vyloučení v týmu Česko (Hanzlíková – 2 min., hákování).
     
    18:36
    Vyloučení v týmu Česko (Hanzlíková – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu Švédsko (Albinssonová – 2 min., hrubost).
     
    18:04
    Škorpíková se prodrala po pravé straně přes protihráčky a vystřelila k přední tyčce, kde bylo místo! Brankářka Bomanová fantasticky vyrazila puk nad horní tyčku!
     
    10:33
    To je obrovská škoda! G. Johanssonová vyrobila při rozehrávce obrovskou minelu, Škorpíková jí sebrala kotouč těsně před bránou a po blafáku střílela bekhendem, ale brankářka Bomanová zázračně zasáhla lapačkou!
     
    07:55
    Nebezpečné nahození jen prosvištělo před švédským brankovištěm. Češky byly v dobrém postavení, ale na kotouč před bránou nedosáhly! Škoda!
     
    07:01
    Švédky si nepohlídaly střídání a hrály v šesti! Přesilovka pro český tým! Trest odpyká Lindbergová (SWE).
     
    00:18
    Uf, to vypadalo nebezpečně! Po pravém křídle se volným prostorem dostala až do kruhu T. Johanssonová a její dělovku vyrazila u bližší tyčky betony brankářka Švejdová!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 49. T. Johanssonová (Karlssonová, Silenová)


    Česko: Švejdová (J. Pejšová) – D. Pejšová (C), Hanzlíková (A), Horáková, Habartová, Vanečková, Chladová, Černá, Machková – Mazancová, Kalová, Nowáková – Hrubanová, Škorpíková (A), Eignerová – Haasová, Bartáková, Gruntová
    trenér: Pavel Zuziak

    Švédsko: Bomanová (Träff Svenssonová) – Zanderová, Forsgrenová (C), Silenová, Markströmová, Karlssonová, G. Johanssonová, Kandellová – Ahlmová, Thuviková (A), T. Johanssonová – Albinssonová, Blomová, Grundströmová – Hallová, L. Johanssonová (A), Svenssonová – Tärnblomová, Nilssonová, Lindbergová
    trenér: Alexander Bröms

    Rozhodčí: Abergová (FIN), Ivanovová (RUS) – Cerhitová (SVK), Danilovová (RUS)

    Diváci: 152
    bahis siteleri