Německo – Kazachstán 4:0 (kon.) | Švýcarsko – Rusko 1:3 (kon.) | Kanada – Slovensko 6:1 (kon.)
USA – Finsko 0:1 (kon.) | Švédsko – Česko 5:0 (kon.)
konec
Švédsko
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
Česko
Čtvrtek 02.01.2020, 20:08 • Ostravar Aréna, Ostrava (kapacita: 10 004 míst) • Mistrovství světa do 20 let • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:44 David GUSTAFSSON - 5:0
     
    50:44
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Hokejová paráda! Fantastickou podívanou nyní připravil fanouškům švédský přesilovkový výběr, když po akci na jeden dotek zakončoval z osy hřiště DAVID GUSTAFSSON. Dostál se nestačil ani dostat k zákroku. Asistence: Nils Höglander, Nils Lundkvist.
    44:04 Victor SÖDERSTRÖM - 4:0
     
    44:04
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédský obránce se s řešením trestného střílení nijak nerozpakoval. Jednoduchá klička rozhýbala Dostála, čímž se VICTOR SÖDERSTRÖM dostal do ideální pozice. Rychlá rána k tyči celou situaci dovedla do gólového konce.
    20:45 Nils HÖGLANDER - 3:0
     
    20:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Další švédský úder! Česká defenzíva nyní zaspala v obranném pásmu při důsledném pokrývání hráčů. NILSI HÖGLANDEROVI si pouze stačilo doskočit od dvojice Čechů a po rychlé přihrávce od levého mantinelu pouze z první vypálil k tyči. Dostál ani nestačil reagovat. Asistence: Rasmus Sandin, Samuel Fagemo.
    15:09 Hugo GUSTAFSSON - 2:0
     
    15:09
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Chybka Dostála a Švédové jsou rázem v dvoubrankovém vedení. Český brankář přihrál zpoza brány přímo na hůl forčekujícího HUGA GUSTAFSSONA, který následně jen ladně zasunul puk do opuštěné klece. Bez asistence.
    13:08 Nils HÖGLANDER - 1:0
     
    13:08
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Dlouhé čekáni v přesilovce se nakonec vyplatilo. Švédové ukázali parádní kombinaci na pár doteků, když Fagemo rozhodl k palbě z kruhů. NILS HÖGLANDER pak byl již na svém msítě a jednoduše puk dorazil za Dostálova záda. Asistence: Samuel Fagemo.
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 14. Höglander (Fagemo), 16. H. Gustafsson, 21. Höglander (Sandin, Fagemo), 45. Söderström (TS), 51. D. Gustafsson (Höglander, Lundkvist)


    Švédsko: Alnefelt (Eliasson) – Söderström, Sandin (A), Lundkvist, Ginning (C), Björnfot, Broberg, Norlinder – Fagemo, D. Gustafsson (A), Höglander – Berggren, Bäck, Pašić – Holtz, Eriksson, Raymond – Öberg, H. Gustafsson, Nässén.
    Česko: Dostál (Malík) – Klikorka, Zábranský (C), Kučeřík, Kubíček, Dajčar, Haš – Myšák, Šír, Teplý – Plášek ml., Střondala, Pytlík – Blümel (A), Čajka (A), Raška – Pekař, Pavel, Šik.

    Rozhodčí: Lawrence (CAN), Morozov (RUS) – Huseby (CAN), Šalagin (RUS)

    Diváci: 8693
    bahis siteleri