Ufa – CSKA Moskva 4:2 (kon.) | Omsk – Barys 2:3 (kon.) | Riga – Jokerit 0:7 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:2 (3:1, 0:1, 1:0)
CSKA Moskva
Pondělí 06.01.2020, 12:30 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:06
    Moskvané to zkouší bez gólmana. Hned po buly mohli dostat rozhodující direkt, ovšem Kugryšev o malý kousek minul ze svého pohledu pravou tyč.
    47:51 Linus OMARK - 4:2
     
    47:51
    Ufa právě vstřelila branku!
    Salavat během krátké chvíle podruhé slaví gól na 4:2! I Michail Naumenkov u obranné modré čáry nezastavil Hartikainenův vysoký pas a trochu nešikovně pustil do dalšího trháku LINUSE OMARKA, jenž si sám před Sorokinem opět poradil bravurně. Asistence: Teemu Hartikainen, Michail Pašnin.
     
    46:55
    Velká radost mezi hráči i fanoušky Ufy byla předčasná. Linus Omark si v úniku poradil skvěle, jenže se během příjmu dlouhé přihrávky vystavil do postavení mimo hru.
    34:16 Anton SLEPYŠEV - 3:2
     
    34:16
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl jediné trefy! Nikita Nestěrov shodil puk na Kaprizova, který prudkým pasem do levé strany vyzval ke střele z jedničky ANTONA SLEPYŠEVA a ten z neúplně jednoduchého úhlu propálil přesunujícího se Metsolu. Asistence: Kirill Kaprizov, Nikita Nestěrov.
     
    32:55
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Alexandr Kadějkin – 2 min., podrážení).
     
    28:33
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Sakari Manninen – 2 min., podrážení).
     
    18:29
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Andrej Světlakov – 2 min., držení).
    16:50 Teemu HARTIKAINEN - 3:1
     
    16:50
    Ufa právě vstřelila branku!
    Čepice na led, už v první třetině tu máme zkompletovaný hattrick! Jiří Sekáč bekhendem neodpravil kotouč do bezpečí a velkou chybou ho odevzdal TEEMU HARTIKAINENOVI, jenž na vrcholku levého kruhu nic moc nevymýšlel a střelou k bližší tyči zdvojnásobil náskok Salavatu na 3:1. Bez asistence.
    11:27 Teemu HARTIKAINEN - 2:1
     
    11:27
    Ufa právě vstřelila branku!
    I třetí střela za sebou končí gólem a Salavat rázem vede 2:1! Opět se o to postaral TEEMU HARTIKAINEN, který ve středním pásmu převzal diagonální nahrávku do jízdy a z pravého kruhu pak precizně zavěsil k vzdálenější tyči. Asistence: Alexandr Burmistrov, Linus Omark.
    11:07 Sergej TOLČINSKIJ - 1:1
     
    11:07
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Zčistajasna je opět vyrovnáno! Mario Kempe vyhrál vhazování v pravém kruhu na SERGEJE TOLČINSKÉHO, jehož okamžitá střela zápěstím zapadla k překvapení všech až za brankáře Metsolu. Asistence: Mario Kempe.
    10:33 Teemu HARTIKAINEN - 1:0
     
    10:33
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí se v jedenácté minutě dostávají do vedení! Nikita Sošnikov dostal přihrávku do pravého kruhu, odkud původně hledal Manninena. Kotouč ale propadl na dalšího finského útočníka TEEMU HARTIKAINENA a ten ho novou usměrnil za Sorokinova záda. Asistence: Sakari Manninen, Nikita Sošnikov.
     
    09:44
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Sergej Tolčinskij – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hřiště).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 11. Hartikainen (Manninen, Sošnikov), 12. Hartikainen (Burmistrov, Omark), 17. Hartikainen, 48. Omark (Hartikainen, Pašnin) – 12. Tolčinskij (M. Kempe), 35. Slepyšev (Kaprizov, Nestěrov)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Panin (C), Larsen, Arzamascev, Koledov, Ar. Sergejev, A. Semjonov, Pašnin, Safin-Tregubov – Hartikainen (A), Burmistrov (A), Omark – Sošnikov, Manninen, Kručinin – V. Žarkov, Kadějkin, Kugryšev – Kartajev, Chochrjakov, Baškirov.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (Kiseljov) – Nestěrov (C), Naumenkov, Marčenko, Dahlbeck, M. Robinson (A), Kiselevič, Blažijevskij – Mamin, Vey, Kaprizov – Okulov, Šalunov, Sekáč – Kalinin (A), P. Karnauchov, M. Kempe – Tolčinskij, Světlakov, Slepyšev.

    Rozhodčí: Beljajev, Sojn – Ivanov, Černyšov

    Diváci: 8 070
    bahis siteleri