Košice – Nitra 3:2 (2:0 po s.n.) | Banská Bystrica – Zvolen 4:2 (kon.) | Detva – Miskolc 5:3 (kon.)
Poprad – Nové Zámky 3:2 (po pr.) | Michalovce – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.) | HC Slovan – Trenčín 4:1 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Pondělí 06.01.2020, 18:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • Tipos Extraliga (SR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Slovan Bratislava dal gól!
    RADOVAN PULIŠ smerujúci s pukom na hokejke na opustenú bránku hostí sa pomýliť nemohol. Asistencie: Martin St. Pierre a Martin Štajnoch.
     
    40:52
    Trenčín dal gól!
    Z ľavého kruhu od Aldersona puk smeroval na pravý, odkiaľ švihom vystrelil JOSEF MIKYSKA, ktorý poslal puk za chrbát Brusta. Asistencie: Brandon Alderson a Graeme McCormack.
     
    32:10
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan točil hostí v pásme a dve sekundy po skončení presilovky puk pred bránkoviskom do siete v dorážke doklepol TOMÁŠ MATOUŠEK, keď Meszároš s Abdulom si dvakrát puk vymenili z kruhu na kruh. Abdulov strelecký pokus Tomek poslal pred seba a Matoušek sa nepomýlil. Asistencie: Jindřich Abdul a Andrej Meszároš.
     
    15:58
    Slovan Bratislava dal gól!
    Šedivý najskôr pálil od modrej dve tvrdé rany po sebe, vzápätí dostal puk na hokejku, potiahol ho vpred a z ľavého kruhu posunul puk na druhú stranu k bránkovisku, kde našiel voľného RADOVANA BONDRU, ktorý poľahky zasunul. Asistencie: Eduard Šedivý a Martin St. Pierre.
     
    01:02
    Slovan Bratislava dal gól!
    Spoza ľavého kruhu vystrelil Basaraba, medzi kruhmi puk tečoval do bránky hostí BRETT CARSON. Asistencie: Joe Basaraba a Martin St. Pierre. Situáciu posúdil aj videorozhodca duelu.

    Vladimír Korduliak

    Branky a nahrávky: 2. Carson (Basaraba, Pierre), 16. Bondra (Šedivý, Pierre), 33. Matoušek (Abdul, Meszároš), 60. Puliš (Pierre, Štajnoch) – 41. Mikyska (Alderson, McCormack)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Habal – Bačik, Sersen (C), Štajnoch, Meszároš (A), Šedivý, Carson, Demo – Puliš, Zigo, Abdul – Basaraba, St. Pierre, Bondra – Urbánek, Kytnár (A), Matoušek – Jendek, Viedenský, Žitný – Petráš
    HK DUKLA Trenčín: Tomek (Valent) – Sládok (A), McCormack, Štach, Bokroš, Kajínek, Stacha, Dužek – Bezúch, Mikyska, Alderson – Hecl, Valach, Bartovič (C) – Lapšanský, Balán, Džugan – Sojčík (A), Švec, Ferényi – Ďurina

    Rozhodčí: Müllner, Valach – D. Konc ml., J. Konc ml.

    Diváci: 7.068
    bahis siteleri