Košice – Nitra 3:2 (2:0 po s.n.) | Banská Bystrica – Zvolen 4:2 (kon.) | Detva – Miskolc 5:3 (kon.)
Poprad – Nové Zámky 3:2 (po pr.) | Michalovce – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.) | HC Slovan – Trenčín 4:1 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pondělí 06.01.2020, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Predĺženie malo teda vcelku rýchly spád. Zápas bol však veľmi vyrovnaný a rozhodne sme mohli vidieť aj viac gólov. V predĺžení bol úspešnejší Poprad, ktorý teda získava dva body. (19:19:54)
     
    Koniec zápasu.
     
    61:31
    Poprad dal gól!
    Kamzíci rozhodujú o zisku ďalšieho bodu pre seba. Svitana prudko vykorčuľoval z obranného pásma, letmú prihrávku posunul pred bránku na hokejku MICHAELA VANDASA, ktorý blafákom na bekhend zasunul do bránky.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    60:50
    Pospíšil sa dostal k strele spomedzi kruhov. Napokon mu puk preskočil čepeľ hokejky a ani nevystrelil.
     
    60:23
    Novozámčania vyhrali úvodné buly v predĺžení, s pukom sa snažia vyjsť z obranného pásma.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    V poslednej dvadsaťminútovke sa podarilo Novým Zámkom vyrovnať. V priebehu 53. minúty skóroval Jaša a vyrovnal na 2:2. Oba tímy teda získali po jednom bode, zápas bude pokračovať v predĺžení.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:22
    Vandasova prihrávka od zadného mantinelu smerovala k Pavlasovi. Brankár Nových Zámkov si to všimol až v poslednej chvíli, no nebol tam nik na prípadnú strelu.
     
    58:34
    Pospíšil z ľavého kruhu naservíroval vynikajúcu krížnu prihrávku na hokejku Stupku, ktorý pálil rýchlo z prvej. Rýchly však bol aj brankár Vošvrda, ktorý sa presunul a zabránil gólu.
     
    58:18
    V strednom pásme kamzíci prišli o puk, no hostia nepokračovali dopredu a rozhodli sa postupne rozohrať z obranného pásma.
     
    57:24
    Tvrdá delovka spoza ľavého kruhu z hokejky Mikuša bola nepresná a Nové Zámky samé prišli o útočnú tretinu.
     
    57:00
    Popradčania bojovali o puk za súperovou bránkou. Puk sa posúval popri mantineli po rohoch klziska a strelu sme nevideli.
     
    55:48
    Takáč sa otočil v útočnom pásme a poslal prihrávku na modrú čiaru Ulrychovi. Jeho strela švihom však skončila iba na protihráčovi.
     
    55:08
    O strelu spoza ľavého kruhu sa postaral Andrisík. Jeho strelecký pokus však smeroval iba do popradského hráča a puk následne bol zrazený na ochrannú sieť.
     
    53:56
    Juríkovi sa v útočnom pásme ukázal Obdržálek, ktorý sa pokúsil o strelu od modrej čiary. Tá mu však veľmi nevyšla a puk letel mimo priestoru brány.
     
    53:12
    Poprad pokračuje v ofenzívnej hre. Teraz to prienikom po pravom krídle vyskúšal Svitana. Jeho strelecké zakončenie z kruhu však skončilo priamo na Pavlasovom betóne.
     
    52:48
    O rýchlu odpoveď sa ihneď pokúsili domáci. Z pravého kruhu tvrdo strieľal Handlovský, no namieril to iba do betónov gólmana Pavlasa.
     
    52:11
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia skórujú a vyrovnávajú stav stretnutia! Hruškovu strelu z pravého kruhu mal ešte Vošvrda pod kontrolou, ale na následnú dorážku z hokejky DÁVIDA JAŠU už reagovať nestihol.
    Asistencie: Radim Hruška, Patrik Rogoň.
     
    51:49
    Do útočného pásma šikovne prekorčuľoval Hruška, ktorý chcel bránku Popradu ohroziť strelou spoza ľavého kruhu. Jeho pokus napokon smeroval iba mimo bránky.
     
    50:51
    Popradčania sa usadili v útočnom pásme a rozvinuli útok. Napokon akciu od modrej čiary zakončoval Erving, no jeho strelecký pokus smeroval iba na zadný mantinel.
     
    49:52
    Fábry vykorčuľoval dopredu po pravom krídle a šikovne si v strednom pásme pomocou mantinelu obhodil Takáča. Nové Zámky potom na chvíľu získali útočné pásmo.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 558 divákov.
     
    49:11
    Šikovnú strelu Handlovského spoza ľavého kruhu tečoval spred bránky Preisinger, no puk dokázal Pavlas napriek tomu bezpečne vyraziť.
     
    48:12
    Chybu v rozohrávke urobil Erving, ktorý sa pošmykol a spadol na ľad. Puku sa na pravom kruhu okamžite zmocnil Rogoň a strieľal. Vošvrda mal svoj betón pripravený.
     
    47:17
    Števuliak v útočnom pásme prenechal puk Andrisíkovi, ktorý sa pokúšal o okamžitú strelu. Tá mu aj vyšla, ale skončila bezpečne v lapačke gólmana Vošvrdu.
     
    46:47
    Erving si spracoval prihrávku za ľavým kruhom a odtiaľ sa pokúšal vystreliť. Jeho strelecký pokus však bol zrazený a puk skončil na ochrannej sieti.
     
    46:06
    Tentoraz to Novozámčania urobili dobre. Pred bránku si nakorčuľoval Václav Stupka, ktorý pálil spomedzi kruhov ihneď po prihrávke z prvej. Mieril to však na zadný mantinel.
     
    45:40
    Ordzovenský krížnou prihrávkou do útočného pásma hľadal Stupku, ktorý sa ukazoval na modrej čiare, no puk si napokon spracovať nedokázal.
     
    44:26
    Handlovský šikovnou krížnou prihrávkou spoza bránky našiel medzi kruhmi Preisingera, ktorý okamžite pálil. Pavlasovi vypadol puk z lapačky a smeroval tesne vedľa brány.
     
    43:42
    Pavúk v strednom pásme si vyšliapol na Kozáka. Kozák sa mu však stihol trochu vyhnúť, no na ľad spadli obaja. O nedovolený zákrok sa nejednalo.
     
    43:08
    Od modrej čiary po Juríkovej prihrávke tvrdo pálil Marek Drtina. Jeho delovka príklepom smerovala priamo do lapačky brankára Vošvrdu.
     
    42:26
    Vandas s Paukovčekom poriadne robili problémy hosťujúcim hráčom. Nazbierali v útočnom pásme niekoľko cenných sekúnd.
     
    41:33
    Presilovku si zahrajú hokejisti Nových Zámkov a majú šancu na vyrovnanie. Dve minúty za seknutie dostáva Matúš Paločko.
     
    41:26
    Paukovček spoza ľavého kruhu iba jemne nahodil puk na brankára Pavlasa, ktorý dokázal strelu bezpečne hokejkou vyraziť do rohu klziska.
     
    40:55
    Pred Vošvrdom sa nebezpečne ocitol Branislav Fábry, ktorý zakončoval z tesnej blízkosti, ale popradského brankára prekvapiť nedokázal.
     
    40:45
    Nové Zámky získali útočné pásmo a od modrej čiary pálil Juraj Jurík. Jeho tvrdá delovka skončila priamo v lapačke brankára Vošvrdu.
     
    40:20
    Hatala si prevzal prenechaný puk od Pospíšila, do útočného pásma ale nevnikol. Puk mu dokázal uchmatnúť Kozák.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prostredná časť hry priniesla dva presné zásahy. Najprv v 28. minúte zvýšil vedenie Popradu Takáč, no o dve minúty nato otvoril strelecký účet hostí Bajtek. Poprad teda po 40 minútach vedie nad Novými Zámkami 2:1.
    Tretia tretina sa začne približne o 18:41.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:50
    Handlovskému ušiel puk do stredného pásma a čerstvý Takáč zo striedačky sa ihneď zapojil do akcie. Zakončoval z ľavého kruhu a mieril to priamo na Pavlasovu hruď.
     
    39:13
    Vandas vrátil krížnu prihrávku na ľavý kruh Handlovskému, ktorý sa rozhodol pre strelu z prvej. Jeho delovka letela na Pavlasov betón.
     
    38:30
    Svitana naservíroval šikovnú prihrávku pred bránku Preisingerovi, ktorý zakončoval okamžite z prvej, ale priestor bránky netrafil.
     
    38:09
    V závere druhej tretiny si presilovku zahrajú domáci. Dve minúty za hákovanie dostáva Václav Stupka.
     
    37:54
    Veľmi ďaleko pustili Popradčania Holoviča, ktorý z tesnej blízkosti bránky vystrelil. Vošvrda vyrazil pred seba, nemal puk pod kontrolou a do dorážky sa dostal ešte Jaša. Popradský brankár vytlačil puk na bránku a hra bola prerušená.
     
    36:49
    Poza bránku sa natlačil Andrisík, ktorý chcel hľadať pred bránkou Števuliaka, no veľmi mu to nevyšlo. K strele sa hostia ani teraz nedostali.
     
    36:25
    Strela od modrej čiary z hokejky Drtinu bola zastavená a nedorazila až ku bránke. Zámky ešte úpenlivo bojovali o puk v útočnom pásme, napokon ho nezískali.
     
    35:20
    Jemné nahodenie spoza ľavého kruhu z hokejky Králika skončilo bezpečne v lapačke brankára Pavlasa. Hra bola prerušená a bude sa vhadzovať po jeho pravici.
     
    34:40
    V útočnom pásme prepadol Česánek a Rogoň vyštartoval do rýchleho protiútoku. Mieril to po pravom krídle, smeroval krížnu prihrávku, ale tú Magovac zastavil a puk skončil na ochrannej sieti.
     
    34:28
    Svitana prekorčuľoval poza bránku a posunul puk na modrú čiaru Ervingovi, ktorý to vyskúšal švihom. Jeho strelecký pokus mieril priamo do brankára Christiána Pavlasa, ktorý si s pukom poradil.
     
    33:45
    Svitana v útočnom pásme prenechal puk Ervingovi, ktorý krížnou prihrávkou našiel pred bránkou Takáča. Ten sa asi prípadnej šance zľakol a puk mu ušiel z čepele hokejky.
     
    33:14
    Po zákroku v obrannom pásme Nových Zámkov od Obdržálka na Brejčáka sa nepíska, hra pokračuje ďalej a Poprad sa snaží vymýšľať niečo v útočnej tretine.
     
    32:46
    Obdržálek prekorčuľoval s pukom poza bránku a medzi kruhmi sa mu ukázal Marek Drtina. Jeho strelecký pokus sa obtrel o Vošvrdovo rameno a puk smeroval na zadný mantinel.
     
    32:06
    Jacobs sa chcel uvoľniť a vysunúť po osi ihriska. Pohybom si pýtal puk od Magovaca, napokon však presnú žabku nedostal.
     
    31:18
    Výborne sa dozadu vrátil obranca Ulrych, ktorý mierne prepadol na útočnej modrej čiare, ale svoje menšie zlyhanie dokázal napraviť. Jašovi nedovolil prihrávať a vypichol mu puk.
     
    30:31
    Po ľavom krídle vykorčuľoval dopredu Radim Hruška, ktorý napriahol tesne za ľavým kruhom. Vošvrda mierne vykorčuľoval z bránky a bezpečne pokryl túto strelu.
     
    29:30
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky znižujú stav stretnutia. Václav Stupka vykorčuľoval s pukom na pravý kruh, odkiaľ strieľal. Pred bránkou bol dobre zaparkovaný FILIP BAJTEK, ktorý jeho strelu tečoval do bránky.
    Asistencia: Václav Stupka.
     
    29:02
    Pomerne rutinérsky to urobil Tomáš Pospíšil, ktorý sa na ľavom kruhu zbavil obrancu, z uhla šiel sám na bránku, no trafil iba do vyrážačky popradského brankára.
     
    28:43
    Strela Holoviča spoza ľavého kruhu Vošvrdovi vypadla do strany. Pri puku však Jaša nebol prvý a popradskému brankárovi pomohli jeho obrancovia.
     
    27:55
    Poprad dal gól!
    Popradčania idú do dvojgólového vedenia. Voľný priestor sa opäť otvoril pred Svitanom, ktorý šiel sám na Pavlasa, napokon však prihrával na hokejku SAMUELA TAKÁČA a ten zblízka zasunul puk do odkrytej časti bránky.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    27:17
    Už v momente skončenia trestu Fábryho vyštartoval po pravom krídle Takáč. Jeho prudká strela z kruhu mierila priamo na brankára Pavlasa.
     
    26:42
    Hráči momentálne bojujú o puk pri zadnom mantineli. Popradčanom sa však zatiaľ darí držať puk v útočnej tretine.
     
    26:18
    Preisinger ponúkol výbornú prihrávku medzi kruhy, kde sa mu ukázal Svitana. Svitana strieľal okamžite z prvej, no mieril iba na zadný mantinel.
     
    25:13
    Presilovku si zahrajú hokejisti Popradu. Branislav Fábry dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    24:52
    Zatiaľ v priebehu druhej tretiny sledujeme viacero nepresností. Teraz sa zakázaným uvoľnením previnili hokejisti Popradu a hra sa sťahuje pred Vošvrdu.
     
    24:24
    Nepríjemne sa po ľavom krídle natlačil dopredu Fereta, ktorý sa však dostal do ťažkého uhla, odkiaľ síce ohrozil Vošvrdu. Brankár Popradu vyrážal pred seba, kde bol ešte Bajtek, ale ten sa k dorážke nedostal.
     
    23:48
    Dopredu vyštartoval po osi ihriska Jaša, ktorý nahodil puk na brankára Vošvrdu. Popradský gólman pre istotu podržal puk vo výstroji až do prerušenia hry.
     
    23:25
    Rozohrávka teraz vôbec nevyšla Hatalovi, keďže Rogoň bol poriadne ďaleko od puku. Pískalo sa zakázané uvoľnenie a vhadzovať sa teda bude pred Pavlasom.
     
    22:44
    V útočnom pásme pracovali teraz hostia a podarilo sa im aj ohroziť Vošvrdu. Strelu Radima Hrušku spoza pravého kruhu však popradský gólman bezpečne vyrazil.
     
    22:28
    Matúš Paločko prekorčuľoval dopredu po ľavom krídle a spoza ľavého kruhu sa snažil ohroziť bránku. Jeho zakončenie však nebolo presné.
     
    21:55
    Jacobs bojoval o puk pri mantineli spoločne s Feretom. Napokon puk z obranného pásma dokázali domáci odstrániť, no na útočnú akciu to nestačilo.
     
    21:18
    Juraj Jurík nakorčuľoval dopredu po pravom krídle a snažil sa natlačiť pred bránku. Znemožnil mu to však Svitana, ktorý ho vytlačil na zadný mantinel.
     
    20:31
    Nové Zámky začali druhú tretinu s presilovkou a okamžite sa im podarilo dostať do pásma. Stupkovu krížnu prihrávku chcel zužitkovať Pospíšil, delovka z ľavého kruhu však letela iba na zadný mantinel.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvodnej časti hry sme videli viacero zaujímavých príležitostí a skóre rozhodne mohlo byť aj iné. Gól bol napokon jeden, v 11. minúte poslal Poprad do vedenia Svitana.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:42
    Spoza bránky sa chcel šikovne pred bránku natlačiť Bajtek, čo mu však veľmi nevyšlo. Puk vypichol brankár Vošvrda.
     
    18:53
    Nové Zámky získavajú prvú presilovku. Lukáš Kozák dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    18:51
    Ordzovenský vyštartoval ako obranca dopredu po ľavom krídle, dostal sa ku kruhu a strieľal. Vošvrda jeho strelu jasne videl a s istotou zasiahol.
     
    18:04
    Spoločne do prečíslenia smerovali Kundrik s Matejom Paločkom. Prenikli do útočného pásma, no tam Paločko nespracoval prihrávku a prípadná príležitosť sa skončila nedobre.
     
    17:37
    Peter Kundrik šikovne získal puk za hosťujúcou bránkou a následne sa dostal do zaujímavej šance. Pavlas bol trochu dezorientovaný. V bránkovisku mu však pomohli spoluhráči, ktorí odstránili puk.
     
    16:41
    Po pravom krídle to teraz šikovne skúšal aj Patrik Rogoň. Jeho korčuliarsky pohyb bol dobrý, natlačil sa popri obrancovi a ako ľavák to skúšal bekhendom. Bránku však netrafil.
     
    16:06
    Hneď sme videli ďalší zaujímavý moment, tentokrát od domácich. Vandas nakorčuľoval po pravom krídle, krížnou prihrávkou našiel Handlovského, no Pavlas jeho okamžitú strelu fantasticky vyrazil!
     
    15:35
    Preisinger prepadol v strednom pásme a vznikla z toho nebezpečná situácia. Dopredu sa vysunul Martin Andrisík, ktorý šiel už sám na Vošvrdu, ale popradský brankár sa mu perfektne hodil popod nohy a puk čisto zastavil.
     
    15:09
    Obdržálek vyštartoval dopredu a nahodil puk do útočného pásma pre Juríka. Dlho sa však Zámčanom nedarilo držať puk v útočnej tretine.
     
    14:01
    Paločko korčuľoval za nahodeným pukom do útočného pásma, no značne mu situáciu sťažil Hatala. Dopredu mohli vyštartovať hostia, čo sa im aj podarilo. Z ľavého kruhu zakončoval Fábry, namieril však priamo do Vošvrdu.
     
    12:55
    Zagrapanovi sa na krížnu prihrávku ukázal Takáč, ktorý mal rýchlosť a vnikol do útočného pásma. Spoza obrancu pálil, no namieril to do Pavlasových betónov.
     
    12:19
    Svitana prekorčuľoval s pukom poza bránku, prešiel na ľavý kruh a odtiaľ výbornou prihrávkou uvoľnil Vandasa, ktorý prešiel pred bránku a zakončil. Mieril však len priamo do Pavlasa.
     
    11:26
    Sme svedkami obojstranného vylúčenia a hrať sa bude vo formáte 4 proti 4. Daniel Brejčák a Filip Bajtek dostávajú po dve minúty za hrubosť.
     
    10:52
    Protiútok vytvorili hosťujúci hráči. Jašovi sa na prihrávku na pravom krídle ukázal Patrik Rogoň. Jeho tvrdá delovka z pravého kruhu mierila priamo do lapačky Tomáša Vošvrdu.
     
    10:16
    Poprad dal gól!
    Domáci otvárajú skóre stretnutia. V rohu klziska vybojoval puk PATRIK SVITANA, ktorý sa nič netušiac natlačil až pred bránku, položil si Pavlasa a zasunul poza jeho betón.
    Asistencie: Samuel Takáč, Marek Zagrapan.
     
    10:01
    Erving napriahol na modrej čiare a okamžite po prihrávke od Svitanu prudko pálil. Jeho delovku Pavlas bezpečne vyrazil.
     
    09:36
    Brejčák chcel prudko rozohrať dlhou prihrávkou až na útočnú modrú čiaru, kde síce bol Svitana, no zároveň sa tam pohyboval aj Ordzovenský, ktorý korčuľou zrazil prihrávku.
     
    08:17
    Oba tímy v tejto chvíli striedajú, Drtina prenechal puk za vlastnou bránkou Mikušovi a o rozvoj novej akcie sa postarajú Novozámčania.
     
    07:52
    Paukovček vykorčuľoval veľmi rýchlo po pravom krídle a podarilo sa mu vniknúť do pásma. Na krížnu prihrávku sa mu ukazoval Jacobs, ale vystreliť napokon nemohol.
     
    07:12
    Nové Zámky pretrpeli oslabenie bez väčších problémov a ihneď sa vrhli do útoku. Na ľavom krídle si puk spracoval Holovič, ktorý strieľal z kruhu, ale Vošvrda dokázal jeho strelu vyraziť.
     
    06:26
    Krížna prihrávka Vandasa došla na hokejku Habdkovského, ktorý strieľal švihom a ohrozil Pavlasa. Následne pálil Handlovský opäť ale príklepom. Pavlas bol opäť pripravený.
     
    05:45
    Kamzíkom úvod početnej prevahy veľmi nevychádza. Momentálne sa previnili zakázaným uvoľnením a vhadzovať sa bude pred gólmanom domácich.
     
    05:31
    Pospíšil to urobil veľmi rozumne. Smeroval proti pohybu Vandasa a zastavil ho s pukom v strednom pásme. Okamžite Pospíšil posunul puk von až ku Vošvrdovi.
     
    05:06
    Prvú presilovku v zápase si zahrajú domáci. Marcel Holovič dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    04:57
    Hatalova prihrávka smerovala krížom na Rogoňa, ktorý si chcel puk spracovať na útočnej modrej čiare, napokon to však nedokázal.
     
    03:57
    Obdržálek sa šikovne uvoľnil v strednom pásme a dostal prihrávku. Posúval ju medzi kruhmi spätne na Juríka, ktorý však nebol dostatočne uvoľnený.
     
    03:28
    Šikovne sa do útočného pásma prepracoval Filip Bajtek, ktorý sa dostal medzi kruhy a odtiaľ strelou ohrozil brankára Popradu. Jeho zakončenie Vošvrda bezpečne zachytil.
     
    02:40
    Kundrik chcel do hry zapojiť Mateja Paločka v útočnom pásme, čo sa mu veľmi nepodarilo. Pri Paločkovi stál Hatala a nepustil ho dopredu popri mantineli.
     
    02:03
    Rýchly útok chcel po ľavom krídle podniknúť Martin Andrisík, veľmi mu to však nevyšlo. Jeho strela spoza ľavého kruhu bola blokovaná a puk vyletel na ochrannú sieť.
     
    01:31
    Fereta za vlastnou bránkou počkal zo striedačky na Pavúka. Striedajú Nové Zámky a svoje formácie vymieňajú aj popradskí hokejisti.
     
    01:12
    Pred bránkou sa šikovne ukazoval na prihrávku Fábry a napokon ju aj od Obdržálka dostal. Jeho následný teč prudkej prihrávky mieril vedľa brány.
     
    00:19
    Stupkovi sa podarilo na ľavom krídle zachytiť nepresnú domácu prihrávku a prvýkrát aj ohrozil bránku. Vošvrda si so strelou jasne poradil, použil svoj betón.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na ľadovú plochu už prichádzajú popradskí hokejisti v modrých dresoch. Nové Zámky odohrajú stretnutie v bielych dresoch. Čaká nás štátna hymna a úvodné buly.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Brejčák (A), Erving, Fabian, Magovac, Česánek, Ulrych – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan (A), Svitana (C) – Jacobs, Paukovček, Matúš Paločko – Matej Paločko, Bjalončík, Kundrik – Králik

    HC Mikron Nové Zámky: Pavlas (Vyžinkár) – Ordzovenský, Hatala, Fereta, Drtina, Mikuš (A), Pavúk – Stupka, Bajtek, Pospíšil – Jurík (C), Fábry (A), Obdržálek – Andrisík, Hruška, Števuliak – Rogoň, Holovič, Jaša

    Rozhodca: Novák, Juhász – Frimmel, Soltész.
     
    Prajem vám príjemný trojkráľový podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 38. kola Tipsport ligy, v ktorom uvidíme aj duel medzi HK Poprad a HC Mikron Nové Zámky. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Popradčania boli výborne rozbehnutí, mali deväťzápasovú sériu výhier, no o tú prišli v zápase proti Košiciam, ktorým podľahli doma 0:4 a následne neuspeli ani v Miškovci a prehrali 3:2. Kamzíci potom v poslednom dueli roka 2019 zdolali doma Budapešť, naposledy cestovali na ľad Nitry, kde neuspeli a prehrali tesne 3:2. Zatiaľ to Podtatrancom v tabuľke stačí na 6. pozíciu, na ktorej majú momentálne 56 bodov a skóre 98:80.

    Nové Zámky ťahali negatívnu sériu troch prehier, ktorú odštartovali doma proti Zvolenu, ktorý ich deklasoval vysoko 0:6, následne Zámky vo vyrovnanom zápase pod Urpínom podľahli Banskej Bystrici iba 1:0 a potom nezískali žiaden bod ani proti Michalovciam, s ktorými prehrali 4:1. V poslednom tipsportligovom dueli sa však Zámčanom zadarilo, v gólovej prestrelke proti Slovanu Bratislava boli po zápase spokojnejší, Slovan totižto zdolali 6:5 po predĺžení.

    V tejto sezóne sme videli dva vzájomné duely Popradu a Nových Zámkov. V oboch prípadoch boli úspešnejší Popradčania, ktorí najprv 13. októbra doma zvíťazili 1:0 a následne 27. novembra svojho súpera pokorili 1:3.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 11. Svitana (Takáč, Zagrapan), 28. Takáč (Svitana), 62. Vandas (Svitana) – 30. Bajtek (Stupka), 53. Jaša (Hruška, Rogoň)


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Brejčák (A), Erving, Fabian, Magovac, Česánek, Ulrych – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan (A), Svitana (C) – Jacobs, Paukovček, Matúš Paločko – Matej Paločko, Bjalončík, Kundrik – Králik
    HC MIKRON Nové Zámky: Pavlas (Vyžinkár) – Ordzovenský, Hatala, Fereta, Drtina, Mikuš (A), Pavúk – Stupka, Bajtek, Pospíšil – Jurík (C), Fábry (A), Obdržálek – Andrisík, Hruška, Števuliak – Rogoň, Holovič, Jaša

    Rozhodčí: Novák, Juhász – Frimmel, Soltész

    Diváci: 1 558
    bahis siteleri