Toronto – Winnipeg 3:4 (2:3 po s.n.) | Philadelphia – Washington 3:2 (kon.) | Los Angeles – Dallas 1:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
Dallas Stars
Čtvrtek 09.01.2020, 04:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Jonathan Quick prchá na hráčskou lavici, Kings to ve zbývajících osmdesáti vteřinách zkusí v šesti proti pěti.
     
    53:05
    Joel Kiviranta skvěle vyhodnotil situaci, když tahal puk po pravé straně. Přihrávkou za obranu vysunul Janmarka, jenže ten sám před Quickem neuspěl.
     
    49:51
    Na trestnou lavici odjíždí český obránce Roman Polák, který si pomohl držením Anžeho Kopitara. Pro Kings je to teprve druhá početní výhoda.
    35:23 Blake COMEAU - 1:2
     
    35:23
    Dallas právě vstřelil branku!
    Během několika málo vteřin je všechno úplně jinak! Sean Walker na červené čáře nezastavil Lindellovu přihrávku z rohu obranného pásma Dallasu a pustil do trháku BLAKEA COMEAUA, který mohutně napřáhl z vrcholku pravého kruhu a střelou o horní tyč nedal Quickovi sebemenší šanci. Asistence: Esa Lindell, Andrew Cogliano.
    34:46 Jamie BENN - 1:1
     
    34:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru a ruší čisté konto dosud skvělého Quicka! Tyler Seguin pouze naznačil ránu z vrcholku pravého kruhu a ještě posunul puk na JAMIEHO BENNA, který z prostoru vedle branky trpělivě počkal se zakončením a pak zkušeně přehodil ležícího Quicka, za kterého v brankovišti nezaskočil ani stojící Forbort. Asistence: Tyler Seguin, Esa Lindell.
     
    33:15
    Jamie Benn to vzal jako správný kapitán na sebe. Bekhendové zasunutí za Quicka neprošlo, nicméně pro Stars to znamená aspoň přesilovku za sekání Doughtyho.
     
    18:18
    Znovu se vylučuje kvůli soubojům po vhazování. Za podražení Hintze tentokrát bude pykat Austin Wagner.
     
    16:59
    Brownovu střelu od modré dorážel Clifford a poté i Doughty, ale kotouč se za mrštného Chudobina nedostal!
     
    08:00
    Přesně po osmi minutách hry se poprvé vylučuje. Za podražení hned po buly míří na trestnou lavici hostující útočník Mattias Janmark.
    02:01 Anže KOPITAR - 1:0
     
    02:01
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí se zkraje třetí minuty dostávají do vedení! Tyler Toffoli si vzal puk u zadního mantinelu a pak ho z levého křídla fantasticky naservíroval k vzdálenější tyči, kde se ocitl trestuhodně zapomenutý ANŽE KOPITAR a ten z jedničky zavěsil za bezmocného Chudobina. Asistence: Tyler Toffoli, Alex Iafallo.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 3. Kopitar (Toffoli, Iafallo) – 35. Ja. Benn (Seguin, Lindell), 36. Comeau (Lindell, Cogliano)


    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Doughty (A), Walker, Roy, B. Hutton, Martinez, Forbort – Toffoli, Kopitar (C), Iafallo – Wagner, Lizotte, A. Kempe – D. Brown, J. Carter (A), Prochorkin – Lewis, Amadio, Clifford.
    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – Heiskanen, Oleksiak, R. Polák, Lindell (A), Fedun, Sekera – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Pavelski, Hintz, Gurjanov – Comeau, Faksa, Cogliano – Kiviranta, Dickinson, Janmark.

    Rozhodčí: Brenk, Rooney – Alphonso, Sericolo

    Diváci: 17 129
    bahis siteleri