Toronto – Winnipeg 3:4 (2:3 po s.n.) | Philadelphia – Washington 3:2 (kon.) | Los Angeles – Dallas 1:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 09.01.2020, 17:30 • enteria arena • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 9. kolo
Partner:
     
    59:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dvacet vteřin před koncem se hosté dostávají na dostřel! Závar v brankovišti nakonec nejlépe vyřešil SAMUEL CHRENKA, který upravil na rozdíl jediného gólu – 3:2! Bez asistence.
     
    43:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hostující Kladno se ani nestihlo nadechnout k nějakému tlaku za vyrovnáním a už inkasuje potřetí! Souvislou převahu Dynama zužitkoval JAN MATUŠKA, který se zorientoval v předbrankovém prostoru nejlépe a přesnou střelou dostal Pardubice do dvoubrankového vedení – 3:1! Asistence: Adam Novotný.
     
    30:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To je otočka! Pardubice si dvěma góly v rozmezí 53 sekund berou vedení na svoji stranu! Obrana kladenských Rytířů nyní naprosto zapomněla na rozjetého FRANTIŠKA FORMÁNKA, který před gólmanem Sukem zvolil kličku do bekhendu a uspěl – 2:1! Asistence: Matěj Kloz a Ondřej Chabada.
     
    29:49
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Krátce před polovinou zápasu však domácí hráči srovnávají stav utkání! Rychlá útočná akce Dynama byla dokončena ADAMEM PALEČKEM, který se natlačil před branku a ukázkovou střelou bekhendem přímo pod víko poprvé v zápase prostřelil brankáře Suka. Začínáme od nuly – 1:1! Asistence: Filip Joudal a Pavol Štetka.
     
    15:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    O deset vteřin později se již hosté prosazují a ujímají se vedení! Velké koncentrace hráčů před brankou Dynama využil právě Hrabík, který našel křižnou přihrávkou hokejku připraveného ADAMA BAREŠE, jenž se střelou z první nemýlil – 0:1! Asistence: Ondřej Hrabík a Tomáš Holeček.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 30. Paleček (Joudal, Štetka), 31. Formánek (Kloz, Chabada), 44. Matuška (Novotný) – 16. Bareš (Hrabík, Holeček), 60. Chrenka


    HC Dynamo Pardubice: Marossy (Matěcha) – Hebek, Vašíček, Joudal, Koudelka, Chabada, Špinka – Matuška, Paleček, Kubíček, Formánek, Nekvinda, Kloz, Burda, Novotný, Půlpán, Štetka
    Rytíři Kladno: Suk (Grabriška) – Danda, Malý, Hvězda, Burger, Havel, Koštoval, Kohlíček, Sýkora, Vimmer, Holeček, Hurta, Hrabík, Kouba, Bareš, Nedvěd, Ullrych, Adam, Chrenka

    Rozhodčí: Koreček – Klouda, Berger
    bahis siteleri