SHK Hodonín – Nový Jičín 2:3 (po s.n.) | Trutnov – Děčín 5:3 (kon.) | Příbram – Kolín 10:2 (kon.)
Nová Paka – Dvůr Králové n. L. 3:2 (3:2 po s.n.) | Šumperk – Val. Meziříčí 5:2 (kon.) | Klatovy – Písek 7:2 (kon.)
Mostečtí Lvi – Bílina 10:1 (kon.) | Žďár n/S – Opava 3:4 (0:2 po s.n.) | Kobra – Tábor 5:6 (0:2 po s.n.)
Jablonec n/N – Vrchlabí 3:5 (kon.) | Kopřivnice – Mor. Budějovice 8:0 (kon.) | China Golden Dragon – David Servis 0:11 (kon.)
konec
HC Trutnov
5:3 (1:2, 2:0, 2:1)
HC Děčín
Sobota 18.01.2020, 16:002. liga skupina Sever (ČR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Trutnov poprvé vyhodil kotouč mimo své pásmo, a to rovnou do opuštěné děčínské klece. Od vlastní modré čáry puk do branky vstřelil LUKÁŠ JUNEK. Bez asistence.
     
    57:50
    Lavinger zůstává na lavičce, Děčín hraje v šesti!
     
    55:06
    Tak tohle se hostům vůbec nehodí. Jan Smola oslabuje svůj tým poté, co se provinil hákováním.
     
    53:19
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace domácích a čtvrtý gól do děčínské sítě. JAN STARÝ obdržel přihrávku do mezikruží a viditelně si oddechl, když kotouč po jeho střele zaplul k tyčce branky Děčína. Asistence: Vojtěch Kubinčák, Bohdan Višňák.
     
    47:53
    Děčín právě vstřelil branku!
    Děčín sekundu po vypršení přesilovky vyrovnává! ŠTĚPÁN KUCHYNKA byl před brankou úplně sám a poté, co obdržel nahrávku, se nemýlil. Asistence: Tomáš Faigl, Martin Zdvořáček.
     
    45:52
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jirásek.
     
    41:50
    Děčín musí vyrovnat, pokud chce pomýšlet na bodový zisk. Teď si ale situaci komplikuje, když je vyloučen Jan Smola za podrážení.
     
    34:37
    Jakub Tatar rychle přebruslil celé hřiště a dostal se až na úroveň děčínské branky, odkud přihrával na brankoviště. Filip Krsek byl však už příliš blízko a dorážkou nedokázal procedit kotouč až za Lavingerova záda.
     
    31:42
    Do problémů teď svůj tým dostává Lukáš Junek, který oslabuje Trutnov poté, co se provinil držením.
     
    30:39
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Krásná akce domácích je zakončena gólem, Trutnov tak jde poprvé v zápase do vedení. BOHDAN VIŠŇÁK dostal nahrávku na modrou, sjel si ale až do mezikruží a střelou do horní části branky se nemýlil. Asistence: Jan Starý, Vojtěch Kubinčák.
     
    27:08
    Tomáš Faigl se schoval za trutnovskou obranu a poté, co dostal kotouč na modrou, se téměř sám rozjel na Ašenbrennera. Zleva se ale dostal do velkého úhlu a trutnovský gólman tak zvládl puk zachytit.
     
    23:26
    Domácí jdou do čtyř. Lukáš Vácha se provinil podrážením.
     
    22:00
    Hosté se mohli bleskově vrátit zpět do vedení. Po přečíslení dva na jednoho zakončoval Radek Fojt, který ale svou střelu bekhendem směřoval pouze do brankové konstrukce domácích, která se následně vychýlila se své osy.
     
    21:18
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Domácí po jedenácti sekundách využívají přesilovku a znovu vyrovnávají. Lukáš Vácha skvěle nalezl MARKA ŠKVRNĚ na pravém kruhu, který následně prostřelil Lukáše Lavingera. Asistence: Lukáš Vácha.
     
    21:07
    Další šance pro domácí na vyrovnání. Martin Zdvořáček míří na trestnou lavici za podrážení.
     
    18:38
    Děčín právě vstřelil branku!
    Další zkrácenou přesilovku už hosté využívají a jdou znovu do vedení. PATRIK BALCAR si po pravé straně sjel až k brance, kde nikým nehlídán obdržel nahrávku a střelou ke vzdálenější tyčce propálil Ašenbrennera. Asistence: Tomáš Faigl, Michal Oliverius.
     
    17:45
    A zase se vylučuje. Zdvořáček už málem unikl domácí obraně, ta si ale nakonec pomohla nedovoleně a Jakub Planý hákoval za cenu dvouminutového trestu.
     
    15:54
    Teď už se ale síly na ledě zase srovnají a oba týmy budou hrát ve čtyřech. Daniel Volráb se provinil podrážením.
     
    14:42
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají trestné střílení a vyrovnávají skóre utkání. JAKUB PLANÝ se s chladnou hlavou rozjel na branku, pomíchal si s kotoučem a prostřelil Lavingera mezi betony.
     
    14:42
    Po samostatném úniku jednoho z domácích je po podrážení Kaltenböcka nařízeno trestné střílení.
     
    14:31
    Lukáš Vácha se trochu zbytečně provinil pozdním dohráním poté, co mu na modré utekl kotouč. I on jde na trestnou.
     
    13:02
    Máme tu další vyloučení na straně Děčína. Na trestnou lavici míří Radek Fojt za hákování.
     
    09:27
    Tomáš Faigl to nejdříve zkoušel ze strany, když se ale Ašenbrenner za jeho střelou natáhl, rychle obkroužil branku a snažil se puk zasunout za brankovou čáru. Nakonec mu to ale nedovolila konstrukce klece Trutnova.
     
    05:29
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté přečkali oslabení a následně jdou do vedení. Před brankou Trutnova bylo hodně rušno a DANIEL VOLRÁB tak nahrávkou zpoza branky trefil pravděpodobně jednoho z domácích, který tak nechtěně usměrnil kotouč až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    03:07
    Domácí byli v útočném pásmu hodně důrazní a Vojtěch Tůma je zastavil až nedovoleným bráněním. Míří tak na dvě minuty na trestnou lavici.

    Anna Marie Kokrhounová

    Branky a nahrávky: 15. Planý (TS), 22. Škvrně (Vácha), 31. Višňák (Starý, Kubinčák), 54. Starý (Kubinčák, Višňák), 59. Junek – 6. Volráb, 19. Balcar (Faigl, Oliverius), 48. Kuchynka (Faigl, Zdvořáček)


    HC Trutnov: Ašenbrenner (Krofta) – Vácha (A), Junek, Faltys, Jirásek, Kynčl, Suk, Višňák – Krsek, Janoušek, Planý, Bucek, Fedulov (C), Kubinčák (A), Starý, Poul, Škvrně, Tatar.
    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Černohorský, Kaltenböck, Zdvořáček, Loukota, Zicho, Balcar, Tůma – Ineman, Fojt, Oliverius (C), Faigl, Volráb, Chovanec, Zajan (A), Dörner, Kuchynka, Smola.

    Rozhodčí: Veinfurter – Roischel, Bohuněk

    Diváci: 1210
    bahis siteleri