Sparta – Liberec 9:4 (kon.) | Chodov – Black Angels 14:10 (kon.) | Hattrick Brno – Střešovice 2:8 (kon.)
konec
ACEMA Sparta Praha
9:4 (4:1, 2:2, 3:1)
FBC Liberec
Neděle 19.01.2020, 17:00 • UNYP Arena, Praha • Livesport Superliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    51:46 Matěj ČERMÁK - 9:4
     
    51:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Marek Zouzal dobrým pasem za libereckou obranu našel volného MATĚJE ČERMÁKA, ten si povedl míček do levé strany, počkal si až si před ním Vít Vaníček lehne a nekompromisně skóroval trefou pod víko severočeské branky. Asistence: Marek Zouzal.
    51:36 Radim KŘENEK - 8:4
     
    51:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťanské přečíslení 2 na 1 končí brankou! Lukáš Ujhelyi poslal míček na volného RADIMA KŘENKA, který ho bez větších problémů uklidil za záda přesouvajícího se Víta Vaníčka. Asistence: Radim Křenek.
    48:47 Matěj PRUNER - 7:4
     
    48:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vedení Sparty je opět tříbrankové! Kristián Kozák posunul míček na volného MATĚJE PRUNERA, který z bezprostřední blízkosti severočeské branky poslal balónek za záda přesouvajícího se Víti Vaníčka. Asistence: Kristián Kozák.
    45:18 Jan BITMAN - 6:4
     
    45:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberecké přečíslení 3 na 2 končí brankou! Jan Světlík dokázal se štěstím posunout míček do středu hřiště na nabíhajícího JANA BITMANA, který zakončením z první k levé tyči našel prostor mezi nohou a rukou Martina Beneše. Asistence: Jan Světlík.
    35:04 Prokop FERDAN - 6:3
     
    35:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je to zase jen o tři braky! Po ztrátě Josefa Juhy na polovině hřiště se k míčku dostal hostující střelec PROKOP FERDAN, šikovným způsobem se uvolnil od dvou obránců a ze střední vzdálenosti vymetl pravý růžek libeňské branky. Bez asistence.
    28:49 Jakub KOPECKÝ - 6:2
     
    28:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec svou druhou přesilovou hru v dnešním zápase dokázal zužitkovat! Prokop Ferdan poslal míček pod sebe na levého obránce Lukáše Lhotu, který z první našel na pravé straně volného JAKUBA KOPECKÉHO, který svou přesnou trefou do pravé šibenice prostřelil přesouvajícího se Martina Beneše. Asistence: Lukáš Lhota.
    23:29 Matěj ČERMÁK - 6:1
     
    23:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak taková branka se jen tak nevidí! Martin Beneš svým dlouhým výhozem našel nabíhajícího MATĚJE ČERMÁKA, který se tak ocitl v samostatném úniku na severočeskou branku. Nadějný sparťanský střelec si jednoduchou kličkou doleva obešel obránce a bekhendovou střelou poslal míček za záda Víta Vaníčka. Asistence: Martin Beneš.
    20:46 Milan GARČAR - 5:1
     
    20:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Michal Pažák dlouho nevěděl co s míčkem až nakonec přihrávkou zpoza liberecké klece našel před severočeským brankovištěm volného libeňského kapitána MILANA GARČARA, který svým zakončením do šibenice přidal už pátou sparťanskou branku v dnešním zápase. Asistence: Michal Pažák.
    Kristián KOZÁK - 4:1
     
    19:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle byl opravdu povedený signál Sparty. Josef Juha poslal střílenou přihrávkou míček na nabíhajícího KRISTIÁNA KOZÁKA, který z bezprostřední blízkosti levé tyčky uklidil míček za záda přesouvajícího se Víta Vaníčka. Asistence: Josef Juha.
    Jan ŠOLTYS - 3:1
     
    11:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po dvanácti minutách hry skóruje i Liberec. Chvilku po vyhraném buly před sparťanskou brankou se do zakončení ze střední vzdálenosti dostal JAN ŠOLTYS, který nenápadnou střelou pod víko libeňské branky prostřelil cloněného Martina Beneše. Asistence: Jan Světlík.
     
    06:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťanský gólostroj jede na plné obrátky. Marek Zouzal přenechal na polovině hřiště míček JANU MARVÁNKOVI, který si seběhl kousek za polovinu hřiště a razantní ránou švihem vymetl pravý růžek liberecké branky. Asistence: Marek Zouzal.
     
    05:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už je to o dva góly! Matěj Pruner přihrávkou zpoza branky našel před velkým libereckým brankovištěm volného navrátilce JANA KREJČU, který svou střelou z první k levé tyči rozvlnil síť severočeské branky! Asistence: Matěj Pruner.
     
    02:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé! Marek Zouzal dokázal míček z pravé strany hřiště procpat mezi dvěma libereckými hráči na JAKUBA KOLSTRUNKA, který si tělem šikovně odstavil obránce a nechytatelnou trefou z otočky pod břevno poslal Spartu do vedení. Asistence: Marek Zouzal.

    Libor Kokoška


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 3. Kolstrunk (Zouzal), 6. Krejča (Pruner), 7. Marvánek (Zouzal), 20. Kozák (Juha), 21. Garčar (Pažák), 24. Čermák (Mart. Beneš), 49. Pruner (Kozák), 52. Křenek (Ujhelyi), 52. Čermák (Zouzal) – 12. Šoltys (Světlík), 29. Kopecký (Lhota), 36. Ferdan, 46. Bitman (Světlík)


    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Zítka) – Ježek, Bartoš, Garčar, Marvánek, Zeman, Křenek – Kolstrunk, Juha, Ujhelyi – Zouzal, Kozák, Pažák – Burian, Lang, Kocián – Čermák, Krejča, Pruner.
    FBC Liberec: Vaníček (53. Král) – Kološ, Klucho, Kárník, Dlesk, Bitman – Šoltys, Světlík, Rozkovec – Leksa, Kořínek, Kopecký – Hrůza, Hejduk, Ferdan – Daněk, Balatka, Valeš – Lhota, Kroupa, Baudisch – Böhm.

    Rozhodčí: Dolanský, Sýkora
    bahis siteleri