Kunlun – Chabarovsk 4:2 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
4:2 (0:1, 2:1, 2:0)
Amur Chabarovsk
Středa 22.01.2020, 12:30 • Sportoviště univerziády Šen-čen • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Adam CRACKNELL - 4:2
     
    59:56
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí pečetí své vítězství! Amur to zkoušel bez brankáře, jenomže se nedostal k ničemu nebezpečnému. U svého brankoviště se naopak ke kotouči dostal ADAM CRACKNELL, který ho velice přesným výhozem poslal do opačné branky.
    Bez asistence.
    Asistence: Victor Bartley, Jake Chelios.
    54:54 Adam CRACKNELL - 3:2
     
    54:54
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí se zhruba pět minut před koncem zápasu dostávají do vedení! Kunlun se totiž nastěhoval do pásma soupeře, kde se k zajímavému projektilu dostal ADAM CRACKNELL, kterému se povedlo prostřeli ruského brankáře Alikina.
    Asistence: Brandon DeFazio.
    35:24 Gilbert BRULÉ - 2:2
     
    35:24
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Také domácí celek využívá přesilovou hru! Nejprve se k zakončení dostal kapitán Yip, avšak jeho rána se od zadního mantinelu odrazila přesně k volnému GILBERTU BRULÉMU, jenž zamířil do odkryté části branky, kam se Alikin nedokázal včas přesunout.
    Asistence: Brandon Yip, Trevor Murphy.
    30:09 Luke LOCKHART - 1:2
     
    30:09
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Dvoubrankové manko z pohledu domácích už neplatí, je tu kontaktní branka! Turbin se snažil rozehrát po mantinelu, avšak tuto rozehrávku zachytil Wong. Tomu se na dlouhou hokejku povedlo přeposlat nahrávku na Foo, jehož nabídka na LUCASE LOCKHARTA přinesla kontaktní trefu.
    Asistence: Spencer Foo, Tyler Wong.
    21:33 Alexandr GORŠKOV - 0:2
     
    21:33
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur využívá také druhou přesilovou hru, opět po trestu Bartleyho! Vladislav Ušenin se totiž pohotově dostal až k pravému kruhu, odkud vyprodukoval přesnou nahrávku do tandemu na ALEXANDRA GORŠKOVA, který sám před Smithem zamířil mimo jeho dosah.
    Asistence: Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin.
    06:50 Dmitrij KOROBOV - 0:1
     
    06:50
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté využívají úvodní přesilovou hru a dostávají se tak do vedení! Amur se totiž usadil v pásmu soupeře, kde se k ráně zápěstím dostal DMITRIJ KOROBOV, jehož zakončení směřovalo přesně do horní části branky, na což byl americký brankář Smith krátký.
    Asistence: Pavel Turbin, Vladislav Ušenin.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 31. Lockhart (Foo, Wong), 36. Brulé (Yip, T. Murphy), 55. Cracknell (DeFazio), 60. Cracknell (Bartley, Chelios) – 7. Korobov (Turbin, Vl. Ušenin), 22. Gorškov (Vl. Ušenin, Vj. Ušenin)


    Red Star Kunlun: J. Smith (Hrubec) – T. Murphy, Sproul, Bartley, Chelios, Šustr (A), D. Osipov – Foo, Lockhart, Wong – Kane, Yip (C), Shinkaruk – DeFazio, Brulé, Cracknell (A) – Werek, Smith-Pelly, Miller.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Jevgrafov) – Vitásek, Jordán (C), Korobov, Turbin, V. Vasiljev, Korjagin, Alexandrov – H. Zohorna, Rasskazov, Ruděnkov (A) – Vl. Ušenin, Gorškov, Vj. Ušenin (A) – Jazkov, A. Lazarev, Golubev – A. Kuzněcov, Železkov, Kacuba.

    Rozhodčí: Kulakov, Sidorenko – Kučava, Černyšov
    bahis siteleri