David Servis – Písek 2:1 (po pr.) | Tábor – Klatovy 2:3 (kon.) | Kolín – Kobra 4:3 (kon.)
Dvůr Králové n. L. – Mostečtí Lvi 3:2 (2:1 po s.n.) | Bílina – Jablonec n/N 5:4 (kon.) | Vrchlabí – Trutnov 7:0 (kon.)
Děčín – Řisuty 4:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – SHK Hodonín 4:5 (po pr.) | Kopřivnice – Šumperk 2:1 (po pr.)
Val. Meziříčí – Opava 3:2 (2:1 po s.n.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 5:4 (kon.) | China Golden Dragon – Příbram 1:14 (kon.)
konec
HC Děčín
4:5 (3:1, 0:2, 1:2)
HC Řisuty
Středa 22.01.2020, 18:00 • Zimní stadion, Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Obrovský tlak před hostující brankou, Děčínští doráželi před Jirouškem, který hosty opět podržel a ještě se bude vhazovat před jeho klecí.
     
    59:14
    Lavinger je na střídačce a Medvědi to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    59:14
    Děčínská lavička si bere oddechový čas.
     
    59:14
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Daniel Zavřel – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Jiří Neiss.
     
    56:49
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    54:53
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Nyní se už Buldoci trefují a znovu si berou jednobrankový náskok. Juja Okegawa nabídl VINCENTU KESZIMU puk a ten poté štiplavou střelou překonává Lavingera – 4:5. Asistence: Juja Okegawa.
     
    54:32
    David Vyskočil napřáhl ke střele na levém kruhu a puk jen těsně minul protější tyč!
     
    50:02
    Děčín právě vstřelil branku!
    Obrovský tlak před Jirouškem hosté ustáli, ale nakonec přeci jenom domácí z této šance těží a je vyrovnáno. Kotouč vyškrábal u ležících těl hostujících hráčů Tomáš Faigl, poslal ho na ŠTĚPÁNA KUCHYNKU, který pak zblízka prostřelil Petra Jirouška – 4:4. Opět se tak začíná od začátku. Asistence: Tomáš Faigl.
     
    42:00
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci úderem dvaačtyřicáté minuty dokonávají obrat a poprvé v utkání jdou do vedení. Okegawa nabil DOMINIKU DANOVOVI, jenž poté svou střelou nedal Lavingerovi šanci – 3:4. Nyní je do Děčín, kdo musí dohánět své manko. Asistence: Juja Okegawa a Nikolaj Paršakov.
     
    40:21
    Jiří Neiss ujel do samostatného úniku a ztroskotal na Lavingerovi. V úvodu třetí třetiny tak měl šanci na to, aby hosty poslal poprvé do vedení.
     
    36:11
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Michail Potěchin – 2 min., hrubost).
     
    32:12
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Další využitá přesilová hra hostů a je vyrovnáno. Medvědi tak ztratili tříbrankový náskok a začíná se opět od začátku. MICHAL FORTELKA z levé strany Lavingera překonal bekhendovou žabkou – 3:3. Asistence: Michail Potěchin a Petr Patyk.
     
    31:23
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Patrik Zicho – 2 min., podrážení).
     
    29:04
    David Holub napřáhl k pořádně tvrdé ráně a jeho pumelici rukou dostal nad svoji branku Lukáš Lavinger. Byla to hodně nebezpečná střela hostů.
     
    28:47
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Štěpán Kuchynka – 2 min., podrážení).
     
    25:44
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Nyní už se to ale hostům povedlo a snižují na rozdíl jediné branky. Také MICHAIL POTĚCHIN má možnost završit hattrick. Po přihrávce od Nováka zakončil před Lavingerem přesně a s Buldoky to vypadá o dost lépe – 3:2. Asistence: Filip Novák a Petr Patyk.
     
    20:22
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (David Holub – 2 min., hákování).
     
    19:54
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Dominik Danov – 2 min., držení).
     
    18:35
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté ale přeci jenom využívají svou přesilovou hru a snižují na rozdíl dvou branek. Michal Fortelka ve zmatku před děčínskou brankou dostal puk na hokejku kapitána MICHAILA POTĚCHINA, jenž pak dostal puk za Lavingerova záda a připravil ho o čisté konto – 3:1. Asistence: Michal Fortelka.
     
    16:56
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Vojtěch Tůma – 2 min., hákování).
     
    16:07
    Děčín právě vstřelil branku!
    Přesilovková souhra jako z hokejové učebnice. Jan Kaltenböck viděl od hostující branky volného TOMÁŠE FAIGLA na pravém kruhu, kam mu okamžitě poslal přihrávku. Děčínská dvacítka pak věděla, co s pukem, a sice ho trefit do odkryté hostující klece, kam se sice Jiroušek natahoval, ale marně – 3:0. Faigl tak má zaděláno na hattrick, Michal Oliverius připisuje třetí asistenci. Asistence: Jan Kaltenböck a Michal Oliverius.
     
    15:32
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Michail Potěchin – 2 min., podrážení).
     
    12:21
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., pozdní dohrání).
     
    11:50
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté už sice byli v plném počtu, ale pokračoval útok Medvědů. Znovu kapitán Michal Oliverius vypracoval gólovou šanci pro TOMÁŠE FAIGLA, který se zblízka před Jirouškem nemýlil – 2:0. Asistence: Michal Oliverius.
     
    09:44
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Roman Formánek – 2 min., hákování).
     
    04:24
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi otevírají účet dnešního zápasu. Po pěkně sehrané kombinaci, kterou začal Michal Oliverius, jdou do vedení. Kapitán Děčína poslal puk na Tomáše Faigla, jenž ještě akci vyšperkoval posunutím puk na volného ŠTĚPÁNA KUCHYNKU, který poté svižnou střelu prostřelil hostujícího brankáře – 1:0. Asistence: Tomáš Faigl a Michal Oliverius.
     
    03:05
    Michail Potěchin neudržel puk na své holi a toho využil Radek Fojt, jenž napřáhl mezi kruhy a jeho dělovku chytá Petr Jiroušek. Zapisuje tak velmi důležitý zákrok.
     
    01:57
    A hned to před Lavingerem vřelo. Hosté dotírali zle u jeho brankoviště a nakonec se kotouč otřel o tyčku jeho klece! Velká šance Řisut tak končí neúspěchem.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Kuchynka (Faigl, Oliverius), 12. Faigl (Oliverius), 17. Faigl (Kaltenböck, Oliverius), 51. Kuchynka (Faigl) – 19. Potěchin (Fortelka), 26. Potěchin (Novák, Patyk), 33. Fortelka (Potěchin, Patyk), 42. Danov (Okegawa, Paršakov), 55. Keszi (Okegawa)


    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Černohorský, Kaltenböck, Balcar, Loukota, Zdvořáček, Zicho, Tůma – Fojt, Arnold, Oliverius (C), Faigl, Volráb, Zajan (A), Smola, Kuchynka, Sýkora, Ineman
    HC Řisuty: Jiroušek (Ilašenko) – Zderadička, Novák, Potěchin (C), Kolářík (A), Rudovský, Zavřel – Keszi, Řepka, Holub, Okegawa, Fortelka (A), Vyskočil, Formánek, Neiss, Patyk, Danov, Janeček, Paršakov

    Rozhodčí: Vokřál – Gabriel, Zmeškal

    Diváci: 263
    bahis siteleri