Kralupy n. Vltavou – Žďár n/S 5:3 (kon.) | Vsetín – Poruba 8:2 (kon.) | Ústí n/L – Chrudim 1:6 (kon.)
Warriors Brno – Havířov 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kobra 5:4 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
1:6 (1:2, 0:2, 0:2)
HC Chrudim
Pátek 24.01.2020, 18:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    55:22
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Slovan začíná doplácet na nízký počet hráčů. S pukem si poradil MILAN HYKL a přidal svou druhou branku – 1:6! Asistence: Jakub Cimburek, Matěj Odehnal.
     
    54:50
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A je zřejmě rozhodnuto. MATĚJ PŮLPÁN se dostal k odraženému puku a z mezikruží vymetl levou šibenici Kmochovy brány – 1:5! Asistence: Filip Hybeš.
     
    31:15
    Chrudim právě vstřelila branku!
    DAVID MATUŠEK se dostal do samostatného úniku, ve kterém bez problému překonal Kmocha a navýšil tak vedení – 1:4! Asistence: Milan Hykl.
     
    20:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Parádní vstup do druhé periody pro hosty. Formánkovu střelu vyrazil Kmoch pouze před sebe, puku se chopil NICOLAS LANGR a bez problémů trefil odkrytou branku – 1:3! Asistence: Zdeněk Formánek, Dominik Pejzl.
     
    18:03
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudim rychle otáčí. Sám před Kmochem se objevil MILAN HYKL a nekompromisně zakončil – 1:2! Asistence: Jakub Votava.
     
    17:30
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno. Chrudim využila přesilovou hru, když se puk dostal k volnému ZDEŇKU PAVLÍKOVI, který touto příležitostí nepohrdl – 1:1! Asistence: Nicolas Langr, Dominik Dubovčí.
     
    11:10
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Matěj Harkabus dostal nabito na modrou čáru a poslal střelu na chrudimskou branku. Před ní si našel prostor VÍT ŠINDELÁŘ a skvělou tečí poslal Ústí do vedení – 1:0! Asistence: Matěj Harkabus.
    Marken.cz

    Jan Koudelka

    Branky a nahrávky: 12. Šindelář (Harkabus) – 18. Pavlík (Langr, Dubovčí), 19. Hykl (Votava), 21. Langr (Formánek, Pejzl), 32. Matušek (Hykl), 55. Půlpán (Hybeš), 56. Hykl (Cimburek, Odehnal)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Kmoch (Svoboda) – Stuchlý (A), Jarábek, Šešina, Polata, Štěpánek – Brandner, Macek, Harkabus (C), Šindelář, Čermák, Kušej, Koval
    HC Chrudim: Matoušek (Novotný) – Hybeš, Dubovčí, Pejzl, Heligr, Votava, Odehnal, Prýl – Hebek, Kmoníček, Matušek, Cimburek, Hrdlička, Formánek, Langr, Půlpán, Hykl, Pavlík

    Rozhodčí: Folk – Goltsch, Kába

    Diváci: 83
    thejrc.org