Montreal – Washington 2:4 (kon.) | Ottawa – New Jersey 3:4 (0:2 po s.n.) | Nashville – Toronto 2:5 (kon.)
Dallas – Tampa 3:2 (po pr.) | Vancouver – St. Louis 3:1 (kon.) | San Jose – Anaheim 4:2 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
Tampa Bay Lightning
Úterý 28.01.2020, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:07 Jamie BENN - 3:2
     
    62:07
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Domácí se radují z vítězství poté, co JAMIE BENN narušil rozehrávku soupeře, popíchl si puk blíž k brance, objel obránce a pronikl před Vasilevského, kterého překonal bekhendem! Bez asistence.
    58:34 Steven STAMKOS - 2:2
     
    58:34
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hostům se povedlo ze závěrečného tlaku vytěžit maximum! STEVEN STAMKOS vypálil z levého kruhu z první a tvrdou střelou prostřelil Bishopa. Asistence: Victor Hedman, Nikita Kučerov.
    49:06 Jamie BENN - 2:1
     
    49:06
    Dallas právě vstřelil branku!
    Paráda v podání JAMIEHO BENNA, který vyrazil do úniku a nikým nebráněn se dostal až k Vasilevskému. Kličkou do bekhendu našel prostor k zakončení a i trochu se štěstím podstřelil lapačku brankáře, který na puk nedosáhl ani svým betonem, ani svou rukou. Asistence: Blake Comeau.
    37:49 Denis GURJANOV - 1:1
     
    37:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    DENIS GURJANOV prokázal svou rychlost, rozkmital nohy a z vlastního pásma se vydal až k brance Tampy. Dostal se za obranu a jakmile nabruslil do dobré pozice mezi kruhy, poslal puk mezi betony Vasilevského. Asistence: Tyler Seguis, Esa Lindell.
    33:41 Steven STAMKOS - 0:1
     
    33:41
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je tu první gól zápasu! Kučerov vystřelil až od modré čáry a vysoký puk před Bishopovou klecí protečoval STEVEN STAMKOS, který jej usměrnil za záda domácího brankáře. Asistence: Jan Rutta.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 38. Gurjanov (Seguin, Lindell), 50. Ja. Benn (Comeau), 63. Ja. Benn – 34. Stamkos (Kučerov, Rutta), 59. Stamkos (Hedman, Kučerov)


    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – R. Polák, Heiskanen, J. Klingberg, Lindell, Johns, Oleksiak – Radulov, Seguin, Ja. Benn – Hintz, Pavelski, Gurjanov – Comeau, Faksa, Cogliano – Perry, Dickinson, Janmark.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Rutta, Hedman, Černák, McDonagh, Shattenkirk, Sergačjov – T. Johnson, Cirelli, Palát – Kučerov, B. Point, Stamkos – Maroon, Paquette, Killorn – Gourde, Stephens, Verhaeghe.
    bahis siteleri