Chabarovsk – Ufa 1:0 (1:0 po s.n.) | Vladivostok – CSKA Moskva 2:5 (kon.) | Viťaz – Kazaň 2:4 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Středa 29.01.2020, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to z tohoto zápasu vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:03:30)
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nakonec nezasáhl ani jeden český nebo slovenský hokejový hráč.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 36 – 25
    Trestné minuty: 41 – 16
    Vhazování: 26 – 33
    Zblokované střely: 5 – 14
    Hity: 18 – 21
     
    Dnešní utkání sledovalo 4599 diváků.
     
    Je konec! V poslední periodě jsme viděli už jen jednu branku, o kterou se postarali hokejisté Barsu. Konkrétně Patrice Cormier, jenž tečoval nahození Mikaela Wikstranda od modré. V té době už probíhala pětiminutová přesilová hra hostujícího celku, když se nebezpečnou hru vysokou holí prezentoval Alexandr Sjomin, jenž byl vyloučen do konce zápasu. Domácí to ještě zkusili se šesti bruslaři v poli, ale nedočkali se ani nějakého snížení.
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Patrice Cormier odvedl velmi dobrou práci, za kterou ale tentokrát nebyl odměněn brankou. Každopádně tady je hotovo! Kazaň vyhraje v základní hrací době.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:34
    Domácím se zatím nedaří vstřelit nějaká kontaktní branka nebo vymyšlení nějaké zajímavější kombinace. Kazaň zatím brání velmi dobře své pásmo.
     
    58:13
    Vladimir Galuzin je na ledě!
     
    57:44
    Domácí sice vyhráli vhazování, ale budou se na čas muset vystěhovat z útočného pásma. Hosté vyhodili kotouč alespoň do středního pásma.
     
    57:20
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:14
    Jenže hosté se dostali k puku a vyhodili ho přes všechny čáry, do prázdné brány však zamířit nedokázali. Přesto při následném napadání uštetřili cenný čas.
     
    56:37
    Domácí hokejisté jsou usazení v útočném pásmu, nakonec to zkoušejí bez gólmana, a tak je to početní výhoda šesti proti čtyřem!
     
    56:13
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Vladimir Galuzin – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    55:55
    Ne, domácím se nyní ani trochu nedaří rozehrávka z jejich obranného pásma. Znovu nenašla nikoho z hráčů na hřišti a skončila jen na zakázaném uvolnění.
     
    55:06
    Svjatoslav Grebenščikov předvedl skvělou práci, ale ke vstřelení branky to nestačilo! Dokázal v těžké pozici trefit puk, ale gólman hostí sklapl betony včas.
     
    54:25
    Nyní se už konečně domácí dostali do útočného pásma, kdy se od modré střelou prezentoval Ville Lajunen, avšak Timur Biljalov zasáhl pravým betonem.
     
    53:59
    Takhle to navíc Moskevské oblasti nepůjde. Nejen, že se nemůže dostat do útočného pásma s kotoučem na holi, navíc zahrává celkem hodně icingů.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 1. Jo. Nättinen (Varfolomejev, Byvalcev), 35. Jevsejenkov – 16. K. Petrov (Azevedo, Virtanen), 31. Azevedo (K. Petrov), 36. Galijev (Marušev, Rukavišnikov), 49. Cormier (Wikstrand, K. Petrov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Saprykin) – Katičev, Pylenkov, V. Lajunen, Pautov, Šinkevič, Golovkov, Jevsejenkov – A. Sjomin, Makejev, Mojsejev – Jo. Nättinen, Jormakka, Byvalcev – Varfolomejev, P. Černov, Grebenščikov – Petrakov, Koltygin, Laričev – Orlovič-Grudkov.
    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Miftachov) – Virtanen, Jarullin, Ljamkin, Wikstrand, Judin, Rukavišnikov, Marušev, Chenkel – Cormier, K. Petrov, Azevedo – Galijev, Voronkov, Zaripov – E. Galimov, Galuzin, Lukojanov – O. Li, Frattin, A. Galimov.

    Rozhodčí: Bondar, Naumov – Ivanov, Šadrin

    Diváci: 4599
    thejrc.org