Třinec – Sparta 5:1 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 2:3 (0:3 po s.n.) | Kladno – K. Vary 4:5 (po pr.)
Pardubice – Litvínov 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 2:1 (2:0 po s.n.) | Olomouc – Zlín 3:1 (kon.)
Liberec – Vítkovice 1:2 (0:2 po s.n.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:4 (0:0, 3:1, 0:3)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 31.01.2020, 14:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 14. kolo
Partner:
     
    59:40
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Měchura – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    57:54
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Bulka – 2 min., držení).
     
    57:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Velký obrat je dokonán. SAMUEL ŠMAJDA si vzal puk ve středním pásmu, i s trochou štěstí obehrál dva protihráče a bekhendem překonal Krátkého, kterému kotouč propadl mezi rukou a tělem až za čáru! Bez asistence.
     
    56:27
    Ondřej Matas se opřel do puku mezi kruhy a prudkou ranou rozezvučel tyčku! Tady se Krátký natahoval marně, velké štěstí pro Tygry.
     
    54:44
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Měchura – 2 min., hrubost).
     
    54:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté smazali třígólovou ztrátu! Robert Šlechta poslal zpoza klece přihrávku mezi kruhy, kde byl připravený ONDŘEJ PRÍHODA. Ten střelou přesně mezi brankářovy betony upekl Krátkému i celému libereckému týmu pořádně hořkou lázeňskou oplatku! Kotouč se jen tak tak došoural za čáru. Asistence: Robert Šlechta, Patrik Hohl.
     
    47:11
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Měchura – 2 min., podrážení).
     
    45:01
    Západočeši mohli v oslabení vyrovnat! Jan Botoš v samostatném úniku rozhýbal Krátkého, ten si ale mezeru mezi betony pohlídal a veledůležitým zákrokem podržel svůj tým.
     
    44:44
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Vogl – 2 min., sekání).
     
    41:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští jsou zpátky ve hře! Po bleskově sehrané akci přihrál Ondřej Matas před bránu volnému KRYŠTOFU BULKOVI, který si položil Krátkého a bekhendem zavěsil pod horní tyč. Asistence: Ondřej Matas, Jan Botoš.
     
    40:05
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Gajda – 2 min., držení).
     
    39:24
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Také hosté zužitkovali početní výhodu. Kryštof Bulka na modré čáře zmařil libereckou snahu o vyhození a DOMINIK RYMON poté z pravého kruhu tvrdou přízemní ranou propasíroval touš za betony Krátkého! Asistence: Kryštof Bulka.
     
    38:55
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Měchura – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    37:15
    A mohlo být pro domácí ještě veseleji. Mikuláš Jenčovský od zadního hrazení vyzval Davide Putze, který z mezikruží nepropálil povyjetého Jiskru. K dorážce se ještě propracoval Samuel Fiala, karlovarský gólman jej ovšem vychytal parádním zákrokem lapačkou!
     
    36:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši krásnou akcí využívají přesilovku. Martin Böhm od modré čáry nabil do levého kruhu Davidu Putzovi. Ten už mohl střílet, ještě si ovšem puk zpracoval, zvedl hlavu a připravil zakončení do poloprázdné klece na druhé straně stojícímu FILIPU KŘÍŽOVI. 3:0! Asistence: David Putz, Martin Böhm.
     
    34:44
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Príhoda – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:46
    Energie se i s lehkým přispěním zásahu rozhodčího dostala do přečíslení. Odražený puk napálil na bránu Jan Botoš, který z mezikruží nemířil přesně.
     
    32:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři zdvojnásobují svůj náskok! Petr Gajda od levého mantinelu hezkou přihrávkou oslovil ADAMA MĚCHURU. Ten před bránou neměl moc času, ale stihl chytře prostrčit kotouč pod padajícím Jiskrou! Asistence: Petr Gajda, Bennet Rossmy.
     
    29:00
    Petr Gajda pohotově vystřelil hned po buly. Štěpán Jiskra jeho pokus vyrazil, načež se Adam Měchura marně snažil došťourat kotouč zpoza branky do sítě.
     
    26:21
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Gajda – 2 min., držení).
     
    20:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme tu první gól! Petr Gajda nejprve v dobré střelecké pozici promáchl, jenže kotouč se odrazil na vrcholky kruhů k MARTINU BÖHMOVI, který ho povedenou ranou bez přípravy okolo Jiskrovy lapačky nasměroval do sítě. Asistence: Bennet Rossmy, Petr Gajda.
     
    18:55
    Energie zatopila před domácí brankou. Od tyčky se kotouč odrazil k Samuelu Šmajdovi, který ještě vybízel k teči Ondřeje Dorota. Karlovarský obránce ale ve velké šanci nedokázal puk pořádně zasáhnout!
     
    16:34
    Martin Böhm chyboval na modré čáře a hosté vyrazili do akce dvou na jednoho. Liberecký obránce ale své zaváhání napravil, když lehce tečoval přihrávku a Lubomír Kupčo to měl se skákavým pukem těžké. Přesto musel Krátký předvést velice kvalitní zákrok!
     
    16:15
    Po rychlé kombinaci a nahrávce Kříže z pravého kruhu stanul v ideální střelecké pozici Mikuláš Jenčovský, jenž po bleskové otočce zamířil pouze do středu branky!
     
    16:12
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Rymon – 2 min., podrážení).
     
    15:20
    Lukáš März se i s trochou štěstí vytočil zpoza klece až do kladného úhlu, Krátký ale mezeru u bližší tyčky včas uzavřel.
     
    13:53
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Měchura – 2 min., hákování).
     
    12:37
    Filip Kříž si najel před Jiskrovu svatyni a šikovně tečoval přihrávku z pravé strany. Energetiky zachránilo břevno!
     
    06:50
    Jan Botoš se po rychlé kombinaci zjevil mezi kruhy. V ideální střelecké pozici ještě vybízel k teči Hohla, který najížděl k tyči. To se ale jako správné řešení neukázalo.
     
    05:53
    Pořádně zahrozili také hosté. Lukáš März si najížděl před Krátkého. Zpoza klece obdržel přihrávku rovnou na hokejku, z první si poté vylámal zuby na betonech gólmana!
     
    04:32
    Další velká šance šelem! Do mezery v karlovarské obraně si to namířil Mikuláš Jenčovský. Před Jiskrou si přehodil puk na bekhend, maskovaného muže ovšem nerozhodil.
     
    01:20
    David Putz se zčistajasna objevil úplně sám před brankou. Štěpán Jiskra se na čáře výborně roztáhl a nenechal Putze prostrčit touš do sítě!

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 21. Böhm (Rossmy, Gajda), 33. Měchura (Gajda, Rossmy), 37. Kříž (Putz, Böhm) – 40. Rymon (Bulka), 42. Bulka (Matas, Botoš), 55. Príhoda (Šlechta, Hohl), 58. Šmajda


    Bílí Tygři Liberec: Krátký (Leško) – Böhm, Hladík, Meisel, Patzelt, Culek – Putz, Vodlan, Fiala, Jenčovský (C), Kříž, Leden, Měchura, Plos, Jobek, Rossmy, Gajda.
    HC Energie Karlovy Vary: Jiskra (Kubát) – Dorot, Houdek (A), Anton, Bulka, Hohl, Vogel, Kupčo, Šlechta, Šmajda, Príhoda, Matas, Rymon, Botoš (C), Sapoušek (A), März, Zeman.

    Rozhodčí: Mareš – Všetečka, Brož
    bahis siteleri