Třinec – Sparta 5:1 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 2:3 (0:3 po s.n.) | Kladno – K. Vary 4:5 (po pr.)
Pardubice – Litvínov 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 2:1 (2:0 po s.n.) | Olomouc – Zlín 3:1 (kon.)
Liberec – Vítkovice 1:2 (0:2 po s.n.)
konec
HC Motor České Budějovice
3:5 (1:2, 1:1, 1:2)
HC Meteor Třemošná
Pátek 31.01.2020, 16:00 • Budvar aréna • Extraliga dorostu - play-down • 12. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Motor České Budějovice: Lidák (Šebo) – Fousek, Dohnal, Cibulka, Hail, Kotous, Placek, Dvořák – Hála, Kříž, Kašpar, Braun, Petrásek, Kantor, Kalčík, Vavřík, Bělohlav, Sochor

    HC Meteor Třemošná: Vondraš (Ženíšek) – Čarda, Dolhý, Plecitý, Bláha, Balák, Albrecht – Reisner, Beníšek, Šmíd, Sieger, Dvořák, Fiala, Krasanovský, Pešek, Beránek

    Rozhodčí: Marek – Kotrba, Roupec.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    S prvními sekundami zápasu se do pásma dostali domácí hokejisté. Do mezikruží si najížděl David Kašpar, ke kterému se dostával i kotouč. Už to vypadalo, že vystřelí, ale jeden z hostů mu puk stačil vypíchnout.
     
    01:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku zápasu! Domácí střídačka je na nohou! DAVID KAŠPAR ujel po pravém křídle a zamířil mezi betony. Odtud pak hostujícímu gólmanovi kotouč propadl až za brankovou čáru. Asistence: Jakub Kalčík.
     
    02:30
    Třemošná právě vstřelila branku!
    A zanedlouho máme vyrovnáno! MATYÁŠ KRASANOVSKÝ se dostal k puku ve středním pásmu, načež přejel modrou čáru a spíše jen nahodil. Domácí brankář pak proti zdánlivě lehčímu pokusu zkoušel zasáhnout, ale nešťastně si jej srazil za svá záda. Asistence: Matyáš Krasanovský.
     
    03:50
    Adam Sochor zavezl kotouč do útočného pásma, kde pak zkoušel dostat kotouč na modrou čáru. Jeden z hostů ale přihrávku zachytil a hru otáčí na opačnou stranu.
     
    04:42
    O kotouč bojovaly formace obou týmů ve středním pásmu. Vybojovali jej domácí, ale už neměli potřebné síly a museli jet střídat. Kotouč tak jen nahodili za branku Třemošné.
     
    05:53
    Adam Dvořák si poradil s jedním z napadajících soupeřů, který dotíral na posledního českobudějovického obránce. Ten situaci ustál.
     
    06:35
    Adam Dolhý si řekl o přihrávku na modrou čáru a také ji dostal. K střeleckému pokusu neměl příliš času, přesto střelecké štěstí zkusil. Dolhého pokus směřoval nakonec výrazně mimo horní tyčku.
     
    07:32
    Filip Petrásek se snažil o kotouč obrat hostující celek. Ten se ale nedal a naopak zamířil na protilehlou stranu. Tam pak od modré čáry zkusil štěstí Šimon Albrecht, ale jeho pokus Martin Lidák viděl a neměl s ním žádný problém.
     
    08:36
    Jan Vavřík vybojoval v rohu útočného pásma kotouč a vydal se s ním na holi směrem k brance. Proti jeho pokusu Vondraš včas zaklekl a betonem ho dostal mimo nebezpečí.
     
    09:53
    Třemošná měla kotouč na svých holích a zkoušela se dostat přes útočnou modrou čáru. To se jí sice zatím nepovedlo, ale puk má stále ve svém držení, tak uvidíme, co vymyslí.
     
    10:28
    Ale teď už se do útočného pásma dostali českobudějovičtí hokejisté. A hned si připsali střelecký pokus, který skončil v lapačce připraveného brankáře Vondraše.
     
    10:33
    Záhy přilétl další střelecký pokus. Tentokrát Vondraš zasahovat nemusí, práci za něj totiž odvedl první z bránících hráčů hostujícího celku, který se do střely obětavě vrhl a srazil ji mimo nebezpečí.
     
    11:50
    Ondřej Pešek vedl útočnou akci Třemošné. Nakonec ji on sám také zakončoval. Snažil se nacpat před branku, což se mu povedlo, a zakončoval zblízka svatyně. Martin Lidák si dokázal poradit.
     
    12:46
    Placek dostal kotouč na modrou čáru, odkud zkoušel vystřelit. Jeho pokus ale neprošel přes klubko clonícíc hráčů. Puku se tak ujímají hosté a míří s ním na opačnou stranu.
     
    13:37
    Tomáš Cibulka si řekl o přihrávku na modrou a také ji dostal. Z tohoto prostoru pak nahazoval. Jeho pokus už prošel, nicméně Vondraš jej viděl, zaklekl a za pomoci levého betonu ho vykopl do rohu ledové plochy.
     
    14:20
    Tomáš Cibulka v akci i podruhé. Tentokrát se protáhl po levém křídle, načež zamířil k bližší tyči. Tam však Vondraš nenechal ani centimetr prostoru a kotouč tak uschoval do své výstroje. Bude se vhazovat.
     
    14:30
    Filip Petrásek poslal z kruhu přihrávku na modrou čáru, kde ji přebral Matyáš Fousek. Rychle pak vystřelil, ovšem trefil jen prvního clonícího hráče. Kotouč se tak stěhuje do soupeřova držení.
     
    16:20
    Jakub Sieger se snažil s kotoučem protáhnout po pravém křídle a zakončit. První fáze se mu povedla, při té druhé tak úspěšný nebyl. Střelu totiž poslal jen vysoko nad horní tyčku, Martin Lidák tak zasahovat nemusí.
     
    16:53
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Placek – 2 min., podrážení).
     
    18:05
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Hostující tým v první třetině stihl otočit skóre, když proměňuje přesilovou hru! Jakub Sieger poslal přihrávku z pravého kruhu na ten levý. Zde stál ADAM DVOŘÁK, který napřáhl a propálil až do branky. Asistence: Jakub Sieger, Ondřej Fiala.
     
    19:20
    Petr Placek se opřel do střely od modré čáry ze všech sil. Puk ale až na branku nedoletěl, neboť byl zablokován jedním z hostujících hráčů, který do tohoto pokusu obětavě padl.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dějství je za námi. Do něho dobře vstoupil Motor, když po Kašparově první trefě vedl 1:0. Třemošná se o minutu později radovala z vyrovnání a necelé dvě minuty před odchodem do kabin skóre obrátila na svou stranu. Uvidíme, jak se dějství dnešního zápasu vyvine dále.

    Další perioda začne přibližně v 16:42.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:34
    Českobudějovičtí hokejisté se snažili rozehrát rychlou útočnou akci, která ale končí jen na zakázaném uvolnění. Hra se tak přesouvá před domácí svatyni.
     
    24:15
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Beníšek – 2 min., vysoká hůl).
     
    24:40
    Ani na jedné straně se nic moc nedělo, až nyní získávají domácí hráči přesilovou hru a uvidíme, co vymyslí.
     
    25:31
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Vavřík – 2 min., držení).
     
    26:45
    Českobudějovičtí hokejisté nyní hrají ve čtyřech proti pěti. Třemošná se zatím nemůže usadit v útočném pásmu, Martin Lidák tak není příliš v permanenci.
     
    27:31
    Jan Vavřík už je zpět na ledové ploše a rovnou se zapojuje do obranné činnosti svého týmu. Třemošná se nyní drží v pásmu, zatím její snažení ale nevede ke střeleckému pokusu.
     
    28:37
    Nyní už se na opačnou stranu po delší době přesunuli českobudějovičti hráči. O střelecký pokus se snažil David Kašpar, jenž mířil někam k bližší tyči. Jeho projektil nakonec neprošel.
     
    29:40
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Albrecht – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení).
     
    29:59
    Jiří Beránek ujel společně se spoluhráčem do přečíslení dva na jednoho. Právě on pak dostal přihrávku a celou akci zakončil. Jeho pokus letěl k bližší tyči, kam se Martin Lidák stihl přesunout a zakročit.
     
    30:46
    Tomáš Cibulka stál na modré čáře, kam dostal přihrávku. Jeho následný pokus letěl vysoko nad branku, přesto jej ale Vondraš raději uschoval do své lapačky.
     
    31:34
    Matyáš Fousek si svým pohybem řekl o přihrávku a také ji dostal. Zkoušel i vypálit, ovšem pokus mu nesedl, netrefil kotouč čistě. Vondraš tak nemusel zasahovat, puk mezi tři tyče neletěl.
     
    32:47
    Tomáš Cibulka zkusil vypálit od modré čáry nyní podruhé, ani tentokrát jeho pokus neletěl na brankovou konstrukci. Horní tyčku puk výrazně přelétl.
     
    33:53
    Po delší době také hosté prověřili Lidákovu pozornost. Od modré čáry vystřelil poměrně razantně Balák, nicméně jeho projektil končí jen těsně mimo pravé tyče z pohledu českobudějovického gólmana.
     
    34:29
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Na hostující střídačce propuká radost, neboť jdou hosté do dvoubrankového vedení. Po rychlém vklouznutí do pásma se prosazuje ONDŘEJ FIALA. Bez asistence.
     
    35:10
    Matyáš Fousek dostal přihrávku zhruba na vrcholek pravého kruhu, odkud razantně vystřelil. Jeho pokus z první šel k bližší tyči. Vondraš dával pozor a stihl se přemístit. Poté zasáhl svým betonem.
     
    36:23
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Kalčík – 2 min., podrážení).
     
    37:02
    Filip Petrásek se společně s Davidem Kašparem málem dostali do zajímavé pozice dva na jednoho. Prvnímnu jmenovanému pak ale kotouč utekl, čímž přišel o možnost nahrát na najíždějíícho Davida Kašpara.
     
    38:28
    Jiří Beránek se zpoza rohu ledové plochy vymotal před soupeřovu branku, odkud střílel. Zkusil kotouč nacpat pod horní tyčku, ovšem bez úspěchu. Puk totiž horní brankovou konstrukci jen těsně přelétl.
     
    38:45
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Dolhý – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí hokejisté se radují, snižují na jednobrankový náskok! Matyáš Fousek poslal přihrávku na ADAMA DVOŘÁKA, a ten se nezmýlil – 2:3. Asistence: Filip Petrásek.
     
    39:27
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Vavřík – 2 min., hákování).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:59
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Hostující střídačka se raduje, v pravý čas jde totiž do vedení. Přesilovkovou kombinaci přesně zakončil střelou JIŘÍ BERÁNEK. Asistence: Adam Dvořák.
     
    42:32
    Domácí tým se zdá být nyní jako opařený. Není se ale čemu divit. Třemošná má kotouč na svých holích, uvidíme, zda se probije přes střední pásmo a Lidáka případně znovu ohrozí.
     
    43:45
    Třemošná se pokusila přejít do útoku pomocí rychlé přihrávky přes celou šíři středního pásma. Kotouč ale končí jen na zakázaném uvolnění a vrací hru před Vondraše.
     
    44:31
    Tam se ale příliš dlouho nehrálo. Hosté se do útoku tentokrát dostali a připsali si i střelecký pokus. Ten letěl blíže k ledu, ovšem Martin Lidák byl pohotový a připsal si dobrý zákrok.
     
    45:01
    Ondřej Fiala se si najížděl před branku z pravého křídla. Měl dobrou rychlost i pozici. Vyslal i nebezpečnou střelu na vzdálenější tyč. Martin Lidák si ale připsal parádní zákrok svou vyrážečkou a uchránil svůj celek od inkasování páté branky.
     
    46:20
    Jeden z českobudějovických hráčů objel s kotoučem na holi bránu a položil si Vondraše na led. Poté poslal pas na Davida Kašpara, na kterého tak čekala odkrytá horní polovina branky. Domácí útočník ji však jen těsně minul.
     
    47:58
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Domácím dneska zápas nevychází podle představ, čehož je důkazem další inkasovaná branka. Střelou z větší vzdálenosti se prosadil ADAM DVOŘÁK. Asistence: Jiří Beránek.
     
    48:43
    Balák přejel s pukem na holi útočnou modrou čáru a ihned poté se snažil vystřelit na branku. Nepřišel si ale na posledního obránce domácích, který se společně s Balákem vrátil a jeho střelecký pokus pak zablokoval.
     
    50:20
    Daniel Kotous ujel do přečíslení dva na jednoho. V klíčové části celé situace posílal přihrávku na opačnou stranu útočného pásma, jenže do ní spadl jeden z obránců a srazil ji mimo nebezpečí.
     
    51:10
    Filip Petrásek si sjel až před branku, kam poté dostal přihrávku. Rázem se tak ocitl v gólové situaci. Jeho pokus ale dokázal Vondráš zákrokem na poslední chvíli vytěsnit mimo brankovou konstrukci a předvedl parádní zákrok.
     
    52:35
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Petrásek – 2 min., podrážení).
     
    53:34
    Jakub Kalčík ujel se spoluhráčem proti jedinému hostujícímu obránci. Kalčík pak dostával přihrávku před branku, ale bohužel pro něj a jeho tým kotouč minul a svůj tým na rozdíl dvou branek nepřiblížil.
     
    54:58
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Beránek – 2 min., faul kolenem).
     
    55:32
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Vavřík – 2 min., podrážení).
     
    56:56
    David Kašpar se hnal sám na branku, ale byl faulován, uvidíme tak trestné střílení!
     
    56:56
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Albrecht – trestné střílení, podrážení).
     
    56:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Trestné střílení je proměněno! DAVID KAŠPAR si z brankářova pohledu najel z levé strany, načež zakončil přesnou střelou nad lapačku.
     
    57:42
    Domácí se drželi v útočném pásmu, ale žádnou výraznější střelu si nepřipsali. Naopak utekl Ondřej Pešek, který se dostal do prostoru mezi oba kruhy a odtud vypálil. Martin Lidák se včas položil na led a zakročil.
     
    57:59
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Bláha – 2 min., podrážení).
     
    58:35
    Domácí to zkusili bez brankáře. Jeden z hostů pak ujížděl na prázdnou branku, situaci ale ještě stihl zachránit Matyáš Fousek, který jej stihl podrazit. Odsedí si tak ale zbytek zápasu na trestné. Pokud samozřejmě nedojde k proměnění přesilovky v branku.
     
    59:05
    Martin Lidák je opět na střídačce svého týmu. Motor to zkouší se šesti hráči v poli. Bude se navíc vhazovat po pravé ruce brankáře Třemošné.
     
    Konec zápasu.
     
    Třemošná se nakonec může radovat ze tří bodů, které si z jihu Čech odveze. Všichni hosté se nyní hromadně radují u své branky společně s brankářem Vondrašem, který přispěl k výhře nemalou měrou. Z dnešního zápasu je to vše, mockrát děkujeme za pozornost. Přejeme příjemný víkend! (18:02:40)

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 2. Kašpar (Kalčík), 40. Dvořák (Fousek, Petrásek), 57. Kašpar – 3. Krasanovský, 19. Dvořák (Sieger, Ondřej), 35. Fiala, 41. Beránek (Dvořák), 48. Dvořák (Beránek)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (Šebo) – Fousek, Dohnal, Cibulka, Hail, Kotous, Placek, Dvořák – Hála, Kříž, Kašpar, Braun, Petrásek, Kantor, Kalčík, Vavřík, Bělohlav, Sochor
    HC Meteor Třemošná: Vondraš (Ženíšek) – Čarda, Dolhý, Plecitý, Bláha, Balák, Albrecht – Reisner, Beníšek, Šmíd, Sieger, Dvořák, Fiala, Krasanovský, Pešek, Beránek

    Rozhodčí: Marek – Kotrba, Roupec
    bahis siteleri