Třinec – Sparta 5:1 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 2:3 (0:3 po s.n.) | Kladno – K. Vary 4:5 (po pr.)
Pardubice – Litvínov 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 2:1 (2:0 po s.n.) | Olomouc – Zlín 3:1 (kon.)
Liberec – Vítkovice 1:2 (0:2 po s.n.)
konec
HC Motor České Budějovice
3:5 (1:2, 1:1, 1:2)
HC Meteor Třemošná
Pátek 31.01.2020, 16:00 • Budvar aréna • Extraliga dorostu - play-down • 12. kolo
Partner:
     
    56:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Trestné střílení je proměněno! DAVID KAŠPAR si z brankářova pohledu najel z levé strany, načež zakončil přesnou střelou nad lapačku.
     
    47:58
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Domácím dneska zápas nevychází podle představ, čehož je důkazem další inkasovaná branka. Střelou z větší vzdálenosti se prosadil ADAM DVOŘÁK. Asistence: Jiří Beránek.
     
    40:59
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Hostující střídačka se raduje, v pravý čas jde totiž do vedení. Přesilovkovou kombinaci přesně zakončil střelou JIŘÍ BERÁNEK. Asistence: Adam Dvořák.
     
    39:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí hokejisté se radují, snižují na jednobrankový náskok! Matyáš Fousek poslal přihrávku na ADAMA DVOŘÁKA, a ten se nezmýlil – 2:3. Asistence: Filip Petrásek.
     
    34:29
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Na hostující střídačce propuká radost, neboť jdou hosté do dvoubrankového vedení. Po rychlém vklouznutí do pásma se prosazuje ONDŘEJ FIALA. Bez asistence.
     
    18:05
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Hostující tým v první třetině stihl otočit skóre, když proměňuje přesilovou hru! Jakub Sieger poslal přihrávku z pravého kruhu na ten levý. Zde stál ADAM DVOŘÁK, který napřáhl a propálil až do branky. Asistence: Jakub Sieger, Ondřej Fiala.
     
    02:30
    Třemošná právě vstřelila branku!
    A zanedlouho máme vyrovnáno! MATYÁŠ KRASANOVSKÝ se dostal k puku ve středním pásmu, načež přejel modrou čáru a spíše jen nahodil. Domácí brankář pak proti zdánlivě lehčímu pokusu zkoušel zasáhnout, ale nešťastně si jej srazil za svá záda. Asistence: Matyáš Krasanovský.
     
    01:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku zápasu! Domácí střídačka je na nohou! DAVID KAŠPAR ujel po pravém křídle a zamířil mezi betony. Odtud pak hostujícímu gólmanovi kotouč propadl až za brankovou čáru. Asistence: Jakub Kalčík.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 2. Kašpar (Kalčík), 40. Dvořák (Fousek, Petrásek), 57. Kašpar – 3. Krasanovský, 19. Dvořák (Sieger, Ondřej), 35. Fiala, 41. Beránek (Dvořák), 48. Dvořák (Beránek)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (Šebo) – Fousek, Dohnal, Cibulka, Hail, Kotous, Placek, Dvořák – Hála, Kříž, Kašpar, Braun, Petrásek, Kantor, Kalčík, Vavřík, Bělohlav, Sochor
    HC Meteor Třemošná: Vondraš (Ženíšek) – Čarda, Dolhý, Plecitý, Bláha, Balák, Albrecht – Reisner, Beníšek, Šmíd, Sieger, Dvořák, Fiala, Krasanovský, Pešek, Beránek

    Rozhodčí: Marek – Kotrba, Roupec
    bahis siteleri