Mountfield HK – Pardubice 3:4 (kon.) | K. Vary – Olomouc 2:4 (kon.) | Zlín – Plzeň 4:0 (kon.)
Litvínov – Třinec 2:3 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Kladno 3:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Sparta Praha
4:3 (0:1, 3:0, 0:2 - 1:0)
HC Kometa Brno
Neděle 02.02.2020, 16:00 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:58 Michal ŘEPÍK - 4:3
     
    60:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla opravdu rychlovka. Kometa se ani nedostala v prodloužení ke střele a sparťanský kapitán rozhoduje o vítězi zápasu. Trojice domácích si postupně přihrála, Dvořák zadovkou našel na pravém kruhu Rouska. Nahrál MICHALU ŘEPÍKOVI před branku, ten napřáhl do odkryté klece bezmocného Vejmelky. Asistence: Lukáš Rousek, Tomáš Dvořák.
    54:01 Luboš HORKÝ - 3:3
     
    54:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jenže mezírka ve sparťanské obraně se objevila. Svozil najel s pukem podél mantinelu a před bránou nalezl LUBOŠE HORKÉHO, který z mezikruží namířil puk do odkrytého prostoru u pravé tyče Machovského branky. Asistence: Stanislav Svozil, Peter Mueller.
    40:29 Peter MUELLER - 3:2
     
    40:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je tomu opravdu tak. Urputný Zaťovič za brankou si nenechal ukrát puk sparťanem, nalezl před branku najíždějícího PETERA MUELLERA, který z první propálil Machovského a snižuje na 3:2. Asistence: Martin Zaťovič, Jan Mlčák.
    30:43 Robert ŘÍČKA - 3:1
     
    30:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Opravdu šli domácí střídat, ale v nestřeženém okamžiku jeden z beků vyslal nahrávku na modrou čáru. Poté se postupnými nahrávkami dostal puk až k ROBERTU ŘÍČKOVI před brankou, jenž z první poslal touš to sítě. Asistence: Andrej Kudrna.
    29:12 Michal ŘEPÍK - 2:1
     
    29:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Necelá půl minuta stačila Pražanům na využití přesilovky. Rousek vypálil puk zprava na bránu, dorážel Smejkal před brankovištěm, jenže neúspěšně, tak zkusil nahrát MICHALU ŘEPÍKOVI na levý kruh. Tomu sice střela nesedla, ale kotouč nakonec pomalu doplachtil do klece. Asistence: Jiří Smejkal, Lukáš Rousek.
    21:29 Matúš SUKEĽ - 1:1
     
    21:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle byla parádní souhra od sparťanů. Rousek sebral hráči Komety za brněnskou brankou kotouč, nerozmýšlel se a nahrál do mezikruží najíždějícímu MATÚŠI SUKEL'OVI. Ten napálil puk do odkryté klece přesunujícího se Vejmelky a srovnává na 1:1. Assitence: Lukáš Rousek.
    19:35 Martin ZAŤOVIČ - 0:1
     
    19:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nakonec se to Kometě povedlo a je z toho vedoucí branka. MARTIN ZAŤOVIČ zachytil rozehrávku, ujel sám do třetiny Sparty a přesnou střelou propálil Machovského. Asistence: Šimon Stránský.
    Marken.cz

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 22. Sukeľ (Rousek), 30. Řepík (Smejkal, Rousek), 31. Říčka (Kudrna), 61. Řepík (Rousek, Tomáš Dvořák) – 20. Zaťovič (Š. Stránský), 41. Mueller (Zaťovič, Mlčák), 55. L. Horký (Svozil, Mueller)


    HC Sparta Praha: Machovský (Wolf) – Kalina, Blain, Koistinen, T. Pavelka, Tomáš Dvořák, Košťálek, M. Jandus – Rousek, Sukeľ, Řepík (C) – Kudrna, Smejkal, Říčka – Buchtele (A), Pech (A), Forman – Pšenička, Vitouch, Dvořáček.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Čiliak) – Mlčák, O. Němec (A), Pyrochta, Bartejs, Gulaši, Svozil, Malec – Zaťovič (C), Š. Stránský, Mueller – Vincour, Plekanec (A), M. Erat – Kusko, Rákos, Kucsera – Plášek ml., Střondala, L. Horký.

    Rozhodčí: Hejduk, Pešina – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 14 518
    bahis siteleri