Mountfield HK – Pardubice 3:4 (kon.) | K. Vary – Olomouc 2:4 (kon.) | Zlín – Plzeň 4:0 (kon.)
Litvínov – Třinec 2:3 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Kladno 3:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 4:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 02.02.2020, 16:30 • ŠKO-ENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Ronald KNOT - 4:1
     
    59:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jen třináct sekund zbývalo Gašperovi Krošeljovi k dosažení čistého konta. To se ale nestane, od modré čáry napřáhl RONALD KNOT a kosmeticky upravil výsledek. Asistence: Michal Birner, Rostislav Marosz.
    58:28 Ondřej NAJMAN - 4:0
     
    58:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Čtvrtý gól v síti hostů! Kousal posunul puk doleva na Kašpara, který jej ještě vracel na osu. Tam Kousal v souboji nedosáhl na nahrávku a napoprvé promáchl i ONDŘEJ NAJMAN, který se ale obratně otočil a bekhendem zamířil nad lapačku Hrachoviny. Asistence: Lukáš Kašpar, Pavel Kousal.
    27:38 Lukáš KAŠPAR - 3:0
     
    27:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To je premiéra jako řemen! Dlapa potáhl po levé straně puk až téměř k brankové čáře a pak ho poslal skrz brankoviště na zadní tyč, kde si jej našel LUKÁŠ KAŠPAR a bez problému překonal Hrachovinu. Asistence: Ondřej Dlapa, Martin Pláněk.
    17:21 Jan STRÁNSKÝ - 2:0
     
    17:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři vedou o dva góly! JAN STRÁNSKÝ vyjel z útočného pásma včas, na modré přebral puk, otočil se a po nájezdu z pravého křídla vypálil nechytatelně na zadní tyč. Asistence: Marek Hrbas.
    00:19 Adam ZBOŘIL - 1:0
     
    00:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Fantastický vstup pro domácí! Skalický nastřelil puk do rohu, kde jej sebral ADAM ZBOŘIL. Ten ještě před brankou hledal někoho ze spoluhráčů, puk se ale od bruslí obránce Šmída odrazil za překvapeného Hrachovinu. Asistence: Pavol Skalický.
    Marken.cz

    Michal Konvalina

    Branky a nahrávky: 1. Zbořil (Skalický), 18. J. Stránský (Hrbas), 28. Kašpar (Dlapa, Pláněk), 59. Najman (Kašpar, P. Kousal) – 60. Knot (Birner, Marosz)


    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Foltán) – Hrdinka, Ševc (C), Dlapa, Pláněk (A), Hrbas, Fillman, Klikorka – Skalický, Zbořil, Klepiš (A) – R. Zohorna, Jeglič, Šťastný – Lunter, Bičevskis, J. Stránský – Kašpar, Najman, P. Kousal.
    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Schwarz) – Šmíd (A), Knot, Derner, T. Hanousek, Kolmann, Graborenko, Kunst – Birner (A), L. Hudáček, Lenc – Valský, A. Musil, M. Zachar – D. Špaček, P. Jelínek (C), Ordoš – A. Dlouhý, Marosz, Šír.

    Rozhodčí: Hodek, Úlehla – Lučan, Kis

    Diváci: 3 893
    bahis siteleri