Detva – Nitra 0:5 (kon.) | Poprad – Miskolc 5:1 (kon.) | Banská Bystrica – MAC Budapešť 4:2 (kon.)
Zvolen – Nové Zámky 6:0 (kon.) | Trenčín – Lipt. Mikuláš 2:0 (kon.)
konec
HK Poprad
5:1 (2:0, 0:1, 3:0)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Neděle 02.02.2020, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem vám príjemný nedeľný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 47. kola Tipsport ligy, v ktorom uvidíme aj duel medzi HK Poprad a DVTK Miškovec. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Popradskí kamzíci úspešne zvládli zápas s Detvou, ktorú vonku porazili 3:5, následne si doma výborne poradili s Banskou Bystricou, ktorú zdolali 4:2. Prišlo menšie zaváhanie v malom východniarskom derby, v ktorom Michalovce nad Popradom triumfovali 2:1, no Podtatranci sa rýchlo pozbierali a na ľade tabuľkového lídra Slovana Bratislava vybojovali víťazstvo 2:4. V predchádzajúcom kole kamzíci cestovali na východ za oceliarmi. Odohrali vyrovnanú partiu, no napokon prehrali 2:1. V tabuľke sú so 75 bodmi na 4. mieste a skóre 127:100. V tesnom závese sa nachádza piaty Zvole na šiesty Trenčín.

    Hokejisti Miškovca ťahali nelichotivú sériu štyroch prehier, ktorú začali na domácom ľade proti Michalovciam. Dukle podľahli 1:2, následne inkasovali obrovský a nevídaný debakel 10:2 nad Novými Zámkami, podľahli aj Slovanu Bratislava 2:1 a Trenčínu doma 2:3. Víťazne sa dokázali predviesť na ľade trápiaceho sa Liptovského Mikuláša, ktorý pokorili 2:3. V tabuľke sa ľadové medvede nachádzajú na 8. mieste so ziskom 59 bodov a skóre 115:121. Na siedme Michalovce strácajú jeden bod.

    Doposiaľ sme v tejto sezóne videli tri vzájomné duely. Poprad najprv 27. septembra zdolal DVTK 2:3, následne zvíťazil aj doma 1. novembra 2:1, ale 26. decembra sa zrodilo víťazstvo Miškovca 3:2.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Kristín) – Erving, Ulrych, Larkin, Dalhuisen, Fabian, Kozák, Česánek – Svitana (C), Zagrapan (A), Takáč – Vandas (A), Handlovský, Lapšanský – Mercier, Bjalončík, Matúš Paločko – Kundrik, Matej Paločko, Králik

    DVTK Miškovec: Adorján (Rajna) – Ross (A), D. Kiss, Láda, Vandane, Szirányi, Göz – Rodman, Galanisz (A), Magosi (C) – Beauvillier, Valchař, Beach – P. Kiss, Harrison, Ritó – Farkas

    Rozhodca: Valach, Juhász – Beniač, Soltész.
     
    Na ľadovú plochu už nastúpili hostia v bielych dresoch. Poprad odohrá stretnutie v dresoch modrej farby. Čakajú nás štátne hymny Maďarska a Slovenska.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:18
    Hostia v úvode stretnutia získali útočné pásmo a od modrej čiary sa k strele dostal obranca Nick Ross. Jeho zakončenie však letelo vedľa brány.
     
    00:37
    V rozohrávke mierne zaváhali Láda spoločne s Vandaneom. Zagrapanovi sa však nepodarilo uchmatnúť puk.
     
    00:54
    Strelecký pokus od modrej čiary na bránku poslal Petr Ulrych. Brankár Attila Adorján letiaci puk dostatočne videl a zachytil ho pohodlne do lapačky.
     
    01:14
    Šikovne sa medzi kruhmi uvoľnil Bence Szirányi. Jeho strelecký pokus však nebol dostatočne presný. Do protiútoku vyrazil Vandas, ale jeho krížna prihrávka pred bránku nedorazila.
     
    01:53
    Popradskí hokejisti aktívne napádali rozohrávku Miškovca a podarilo sa im uchmatnúť puk. Matej Paločko však prišiel o puk v súboji pri mantineli.
     
    02:14
    Hokejisti Popradu novú útočnú akciu nerozohrali úspešne a previnili sa zakázaným uvoľnením. Vhadzovať sa teda bude pred Vošvrdom.
     
    02:36
    Forčeking sa Petrovi Bjalončíkovi oplatil. Od Ládu získal puk medzi kruhmi a okamžite strieľal. Adorján stihol včas spojiť betóny a zabrániť prvej vážnejšej šanci.
     
    03:26
    Veľa priestoru venovali hokejisti Miškovca aj Marekovi Zagrapanovi, ktorý si za ľavým kruhom spracoval prihrávku. Pokračoval pred bránku do blafáku, ale bekhendom trafil iba Adorjánove betóny.
     
    04:07
    Popradčania sú aktívni v útočnom pásme a darí sa im strieľať. Od modrej čiary to teraz vyskúšal obranca Larkin a Zagrapan jeho strelu tečoval. Mierilo to tesne vedľa žrde.
     
    04:37
    Prvú presilovku v zápase si zahrá Poprad. Daniel Kiss dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    04:53
    Poprad dal gól!
    Kamzíci bleskurýchlo po 15 sekundách využívajú presilovku. Brankár Adorján takmer nič nevidel a využil to Dalhuisen, ktorý poslal strelu od modrej čiary. Jeho strelu navyše tečoval MICHAEL VANDAS a tá mu zapadla medzi betóny.
    Asistencie: Mike Dalhuisen, Adam Lapšanský.
     
    05:14
    Poprad ihneď po strelenom góle nasadil vysoké obrátky a hneď sa domáci dostali do ďalšej šance. Pred bránkou bol osamotený Králik, ale zblízka premárnil veľkú príležitosť a strieľal iba na plexisklo.
     
    06:11
    Matúš Paločko iba poľahky tečoval puk do útočnej tretiny. Za bránkou je už s pukom Szirányi, ktorý sa snaží rozohrať.
     
    06:23
    Poprad bude mať k dispozícii druhú presilovku. Marton Farkas si odsedí dve minúty pre hráčsku lavicu za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    06:50
    Pred Takáčom sa otvoril voľný priestor, ale popradský útočník zblízka nezakončoval a radšej zabrzdil za bránkou. Tam mu puk uchmatol protihráč a oslobodil svoj tím. Bol to Szirányi.
     
    07:53
    Popradčania sa už po dlhej dobe usadili v útočnom pásme a spoza pravého kruhu to skúšal Lapšanský. Adorján jeho strelu vyrazil betónmi.
     
    08:20
    V útočnom pásme si Vandas s Lapšanským nerozumeli a zbytočne sa pripravili o puk. Hostia sa teda mohli pokojne oslobodiť.
     
    08:52
    Na pravom kruhu sa v dobrej pozícii ocitol David Rodman, ktorý poslal nepríjemnú strelu. Jeho projektil však minul priestor bránky.
     
    09:34
    Do útočného pásma zamieril s pukom Francis Beauvillier a podarilo sa mu vypracovať si streleckú pozíciu medzi kruhmi. Jeho zakončenie však letelo vedľa bránky.
     
    10:04
    Mercier dostal prihrávku od Paločka na pravom kruhu. Nedostal to však ideálne na forhend, no musel si prehodiť puk z bekhendu. Adorján jeho pokus zneškodnil.
     
    10:51
    Hostia sa previnili zakázaným uvoľnením a vhadzuje sa po pravici brankára Adorjána.
     
    11:16
    K strel spoza ľavého kruhu sa prebojoval László Ritó. Jeho koncovka však bola zblokovaná a puk mieril na zadný mantinel.
     
    11:58
    Vandas v súboji s Ritóm pri mantineli v obrannom pásme DVTK prišiel o puk a hostia sa snažili vyraziť dopredu. Ďaleko sa však nedostali.
     
    12:38
    Matej Paločko prihral priamo na hokejku Francisa Beauvilliera, ktorý mierne obišiel Kozáka a zakončoval. Vošvrda musel ihneď zasiahnuť.
     
    13:14
    Erving posielal od modrej čiary zaujímavú strelu priamo na ľavý betón Adorjána. K dorážke sa prepracoval Matúš Paločko, ale trafil to len priamo do Adorjánovej lapačky.
     
    13:42
    Kozák si ako obranca urobil výlet po pravom krídle a elegantnou kľučkou sa zbavil protihráča. Mieril to však iba do Adorjána.
     
    13:53
    Poprad dal gól!
    Popradčania zvyšujú svoje vedenie. Kozák sa po predchádzajúcej akcii dostal k ďalšej strele spomedzi kruhov. Adorján vyrážal do strany, odkiaľ z otočky a veľkého uhla strieľal MATÚŠ PALOČKO a dokázal trafiť odkrytý priestor bránky.
    Asistencie: Lukáš Kozák, Peter Bjalončík.
     
    14:28
    Popradčania sú pri chuti a opäť získali útočné pásmo. Od modrej čiary to skúšal Dalhuisen, no jeho poriadny projektil skončil iba na zadnom mantineli.
     
    15:16
    Brankár Adorján bol teraz mierne dezorientovaný a využiť sa to snažil Handlovský švihovkou od modrej čiary. Adorjánovi strela vypadla, nik však nebol pripravený na dorážku.
     
    16:03
    Matejovi Paločkovi v obrannom pásme znepríjemňoval život David Rodman, ale puk sa mu získať nepodarilo. Domáci sa dokázali vymaniť z obranného pásma.
     
    16:23
    Miškovec získava prvú presilovku v stretnutí. Peter Bjalončík dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    16:56
    Poprad začal svoje oslabenie veľmi úspešne. Dvakrát sa už domácim podarilo bezpečne puk poslať cez všetky čiary.
     
    17:16
    Dokonca teraz mal zaujímavú príležitosť vo vlastnom oslabení k dispozícii Michael Vandas. Prenikol po krídle, z kruhu namieril a Adorján zasiahol vyrážačkou.
     
    18:06
    Hostia vyrazili do prečíslenia troch proti jednému, ale vôbec to nevyriešili dobre. Ryan Harrison z ľavého kruhu strieľal sám, vzal to na seba, no bránku netrafil.
     
    18:47
    Popradčania prečkali toto oslabenie vcelku pohodlne a nemuseli čeliť vážnejšej príležitosti zo strany hostí.
     
    19:18
    Mercierova krížna prihrávka mala zrejme nájsť Vandasa, no nepodarilo sa mu poslať presný puk na opačnú stranu.
     
    19:47
    V závere prvej tretiny získava presilovku Poprad. Francis Beauvillier dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej dvadsaťminútovke viacmenej dominovali hokejisti HK Poprad. V 5. minúte poslal Podtatrancov do vedenia Vandas a v 14. minúte pridal gól Matúš Paločko. Domáci teda po 20 minútach vedú 2:0.
    Druhá tretina sa začne približne o 17:54.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:11
    Kamzíci začínajú druhú tretinu s viac ako minútovou presilovkou. Úvodné buly však vyhrali hráči Miškovca.
     
    20:43
    Táto početná výhoda zatiaľ domácim neprináša svetlé momenty. Kozákovi sa nepodarilo pretlačil puk po krídle a hostia bezpečne vyhodili.
     
    21:24
    Popradčania sa opäť snažili natlačiť do útočného pásma, ale dopomohli si prihrávkou rukou. Vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    21:53
    Hostia sú už momentálne v plnom počte a vylúčený Rodman sa ihneď chcel zapojiť do protiútoku.
     
    22:15
    Miškovec dal gól!
    Miškovec znižuje vedenie Popradu. Szirányi prenikol do útočného pásma, dostal sa medzi kruhy a vystrelil. Vošvrda vyrazil puk pred seba, kde bol pripravený RADIM VALCHAŘ a zblízka bekhendom dorazil.
    Asistencie: Bence Szirányi, Balázs Láda.
     
    22:54
    Popradčania sa po inkasovanom góle ihneď chceli vrhnúť do ofenzívy. Z ľavého kruhu a z ťažkého uhla strieľal Mercier, strela bola zblokovaná a mierila na ochrannú sieť.
     
    23:54
    Dalhuisen mierne zaváhal v rozohrávke a okamžite ho napádali Beauvillier s Valchařom. Popradčania však dokázali z tejto situácie vykľučkovať.
     
    24:18
    Domáci podnikli protiútok. Po pravom krídle potiahol puk Svitana, ktorý sa prihrávkou pred bránku snažil nájsť Takáča, no ten na tečovaný puk nedosiahol.
     
    24:51
    Popradčania získavajú presilovú hru. Bence Szirányi si odsedí dve minúty za faul lakťom.
     
    25:12
    Domácim sa podarilo vyhrať buly v útočnom pásme a rozostaviť presilovkový formát. Spoza ľavého kruhu to strelou skúšal Larkin, mieril však iba priamo do Adorjána.
     
    25:57
    Popradčania majú problémy so získaním útočného pásma. Až teraz sa to podarilo Vandasovi spoločne s Larkinom.
     
    26:49
    Takáč z pravého kruhu nasmeroval puk pred bránku, kde mal Ulrycha. Ako prvý však zasiahol brankár Adorján, ktorý bezpečne vyrazil puk.
     
    27:28
    Hostia sa opäť dostali do útočného pásma a jemnou strelou spoza ľavého kruhu to skúsil Nick Ross. Jeho pokus Vošvrda pravým betónom usmernil na zadný mantinel.
     
    28:12
    Králik sa ukazoval v strednom pásme a Ulrych ho chcel šikovnou žabkou vysunúť do úniku. Puk však neprešiel cez hráča DVTK.
     
    29:02
    Podporiť ofenzívu sa rozhodol Davis Vandane, ktorý s pukom zamieril medzi kruhy a strieľal. Trafil však len priamo korčule Dalhuisena.
     
    29:47
    Dalhuisen sa s pukom ocitol za ľavým kruhom a krížnou prihrávkou na pravý kruh hľadal Lapšanského, ktorý však netrafil puk, mohla z toho byť dobrá strela.
     
    30:12
    Domáci si vytvorili ďalšiu príležitosť. Takáč naznačil strelu na ľavom kruhu a krížom presúval puk na Zagrapana, ktorý však ako Lapšanský v predchádzajúcej situácii netrafil puk.
     
    30:54
    Do dobrej pozície sa vysunuli teraz hostia. Magosi prihrávkou vyššie medzi kruhy našiel Nikandrosza Galanisza, ktorý to skúšal z prvej. Trafil však priamo gólmana Vošvrdu do stredu tela.
     
    31:29
    Kundrik s Králikom vyrazili do súbojov v rohu klziska. Dvojica hráčov Miškovca si však s popradskými mladíkmi hravo poradila.
     
    31:55
    Králik si predlžil striedanie a posúval puk medzi kruhmi Matejovi Paločkovi. Jeho strela nebola veľmi razantná, no Adorján musel zakročiť.
     
    32:49
    Kozákova priama rozohrávka z obranného pásma nebola veľmi účelná. Jeho dlhú prihrávku nik nezachytil a je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    33:17
    Kyle Beach to skúšal spoza ľavého kruhu. Jeho strelecký pokus však presný nebol. Hostia mali teraz o niečo dlhší pobyt v útočnom pásme.
     
    33:52
    Svitana prihrávkou na modrú čiaru nabíjal Ulrychovi, ktorý okamžite strieľal. Jeho pokus príklepom však mieril mimo priestoru brány.
     
    34:52
    Mercier vyrazil v strednom pásme aktívne za vyhodeným pukom. Cestu mu však skrížil Valchař a prenechal puk svojmu kolegovi z obrany.
     
    35:27
    Králik prihrávkou na modrú čiaru chcel vysunúť Kundrika. Ten si nedobre spracoval puk a domáci do útočného pásma neprenikli. Pískal sa ofsajd.
     
    36:27
    Svitana tečoval Larkinovu prihrávku do útočného pásma. Za pukom do rohu klziska vyrazil Zagrapan, no nedokázal už presunúť puk na Takáča.
     
    36:43
    Dopredu vyrazili hráči Miškovca. V rohu klziska však zahrali vysokou hokejkou. Hra je prerušená a vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    36:51
    Presilovku získava DVTK Miškovec. Pierre Luc Mercier dostáva menší trest za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    37:27
    Penzum práce vo vlastnom oslabení odviedol Lukáš Handlovský, ktorý prekorčuľoval po pravom krídle ,dostal sa poza bránku a potom posúval cez celé ihrisko do obrannej tretiny Ervingovi.
     
    37:52
    Beauvillier z pravého kruhu našiel medzi kruhmi Rodmana, ktorý sa pokúsil o strelu švihom, no trafil iba popradského obrancu.
     
    38:26
    Popradčanom sa podarilo dostať puk von z obranného pásma a aj zdržať rozohrávku Miškovca.
     
    38:48
    Popradčania si to v závere druhej tretiny komplikujú. Dve minúty za držanie dostáva Petr Ulrych.
     
    39:02
    Mercier už stihol naskočiť na ľadovú plochu. Dalhuisen získal puk a poslal ho preč cez všetky čiary.
     
    39:26
    Krížnu prihrávku Galanisza zachytil medzi kruhmi Erving a bezpečne poslal puk preč cez všetky čiary.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V priebehu 23. minúty znížil na rozdiel jedného gólu Valchař. Odvtedy sa nehral veľmi zaujímavý hokej, nevideli sme veľa gólových príležitostí. Poprad po 40 minútach vedie nad Miškovcom o gól.
    Tretia tretina začína približne o 18:43.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:11
    Hostia začínajú druhú tretinu s približne minútovou presilovkou a podarilo sa im ihneď získať útočné pásmo.
     
    40:35
    Dalhuisen vybojoval puk v rohu klziska a nekompromisne ho bekhendom vyhodil cez celé klzisko.
     
    41:04
    Puk zo stredného pásma unikol do priestorov striedačiek. Hra je teda prerušená a vhadzovať sa bude pred Vošvrdom.
     
    41:43
    Daniel Kiss zachránil útočné pásmo ešte na niekoľko sekúnd. Hostia vstúpili do tretieho dejstva aktívnejšie než domáci.
     
    42:26
    Hráči Miškovca chceli znovu preniknúť do útočnej tretiny. Göz však v akcii pokračovať nemohol, zastavila ho modrá čiara a odpískaný ofsajd.
     
    42:45
    Takáč si so Svitanom veľmi nerozumeli za súperovou bránkou. Obaja si nakorčuľovali za Adorjána, ale o puk prišli.
     
    43:50
    Po ľavom krídle dopredu prenikal Beach. Veľmi nemal podporu od spoluhráčov a prichádzal o puk pri zadnom mantineli.
     
    44:26
    Domáci hokejisti sú s pukom v obrannom pásme a snažia sa o rozvoj novej útočnej akcie. Úspešne sa im to veľmi nepodarilo, je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    45:04
    Svitana si nerozumel v strednom pásme so Zagrapanom a Popradčania pomerne zbytočne prišli o ľahký puk.
     
    45:31
    Po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme chceli dopredu ihneď preniknúť hostia. Beach sa však dostal do ofsajdu a vhadzovanie sa bude opakovať.
     
    46:06
    Zaujímavá strela od modrej čiary z hokejky Ulrycha bola tečovaná a puk mieril na Adorjána. Maďarský gólman dokázal strele odolať a vyrazil ju.
     
    46:52
    Matúš Paločko dokázal šikovne tečovať strelu od modrej čiary z hokejky Larkina. Puk zamieril na Adorjána, ktorý bol chvíľu dezorientovaný.
     
    47:13
    Dopredu vyrazili aj hráči Miškovca. Ryan Harrison nahadzoval puk na bránku. S týmto nahodením nemal brankár Vošvrda problém.
     
    47:32
    Dopredu sa dostali domáci. Patrik Svitana si vyššie medzi kruhmi prebral prihrávku a po jeho strele zazvonila ľavá žŕdka!
     
    48:38
    Lapšanský sa dostal k odrazenému puku od mantinelu. Odtiaľ však svoju strelu nasmeroval iba do protihráča stojaceho pred ním.
     
    49:14
    Bjalončík iba jemne bekhendom od modrej čiary nahadzoval puk na Adorjána, ktorý sa s pukom dlho nemaznal a bezpečne ho rozohral spoluhráčom.
     
    49:47
    Bjalončík na ľavé krídlo vysunul Pierra Luca Merciera, ktorý si pripravil puk na strelu a skúšal to forhendom. Jeho zakončenie mierilo do bočnej siete.
     
    50:16
    Do útočného pásma sa v tejto chvíli dostali aj hostia. Od modrej čiary to vyskúšal obranca Davis Vandane. Jeho pokus mieril priamo do lapačky Tomáša Vošvrdu.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2 028 divákov.
     
    51:11
    Beauvillier od zadného mantinelu hľadal Beacha, ktorý operoval na pravom kruhu. Prihrávku zastavili domáci a puk poslali preč z obranného pásma.
     
    52:00
    Bjalončík v obrannom pásme spadol a Matúš Paločko sa do útoku nehrnul a iba vyhodil puk preč. Popradčania už signalizujú, že zrejme budú svoje jednogólové vedenie udržiavať.
     
    52:20
    Poprad získava presilovú hru. Patrik Kiss dostáva dve minúty za seknutie.
     
    52:57
    Poprad je od začiatku presilovej hry usadený v útočnom pásme, zatiaľ však z toho nie je strelecký pokus, hráči si iba prihrávajú.
     
    53:12
    Rozprúdiť sa to pokúsil Svitana, ktorý krížnou prihrávkou dával Zagrapanovi. Ten dával do ohňa pred bránku, Adorján však puk našiel a upratal ho pod lapačku.
     
    53:24
    Lapšanský v snahe o záchranu puku v útočnom pásme zahral vysokou hokejkou a rozhodcovia to odpískali. Vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    53:48
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú presilovú hru a idú do vedenia o dva góly. Dalhuisen nahodil puk od modrej čiary na bránku. Adorján vyrážal pred seba. LUKÁŠ HANDLOVSKÝ sa najlepšie zorientoval v skrumáži a bekhendom poslal puk do siete!
    Asistencia: Mike Dalhuisen.
     
    53:48
    Hráči Miškovca prišli po góle okamžite protestovať ku hlavným rozhodcom a situácia sa ešte bude preverovať u videorozhodcu.
     
    53:48
    Gól je odobrený aj videorozhodcom, Poprad vedie 3:1.
     
    53:48
    Keďže si hostia vyžiadali overenie situácie o videorozhodcu, dostáva Miškovec dvojminútový trest za zdržiavanie hry.
     
    53:48
    Hostia poriadne vyčkávali a diváci okamžite spustili piskot na adresu Miškovca. Napokon si na trestnú lavicu až teraz šiel sadnúť Valchař.
     
    54:20
    Marek Zagrapan to z pravého kruhu vyskúšal strelou. Namieril to však len priamo do brankára Adorjána.
     
    54:44
    Vandas si teraz nerozumel so svojimi spoluhráčmi a puk smeroval von z obranného pásma hostí.
     
    55:27
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú aj túto ponúknutú presilovku a idú do vedenia o tri góly. Takáč od zadného mantinelu posunul puk medzi kruhy Svitanovi, ktorý dával pred bránku úplne voľnému PETROVI ULRYCHOVI a ten z prvej dorazil do odkrytej brány.
    Asistencie: Patrik Svitana, Samuel Takáč.
     
    55:56
    Domáci vyhodili puk von z obranného pásma a bezpečne sa zbavili puku. Hostia sa pokúsia založiť nový útok.
     
    56:24
    Matúš Paločko neprekvapil brankára Adorjána jemným nahodením puku od modrej čiary. Gólman DVTK vyrážal a ihneď rozohrával nový útok.
     
    56:48
    Vandas vyzval do samostatného nájazdu Lukáša Handlovského, ktorý sa rútil na Adorjána, blafák na forhend mu nevyšiel, zakončoval len do betónu!
     
    57:04
    Hostia asi definitívne pochovávajú svoje nádeje na vyrovnanie. Dve minúty za držanie inkasuje Radim Valchař.
     
    57:47
    Galanisz nevyhodil puk z obranného pásma. Ocitol sa pri ňom medzi kruhmi Takáč, ktorý okamžite strieľal. Mieril to však priamo na Adorjánovu hruď.
     
    58:18
    Poprad dal gól!
    Kazmíci posielajú svojim fanúšikom ďalší gólový pozdrav. Dalhuisen od modrej čiary nahadzoval puk na bránku, Adorján vyrážal pred seba a zblízka dorazil do brány LUKÁŠ HANDLOVSKÝ.
    Asistencie: Mike Dalhuisen, Adam Lapšanský.
     
    58:57
    Hráči bojujú o puk v rohu klziska v obrannom pásme Popradu. Domácim takáto hra v týchto chvíľach vyhovuje, sekundy plynú a štadión už oslavuje víťazstvo.
     
    Koniec zápasu.
     
    Poslednú dvadsaťminútovku absolútne ovládli hokejisti Popradu. Na 3:1 v priebehu 54. minúty zvyšoval Hadlovský, následne sa presadil Ulrych a konečný výsledok 5:1 stanovil znovu Handlovský. Poprad teda zdolal Miškovec presvedčivo 5:1. (19:24:05)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 5. Vandas (Dalhuisen, Lapšanský), 14. Matúš Paločko (Kozák, Bjalončík), 54. Handlovský (Dalhuisen), 56. Ulrych (Svitana, Takáč), 59. Handlovský (Dalhuisen, Lapšanský) – 23. Valchař (Szirányi, Láda)


    HK Poprad: Vošvrda (Kristín) – Erving, Ulrych, Larkin, Dalhuisen, Fabian, Kozák, Česánek – Svitana (C), Zagrapan (A), Takáč – Vandas (A), Handlovský, Lapšanský – Mercier, Bjalončík, Matúš Paločko – Kundrik, Matej Paločko, Králik
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (Rajna) – Ross (A), D. Kiss, Láda, Vandane, Szirányi, Göz – Rodman, Galanisz (A), Magosi (C) – Beauvillier, Valchař, Beach – P. Kiss, Harrison, Ritó – Farkas

    Rozhodčí: Valach, Juhász – Beniač, Soltész

    Diváci: 2 028
    bahis siteleri