Vladivostok – Chabarovsk 0:4 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:2 (1:0 po s.n.) | Magnitogorsk – Omsk 2:1 (po pr.)
Nižněkamsk – Čerepovec 6:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Kazaň – Viťaz 5:2 (kon.)
Spartak Moskva – Petrohrad 0:1 (kon.) | Riga – Jokerit 2:4 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
Amur Chabarovsk
Pondělí 03.02.2020, 10:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Jevgenij Alikin vymazal střelce Vladivostoku, se loučím a přeji vám příjemný zbytek pondělního dne. (12:54:38)
     
    Československá stopa:

    Martin Bakoš (VLD) 0+0, 2 střely, 19:04 čas na ledě

    Michal Jordán (CHA) 0+0, 2 střely, 21:39 čas na ledě
    Ondřej Vitásek (CHA) 0+0, 0 střel, 18:35 čas na ledě
    Hynek Zohorna (CHA) 0+0, 0 střel, 17:14 čas na ledě
    Tomáš Zohorna (CHA) 0+0, 0 střel, 16:41 čas na ledě
     
    Další střetnutí KHL je u konce a zaslouženě se z vítězství raduje Chabarovsk. Hostující mužstvo bylo hladovější a předvedlo plno akcí, které volaly po gólu. Nakonce se Amur radoval čtyřikrát a navíc čisté konto zaznamenal Jevgenij Alikin. Naopak Vladivostok byl směrem dopředu marný, a tak se musel před sokem sklonit.

    Střely na branku: 24:30.
    Střely na branku ve třetí třetině: 5:11.
     
    Konec zápasu.
     
    59:05
    Ještě jedno přerušení, protože Amur Chabarovsk vyhodil na zakázané uvolnění. Bude se vhazovat po pravé ruce Jevgenije Alikina.
     
    58:22
    Tomáš Zohorna posunul kotouč doleva, kde byl najetý Danil Fajzullin. ten se pokusil o překvapení brankáře z úhlu, ovšem Alexandr Truškov měl beton u první tyče.
     
    57:11
    Hostující celek se hnal do útoku, jenomže na modré čáře dobře zapracoval Nikita Bobrjašov. Pro ofsajd se hra vrátí znovu do neutrální zóny.
     
    56:48
    Oba týmy už jsou v plném počtu. Hned na to přejel do pásma Shawn Lalonde, jehož snažení mířilo pouze nad branku Chabarovsku.
     
    55:53
    Za brankou Amuru operoval Denis Vicharev, který se nezbavil soupeře. Jenomže po chvíli vyhození po mantinelu zachytil Vasilij Strelcov, který znovu vyslal slabý pokus na branku.
     
    54:46
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Tomáš Zohorna – 2 min., podrážení).
     
    54:25
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Alexandr Konnov – 2 min., vysoká hůl).
     
    Střely na branku: 24:28.
     
    53:21
    Domácí brankář kotouče neudrží ve výstroji, to platí také po střele od levého mantinelu. Alexandr Truškov tak soupeřům dopřává nebezpečné dorážky.
    50:26 Igor RUDĚNKOV - 0:4
     
    50:26
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Kirill Rasskazov a Danil Fajzullin si několikrát vyměnili kotouč a druhý jmenovaný pak přihrál přes celou šířku na IGORA RUDĚNKOVA. Jeho střela pak zamířila přesně do bližší šibenice. Asistence: Kirill Rasskazov a Danil Fajzullin.
     
    49:10
    Dalším pokusem od modré čáry se prezentoval Dmitrij Korobov a kotouč byl brankářem znovu vyražen. V předbrankovém prostoru operovali bratři Zohornové, ale ani jeden se k dorážce nedostal.
     
    48:23
    Domácímu mužstvu se nedaří rozehrávka, a tak se kotouče zmocnil soupeř. Jenomže zakončení od modré čáry bylo nepřesné.
     
    46:59
    Z pravého kruhu pro vhazování vystřelil Igor Ruděnkov, jehož pokus brankáři vypadl. Kotouč poskakoval v brankovišti, jenomže Kirill Rasskazov jej netrefil.
     
    46:08
    Vladivostok se velmi složitě dostává do útočného pásma. Nejprve byl zastaven hned za modrou čárou a následné nahození vystihl Amur.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 24. Fajzullin (Rasskazov, Ruděnkov), 37. Vl. Ušenin (Vj. Ušenin), 43. Golubev, 51. Ruděnkov (Rasskazov, Fajzullin)


    Admiral Vladivostok: Truškov (Krasotkin) – Miščenko, Lalonde, Bobrjašov, A. Osipov, Achijarov, Ugolnikov, Kozlovskij, Ostrovskij – Bakoš, Ljungh, Vicharev – Glazačev (C), Mereskin (A), K. Voronin – Konnov, V. Strelcov, Lomako – J. Petrov, Pilipenko, Korosteljov.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Kiseljov) – Vitásek, Jordán, Ignatovič, V. Vasiljev, Turbin, Korobov, Alexandrov – H. Zohorna, T. Zohorna (C), Golubev – Fajzullin, Rasskazov, Ruděnkov (A) – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A), Gorškov – Železkov, A. Kuzněcov, A. Lazarev.

    Rozhodčí: Birin, Olenin – Viljugin, Ponamarenko

    Diváci: 3 465
    bahis siteleri