Toronto – Florida 3:5 (kon.) | NY Rangers – Dallas 3:5 (kon.) | Detroit – Philadelphia 0:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:5 (0:1, 2:0, 1:4)
Florida Panthers
Úterý 04.02.2020, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:13 Mark PYSYK - 3:5
     
    59:13
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Florida totiž přidává gól do prázdné branky! MARK PYSYK obral o kotouč jednoho z obránců, který jej ještě fauloval, ale Pysyk dopravil puk do sítě a završil dnešní hattrick! Bez asistence.
    50:13 Mike HOFFMAN - 3:4
     
    50:13
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida otáčí vývoj dnešního souboje a dostává se do vedení! Aaron Ekblad střílel od modré čáry, ale jeho pokus minul branku. Kotouč se od zadního mantinelu odrazil do prostoru, kde číhal MIKE HOFFMAN, který se štěstím překonal brankáře! Asistence: Aaron Ekblad, Michael Matheson.
    43:18 Jonathan HUBERDEAU - 3:3
     
    43:18
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida bleskově využívá přesilovou hru a vyrovnává stav dnešního utkání! Hned po vyhraném vhazování získal kotouč jeden z hráčů v bílém, který poslal puk před branku a JONATHAN HUBERDEAU už měl snadnou práci! Asistence: Jevgenij Dadonov, Mike Hoffman.
    42:20 Mark PYSYK - 3:2
     
    42:20
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak jsem to zakřikl! Florida dokázala bleskově snížit na rozdíl jediné branky! Domácí hráči chybovali při rozehrávce v obranném pásmu, přenechali kotouč soupeře a MARK PYSYK dorazil odražený puk do sítě! Asistence: Michael Matheson, Josh Brown.
    40:38 Auston MATTHEWS - 3:1
     
    40:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto hned v úvodu třetí třetiny přidává svou třetí branku a odskakuje na rozdíl dvou branek! Hyman dostal přihrávku do útočného pásma, bekhendem poslal kotouč před branku a AUSTON MATTHEWS jej zametl do sítě! Asitence: Zach Hyman, Mitchell Marner.
    39:05 William NYLANDER - 2:1
     
    39:05
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto sice nedokázalo využít přesilovou hru, ale krátce po jejím skončení se dostává do vedení! Domácí celek se totiž udržel v útočném pásmu. WILLIAM NYLANDER se zaparkoval před brankou Floridy a parádní tečí překonal brankáře! Asistence: Kasperi Kapanen, Andreas Johnsson.
    23:21 John TAVARES - 1:1
     
    23:21
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Toronto nakonec dokázalo zužitkovat přesilovou hru a dotahuje krok! Hráči v modrém se usadili v útočném pásmu. Střelu z levého kruhu chytře tečoval JOHN TAVARES a od jeho hokejky zapadl puk do sítě! Asistence: Mitchell Marner, Tyson Barrie.
    11:30 Mark PYSYK - 0:1
     
    11:30
    Florida právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Florida dokázala udeřit ze své první střely na branku! Přihrávku do prostoru mezi kruhy dostal MARK PYSYK, který dostal kousek prostoru a pohotovou střelou překonal bezmocného brankáře! Asistence: Michael Matheson, Denis Malgin.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 24. Tavares (Marner, Barrie), 40. W. Nylander (Kapanen, A. Johnsson), 41. Matthews (Hyman, Marner) – 12. Pysyk (Matheson, Malgin), 43. Pysyk (Matheson, Brown), 44. Huberdeau (Dadonov, Hoffman), 51. Hoffman (Ekblad, Matheson), 60. Pysyk


    Toronto Maple Leafs: Andersen (21. Hutchinson) – Barrie, Dermott, Holl, Muzzin, Ceci, Sandin – Marner, Matthews, Hyman – W. Nylander, Tavares, Kerfoot – Kapanen, Engvall, A. Johnsson – Spezza, F. Gauthier, Moore.
    Florida Panthers: Bobrovskij (Montembeault) – Ekblad, Matheson, Strålman, Pysyk, Brown, Yandle – Dadonov, Trocheck, Huberdeau – Acciari, B. Boyle, Connolly – Hoffman, Toninato, Vatrano – Malgin, Hawryluk, Sceviour.

    Rozhodčí: McIsaac, Hebert – Knorr, Flemington

    Diváci: 19 156
    bahis siteleri