USA – Česko 7:3 (kon.)
konec
USA
7:3 (3:2, 3:1, 1:0)
Česko
Středa 05.02.2020, 11:00 • Ufa Arena • Turnaj pěti (U17)
Partner:
     
    58:41
    Trenér Eismann si vyžádál oddechový čas!
     
    58:41
    Tak toto už je opravdu kuriozita. Páté vyloučení v dnešním zápase za příliš mnoho hráčů na ledě. Podruhé za sebou jsou to Američané a český tým tak bude mít více než minutovou přesilovku 5 na 3.
     
    57:46
    Šanci ke skórování ke konci zápasu dostanou ještě čeští hráči. Američané hráli opět v nedovoleném počtu hráčů.
     
    52:32
    Při snaze vyhodit kotouč přes modrou čáru Marek Brada poslal puk až do hlediště a je tu opět přesilovka Američanů 5 na 3.
     
    51:25
    Přesilová hra se nám zdvojnásobí. Jan Půček podrazil svého protihráče a odchází na trestnou lavici.
     
    50:26
    Další přesilová hra pro Spojené státy americké. Až příliš výrazně si soupeře přidržel Petr Moravec a rozhodčí ho za toto provinění posílá na trestnou lavici.
    46:59 DUKE - 7:3
     
    46:59
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Po pěkné kombinaci dokázal ještě střelu Liciuse Hamrla zareagovat, na dorážku od DYLANA DUKEA už byl krátký. Americký střední útočník tak přidává svoji druhou dnešní branku. Asistence: Chaz Licius
     
    45:04
    Podruhé v zápase hrála česká reprezentace s nedovoleným počtem hráčů, přesilová hra pro USA.
     
    38:14
    Hned po další inkasované brance opouští českou svatyni Tomáš Suchánek, kterého nahrazuje Patrik Harmla.
    38:14 BEHRENS - 6:3
     
    38:14
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Po pěkné, rychlé kombinaci přidává další branku Spojených států SEAN BEHRENS. Asistence: Jeremy Wilmer a Jack Hughes.
    36:49 LICIUS - 5:3
     
    36:49
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Po pěkném přihrávce Hreschuka se mezi kruhy objevil zcela volný CHAZ LICIUS a střelou zápěstím posílá Američany do dvoubrankového vedení!
    35:40 JANICKE - 4:3
     
    35:40
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Vyrovnané skóre nevydrželo dlouho. Střelu Jacoba Martina dokázal Suchánek pouze vyrazit, následně si český brankář nedokázal pokrýt pravou tyč svoji branky a JUSTIN JANICKE elegantně zasunul kotouč za záda českého brankáře.
    34:06 MĚCHURA - 3:3
     
    34:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme srovnáno! po velkém závaru u pravého mantinelu se kotouč dostal až k ADAMOVI MĚCHUROVI, který zachoval klidnou hlavu a pěknou kličkou nedahĺ soupeřovo brankáři šanci. Bez asistence.
     
    31:43
    Tak přece jenom je tu další faul amerického hráče. Podruhé se dnes na trestnou lavici podívá Ty Murchison, tentorkráte za podražení.
     
    26:48
    Český tým hrál nepovoleném počtu hráčů a dostává tak dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. První přesilovka pro Američany.
     
    19:55
    Další vyloučení na straně USA. Tentokráte Američané hráli v nepovoleném počtu hráčů, čehož si okamžitě všimli hlavní rozhodčí a opět vylučují.
     
    17:47
    Velmi zajímavá šance pro český tým. Při souboji u pravého mantinelu si nedovoleně počínal Ty Murchison a odchází tak na trestnou lavici. Je tu 23 sekund dlouhá přesilovka pět na tři!
     
    16:10
    Druhé vyloučení pro USA. V souboji s Davidem Moravcem si počínal nedovoleně Liam Gilmartin a rozhodčí ho posílá za podražení odpočinout si na trestnou lavici.
    14:14 DUKE - 3:2
     
    14:14
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané jdou do vedení! Nepřesnou rozehrávku českého týmu dokázal zachytit DYLAN DUKE a po obkroužení útočného pásma vyslal prudkou nechytatelnou střelu. Tady byl Suchánek bez šance – 3:2. Bez asistence.
     
    12:04
    Naopak do vedení mohli jít hráči USA! Na vlastní branku přihrávku Bouchera tečoval nešťastně Ticháček. Jeho smolný odraz končí jen na tyči branky Suchánka!
     
    10:37
    Jan Kučera byl zahákován Jackem Hughesem, který tak odchází na dvě minuty na trestnou lavici. První přesilovku v zápase tak budou mít dispozici hráči České republiky.
    04:00 BRADA - 2:2
     
    04:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Odpověď českého výběru nenechala dlouho čekat. Výborně na modré čáře vybojoval kotouč Jakub Kos a předložil ho do samostatného úniku dvojici Moravec – Brada. Prvně jmenovaný jen posunul na MARKA BRADU, který už neměl problém skórovat a přidává tak svoji druhou branku v zápase. Asistence: Petr Moravec a Jakub Kos.
    03:07 BOUCHER - 2:1
     
    03:07
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Po ztrátě Česka uprostřed hřiště rychle posunul obránce Aiden Hreschuk kotouč do brejku na TYLERA BOUCHERA, který střelou mezi betony Suchánka překlápí vedení na stranu USA! Asistence: Aiden Hreschuk
    01:11 DEVINE - 1:1
     
    01:11
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané rychle vyrovnávají! JACK DEVINE projel celý útočným pásmem a od levého mantinelu se snažil najít svého spoluhráče před brankou. Kotouč si ale nešťastně srazil do vlastní branky český brankář Tomáš Suchánek. Bez asistence
    00:13 BRADA - 0:1
     
    00:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým jde rychle do vedení! Kos zavezl kotouč za brankou, našel na modré čáře Jakuba Šedivého, který vyslal střelu na hostujícího brankáře, kterou ještě dokázal tečovat MAREK BRADA a otvírá tak rychle stav zápasu. Asistence: Jakub Šedivý a Jakub Kos.

    Adam Černý

    Branky a nahrávky: 2. Devine, 4. Boucher (Hrechuk), 15. Duke, 36. Janicke (Martin, Straky), 37. Licius (Hreschuk), 39. Behrens (Wilmer, Hughes), 47. Duke (Licius) – 1. Brada (Šedivý, Kos), 4. Brada (Moravec, Kos), 35. Měchura


    USA: Homer (Mbereko) – Hreschuk, Straky, Hughes L., Schmidt, Gallagher, Behrens, Martin, Murchison – Pastjov, Licus, Duke – Gilmartin, Brown, Boucher – Hughes J., Devine, Wilmer – St. Louis, Janicke
    Česko: Suchánek (39. Hamrla) –Šedivý, Ticháček, Hamara, Machů, Moravec, Špaček, Chvátal – Moravec, Kos. Brada – Rymoň, Szturc, Altrichter – Půček, Kučera, Sedláček – Měchura, Pajer, Marcel – Chmelář

    Rozhodčí: Andreyev, Pestov – Tsybizov, Sedov
    bahis siteleri