Rumunsko – Slovinsko 4:4 (kon.) | Kazachstán – Česko 5:2 (kon.)
konec
Rumunsko
4:4 (2:1)
Slovinsko
Středa 05.02.2020, 15:00 • Městská hala Vodova, Brno • Kvalifikace mistrovství světa
Předzápasové kurzy
     
    40
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné! Hozjan nacentroval z levé strany na zadní tyč a KRISTJAN ČUJEC musel uklízet do prázdné branky. Sedm minut po snížení Slovinsko vyrovnává. Asistence: Nejc Hozjan.
     
    40
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    NEJC HOZJAN udělal kličku obránci na levé straně, dostal se na osu hřiště a pravačkou propálil Tonitu mezi nohama, balón se poté zřejmě od pravé nohy brankáře odrazil k pravé tyči.
     
    39
    Načež Hozjan se kličkou na levé straně zbavil obránce a mířil do bližší šibenice, Rumuny zachránila tyč, možná i spoj břevna a tyče.
     
    38
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Hned snížení! Čujec v dresu brankáře centroval z pravé strany na zadní tyč, kde Covaci neubránil vyskakujícího KLEMENA DUŠČAKA a ten hlavou do prázdné brány nezaváhal. Asistence: Kristjan Čujec.
     
    38
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Čehovi nesedla střela přes beka a rumunský brankář TONI TONITA vykopl z vlastního vápna až do prázdné branky. Bez asistence.
     
    34
    Slovinci se postavili do powerplay. Dres brankáře si oblékl Čujec.
     
    29
    Nejprve pálil Čujec z levé strany, potom vyskočil Turk v pravé polovině vápna a hlavou nedokázal zakončit do naprosto prázdné branky.
     
    29
    Valadares (Rumunsko) dostává za nedovolené počínání rukama proti Hozjanovi žlutou kartu.
     
    28
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    To je až kruté pro Slovince, jak jsou Rumuni efektivní! Po autu Szöcse kopnutém zleva na pravou stranu vypálil MARIUS MATEI z voleje přes otáčejícího se Bukovce mezi nohy bezmocného brankáře Puškara a dokonal tak hattrick. Asistence: László Szöcs.
     
    19
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    MARIUS MATEI proměnil dlouhou penaltu k pravé tyči do dolní části brány.
     
    19
    Desítka, protože Szöcs byl na levé straně faulovaný levou nohou bránícího Čujece.
     
    17
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Brejk dva na jednoho a je vyrovnáno! Hozjan podnikl výpad po pravé straně a nahrál přes Oliveiru a Stoicu na osu hřiště, kde ŽIGA ČEH zakončil mezi nohama gólmana Tonity. Asistence: Nejc Hozjan.
     
    15
    Oliveira neubránil při rohu Hozjana ten měl z pravé části vápna na zadní tyč loženku, kterou však Rumunsko přežilo bez úhony.
     
    13
    Hlavnímu rozhodčímu se cosi nelíbilo při rozehře slovinského rohu z pravé strany, a sice ruský sudí postřehl útočný faul. Každý další faul Slovinska tak znamená desítku.
     
    11
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Rumunsko se prosazuje ze své první vyložené šance v zápase! MARIUS MATEI kopl standardní situaci z levé strany sedm metrů od branky soupeře pravačkou pod víko nad pravé rameno brankáře Puškara. Ten se ještě posléze vztekal. Do zdi si slovinský gólman postavil dva hráče. Bez asistence.
     
    10
    Po sklepnutí zleva pod sebe Matei vůbec neuhlídal nabíhajícího Duščaka ten spálil tutovku z druhé vlny těsně vedle vzdálenější tyče.

    Vít Muzikář

    Branky: 11. M. Matei, 19. M. Matei (10 m kop), 28. M. Matei (Szöcs), 38. Tonita – 17. Čeh (Hozjan), 38. Duščak (Čujec), 40. Hozjan, 40. Čujec (Hozjan)

    Karty:   29. Valadares (ROU)


    Rumunsko: Tonita (Grigoras) – Oliveira, Stoica (C), Valadares, Panzaru – M. Matei, Hadnagy, Covaci, Movileanu, Ribeiro, Craciun, Ferreira, Szöcs Trenér: Robert Lupu.
    Slovinsko: Puškar (C) (Lovrenčič) – Hozjan, Čujec, Turk, Čeh – Koren, Bukovec, Duščak, Tušar Trenér: Andrej Dobovičnik

    Rozhodčí: Kadykov, Šabanov – Nevěrov (vš. RUS)
    bahis siteleri