Frankfurt – Augsburg 5:0 (kon.)
konec
Eintracht Frankfurt
5:0 (1:0)
FC Augsburg
Pátek 07.02.2020, 20:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Německá Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Ale to není vše! Tomáš Koubek popáté inkasuje! Fatální chyba obránce! Rode potom nahrál zprava na střed, kde se Pacencia přimotal do cesty běžícímu FILIPU KOSTIĆOVI, ale hráči dobře komunikovali a FILIP KOSTIĆ vstřelil v krátkém sledu svou druhou trefu, tentokráte do prázdné branky.
     
    89
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    FILIP KOSTIĆ si ten gól dnes zaslouží! Touré převzal balón na pravé straně a jeho centr propadl přes Kohra do levé poloviny vápna, kde zakončil FILIP KOSTIĆ ke vzdálenější tyči a situaci už nezachránil ani bránící Uduokhai u brankové konstrukci.
     
    56
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Tohle už vypadá s hosty špatně! Na hranici malého vápna přiletěl centr z levé strany přes bránícího Jedvaje a následně tři hostující fotbalisté přihlíželi tomu, jak ANDRÉ SILVA zakončuje hlavou do pravé části branky. Koubek vzápětí své spoluhráče seřval a není se moc čemu divit.
     
    48
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Při rohu zleva nezareagovali max s Niederlechnerem na seběh TIMOTHYHO CHANDLERA k přední tyči. Ten hlavičkoval nejprve do břevna a potom se balón odrazil od zad Koubka do sítě. Koubek ještě máchl rukou a poslal balón zpět do hry, ale to už bylo z prostoru jednoznačně za brankovou čárou.
     
    37
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Kohr na středu zvedl hlavu a vymyslel křižnou nahrávku mezi dva hostující obránce do pravé poloviny vápna, kde TIMOTHY CHANDLER bombou pod břevno vstřelil svůj třetí gól v letošní sezoně. Koubek byl naprosto bez šance.

    Vít Muzikář

    Branky: 37. Chandler (Kohr), 48. Chandler (Kostić), 56. André Silva (Kostić), 89. Kostić (A. Touré), 90. Kostić (Paciência)

    Karty:   66. N'Dicka (FRN)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 2:1. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 8:6.
    Eintracht Frankfurt: Trapp – A. Touré, Hinteregger, D. Abraham (C) (30. Hasebe), N'Dicka – Chandler, Kohr, Ilsanker, Kostić – Gaćinović (67. Rode) – André Silva (84. Paciência).
    Náhradníci: Rönnow – de Guzmán, Sow, Kamada, Rode, Hasebe, D. da Costa, Durm, Paciência.

    FC Augsburg: Koubek – Jedvaj (74. Lichtsteiner), Gouweleeuw, Uduokhai, Max – Richter (81. Sarenren-Bazee), R. Khedira, Baier (C), Vargas – Finnbogason (65. Löwen), Niederlechner.
    Náhradníci: Luthe – Lichtsteiner, Suchý, Morávek, Sarenren-Bazee, Jensen, Gruezo, Hahn, Löwen.

    Rozhodčí: Gräfe – Kleve, Sinn

    Diváci: 48 800
    bahis siteleri