Fiorentina – Atalanta BC 1:2 (kon.) | Turín – Sampdoria 1:3 (kon.) | Hellas Verona – Juventus 2:1 (kon.)
konec
Turín FC
1:3 (0:0)
UC Sampdoria
Sobota 08.02.2020, 18:00 • Stadio Olimpico Grande Torino, Turín • Italská Serie A • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (19:59:16)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 0:2. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 16:19.
     
    Jestliže první poločas nenabídl nijak zvlášť zajímavou podívanou, druhé dějství bylo o poznání zajímavější. Nabídlo všechny čtyři branky, parádní obrat Sampdorie a červenou kartu pro Turín. Bezpochyby se musel nezaujatý divák. Konstatování je jediné – tři body z tohoto duelu urvali hosté.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Nakrátko rozehráli nyní rohový kop hosté. Tak, aby co nejdéle podrželi míč co nejdále od své brány. Už jen pár desítek sekund zbývá do konce nynějšího měření sil.
     
    90+2
    Marná byla snaha Ansaldiho. Tenhle centr z levé strany, který směřoval do šestnáctky, v podstatě nemohl hosty nějakým způsobem ohrozit.
     
    90+1
    Ke druhé půli se bude nastavovat hned pět minut.
     
    90
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Fabio Quagliarella, přichází Antonio La Gumina.
     
    88
    Dvě minuty do konce. A dokonce jsou hosté ještě o něco aktivnější než domácí, kteří by potřebovali najít cestu za kontaktním gólem. Mimochodem průběžné vítězství může slavit i Jankto, který přišel na hrací plochu v průběhu 68. minuty.
     
    86
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Gastón Ramírez, přichází Andrea Bertolacci.
     
    84
    Colley (SMD) se sice diví, za co inkasoval žlutou kartu, ale na situaci už nic nezmění. Také on je nakonec potrestán osobním trestem.
     
    83
    Tohle střetnutí se zřejmě bude především dohrávat. Evidentně nemá Turín nějakou sílu na nějaký zvrat. Sampdoria zkrátka předvedlo parádní obrat, to se musí nechat.
     
    82
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Simone Verdi, přichází Soualiho Meïté.
     
    80
    Deset minut zbývá do konce. A Turín si během prakticky deseti minut pokazil celý zápas. Aby našel síly ještě klání zvrátit, to by potřeboval opravdu polít živou vodou.
    79. Fabio QUAGLIARELLA - 1:3
     
    79
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Ačkoli Ramírez mohl dovršit hattrick, k nařízenému pokutovému kopu se postavil FABIO QUAGLIARELLA, jenž nekompromisní střelou pod břevno propálil Sirigua. Že by rozhodující moment tohoto klání? Bez asistence.
    78. červená karta Izza
     
    78
    Tohle je doslova katastrofální moment pro Turín. Za svůj zákrok vůči Quagliarellaovi inkasoval červenou kartu Izzo (TUI), neboť zmařil zjevnou brankovou možnost držením.
     
    77
    Byla nařízena penalta pro Sampdorii! Quagliarella se řítil sám na bránu, byl ovšem stažen k zemi Izzim, a tak sudí Valeri nekompromisně ukázal na pokutovou značku.

    Patrik Sandev

    Branky: 56. Verdi (Berenguer) – 70. G. Ramírez, 75. G. Ramírez (Quagliarella), 79. Quagliarella (pen.)

    Karty:   22. Berenguer (TUI), 60. Belotti (TUI), 69. Rincón (TUI) – 21. Tonelli (SMD), 39. Ekdal (SMD), 45+2. Thorsby (SMD), 68. Murru (SMD), 84. Colley (SMD)   78. Izzo (TUI)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 0:2. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 16:19.
    Turín FC: Sirigu – Izzo, N'Koulou, Lyanco – De Silvestri, Rincón, Lukić, Aina (75. Ansaldi) – Verdi (82. Meïté), Berenguer – Belotti.
    Náhradníci: Ujkani, Rosati – Djidji, Meïté, Edera, Bremer, Singo, Millico, Adopo, Ansaldi.

    UC Sampdoria: Audero – Bereszyński, Tonelli, Colley, Murru – G. Ramírez (86. Bertolacci), Thorsby (68. Jankto), Ekdal, Linetty – Gabbiadini, Quagliarella (90. La Gumina).
    Náhradníci: Seculin – Jankto, Jošida, Léris, Chabot, La Gumina, É. Barreto, Vieira, Maroni, Bonazzoli, Augello, Bertolacci.

    Rozhodčí: Valeri – Preti, Bresmes
    bahis siteleri