Fiorentina – Atalanta BC 1:2 (kon.) | Turín – Sampdoria 1:3 (kon.) | Hellas Verona – Juventus 2:1 (kon.)
konec
Turín FC
1:3 (0:0)
UC Sampdoria
Sobota 08.02.2020, 18:00 • Stadio Olimpico Grande Torino, Turín • Italská Serie A • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Colley (SMD) se sice diví, za co inkasoval žlutou kartu, ale na situaci už nic nezmění. Také on je nakonec potrestán osobním trestem.
    78. červená karta Izza
     
    78
    Tohle je doslova katastrofální moment pro Turín. Za svůj zákrok vůči Quagliarellaovi inkasoval červenou kartu Izzo (TUI), neboť zmařil zjevnou brankovou možnost držením.
     
    69
    Začíná se nám malinko přiostřovat. Rincón (TUI) zastavil těsně před vápnem pronikajícího Ramíreze a žlutou kartu obdržel také on. Navíc je z toho pořádně nebezpečná standardka pro hosty.
     
    68
    Murru (SMD) zastavil slibně se rozvíjející akci a také on si od rozhodčího Valeriho vysloužil žlutou kartu.
     
    60
    Belotti (TUI) inkasoval první žlutou kartu tohoto poločasu. Byla možná od rozhodčího Valeriho přísná. Ale do statistik se každopádně zapsala.
     
    45+2
    A ještě v závěru prvního poločasu přišla na řadu jedna žlutá karta. Za úder loktem do obličeje bránícímu Lyancovi si jí vysloužil Thorsby (SMD).
     
    39
    Ekdal (SMD) sice protestoval, ale nebylo mu to nic platné. Za svůj faul si od arbitra Valeriho vysloužil žlutou kartu.
     
    22
    Verdi se pokoušel odcentrovat do vápna, ale marně. Akce následně ještě pokračovala, nakonec ovšem vše skončilo hvizdem rozhodčího. Sudí Valeri totiž přerušil hru kvůli udílení žluté karty Berenguerovi (TUI).
     
    21
    Trocha emocí na hřišti. A už musela na řadu přijít první žlutá karta. Sice v souboji o míč, tak Tonelli (SMD) opravdu nevybíravě podrazil Lukiče.

    Patrik Sandev

    Branky: 56. Verdi (Berenguer) – 70. G. Ramírez, 75. G. Ramírez (Quagliarella), 79. Quagliarella (pen.)

    Karty:   22. Berenguer (TUI), 60. Belotti (TUI), 69. Rincón (TUI) – 21. Tonelli (SMD), 39. Ekdal (SMD), 45+2. Thorsby (SMD), 68. Murru (SMD), 84. Colley (SMD)   78. Izzo (TUI)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 0:2. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 16:19.
    Turín FC: Sirigu – Izzo, N'Koulou, Lyanco – De Silvestri, Rincón, Lukić, Aina (75. Ansaldi) – Verdi (82. Meïté), Berenguer – Belotti.
    Náhradníci: Ujkani, Rosati – Djidji, Meïté, Edera, Bremer, Singo, Millico, Adopo, Ansaldi.

    UC Sampdoria: Audero – Bereszyński, Tonelli, Colley, Murru – G. Ramírez (86. Bertolacci), Thorsby (68. Jankto), Ekdal, Linetty – Gabbiadini, Quagliarella (90. La Gumina).
    Náhradníci: Seculin – Jankto, Jošida, Léris, Chabot, La Gumina, É. Barreto, Vieira, Maroni, Bonazzoli, Augello, Bertolacci.

    Rozhodčí: Valeri – Preti, Bresmes
    bahis siteleri