Espanyol – Mallorca 1:0 (kon.) | Real Sociedad – Ath. Bilbao 2:1 (kon.) | Osasuna – Real Madrid 1:4 (kon.)
Celta Vigo – Sevilla 2:1 (kon.) | Real Betis – Barcelona 2:3 (kon.)
konec
Celta de Vigo
2:1 (0:1)
Sevilla FC
Neděle 09.02.2020, 18:30 • Abanca-Balaídos (Vigo) • Španělská LaLiga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, hezký zbytek večera! (20:33:32)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 16:14.
     
    Překvapení je na světě, Celta se díky výhře 2:1 nad Sevillou odlepila ze dna tabulky a posunula se na sedmnácté místo, naopak hosté přišli o šanci se vrátit do elitní čtyřky. Po prvním poločase, který nabídl vyrovnanou partii, to lépe vypadalo se svěřenci trenéra Lopeteguie, ve třiadvacáté minutě je po Olazově chybě poslal do vedení Júsuf Nasjrí. Ani po přestávce některý z týmů herně nedominoval, štěstí se nakonec přiklonilo na stranu domácích, kteří zásluhou Iaga Aspase a Pioneho Sista otočili skóre.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Sergio Escudero (Sevilla FC).
     
    90+3
    Iago Aspas se snažil získat pro domácí cenné vteřinky, po ztrátě balonu si ale proti Escuderovi zcela očividně pomohl rukama, což sudí nemohl přehlédnout.
     
    90+2
    Favorizované Sevilly moc času na vyrovnání nezbývá. Hosté se pochopitelně hned vrhli do útoku, situaci jim ale zase o trochu více zkomplikoval faulující Nolito.
     
    90+1
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Domácí fanoušci jsou v extázi, na začátku čtyřminutového nastavení totiž jejich tým přidává druhou branku, a je tedy velice blízko třem bodům! Vaclíkův odkop zachytil ve středu pole Yokuşlu, po jehož přihrávce se do úniku dostal a posléze střelou o tyč prosadil PIONE SISTO.
     
    90
    Technicky velice dobře vybavený Lucas Ocampos se snažil zamotat hlavu Araujovi, ten se ale nenechal vycukat a střelu soupeře obětavě zablokoval.
     
    89
    Defenziva Celty zapomněla na Lucase Ocampose. Argentinec se odpoutal od Olazy a poslal nabídku do malého vápna, kde de Jonga k zakončení nepustil Murillo.
     
    88
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Fjodor Smolov, přichází Santiago Mina.
     
    88
    Rafinhova nahrávka byla několikrát tečována. Balon vyplaval u Sista, jenž si jej zbytečně ještě přehazoval na levačku. Své zakončení tak pozdržel a doslova tak vybídl k bloku Carlose.
     
    87
    Navasův pas dolétl k Nolitovi. Španělský záložník se rozhodl pro překvapivé zakončení z voleje, zasahující Araujo se štěstím odvrátil balon na rohový kop.
     
    86
    Rafinha neměl s kým kombinovat, proto se rozhodl pro přenesení hry až na Huga Malla, který ani ve skluzu na skákající balon nezvládl dosáhnout. Aut pro Sevillu.
     
    85
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Franco Vázquez, přichází Nolito.
     
    84
    Až nyní přilétl do šestnáctky nepříjemný centr, který málem zaskočil Rubéna Blanca. Gólman domácího celku musel hodně rychle couvat, aby letící míč zastavil.
     
    83
    Sevilla se snaží rozjet přihrávkový kolotoč na útočné polovině. Hosté se stále drží u balonu, k výraznějšímu ohrožení brankáře Blanca se ale zatím nedostali.
     
    82
    Sisto odebral balon rozehrávajícímu Banegovi. Zbytek akce už byl od domácích fotbalistů hodně pomalý, Yokuşlův centr se stal snadnou kořistí pro Gómeze.
     
    81
    Posledních deset minut a nějaké to nastavení je před námi. Domácí se nezdají být s nerozhodným stavem spokojeni, povede se jim dokonat parádní obrat?
     
    80
    Žlutou kartu dostává Fjodor Smolov (Real Club Celta de Vigo).
     
    79
    Žlutou kartu dostává Hugo Mallo (Real Club Celta de Vigo).
     
    78
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Tak se domácí fotbalisté přeci jen dočkali, necelých dvanáct minut před vypršením základní hrací doby je vyrovnáno! Výborně to opět udělal Rafinha, jeho kolmice pro IAGA ASPASE byla fantastická. Zkušený španělský reprezentant si poté položil Vaclíka a balon dostal do sítě odrazem od bránícího Carlose.
     
    77
    Domácí začínají hodně otevírat hru. Už musí riskovat, do konce zápasu zbývá jen pár minut a fotbalistům Celty se vzhledem k postavení v tabulce hodí každý bod.
     
    76
    Vázquez nasadil Mallovi jesle patičkou, z jeho parády mohl těžit Sergio Escudero, ovšem jeho centr si ke střídajícímu de Jongovi cestu nenašel.
     
    75
    Domácím dlouho trvalo, než přenesli hru na pravou stranu, kde čekal osamocený Hugo Mallo. Poté už bylo pozdě, kapitán Celty se proti Escuderovi neprosadil.
     
    73
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Júsuf Nasjrí, přichází Luuk de Jong.
     
    73
    Míč je v domácí síti, branka ale neplatí! Prudkou ránu vlevo nehlídaného Franca Vázqueze vyrazil Blanco pouze do Nasjrího, který ale dopravil míč za čáru rukou.
     
    72
    Další práce pro Tomáše Vaclíka. Český brankář musel na zem poté, co k dalekonosné ráně natáhl Pione Sisto, nijak zvlášť se ale nadřít nemusel.
     
    71
    V péči zdravotníků se na chvíli ocitl Néstor Araujo. Domácí stoper se po krátkém pobytu za postranní čarou vrací na plac, trenér Óscar tak nebude muset sáhnout k vynucené změně.
     
    70
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Fran Beltrán, přichází Filip Bradarić.
     
    69
    Nasjrí se držel za koleno, vzhledem k jeho pohybu se ale nejednalo o nic extra vážného. Mezitím diváci viděli další dobrou práci Rafinhy, kterého fauloval Vázquez.
     
    68
    Nasjrí si na levé straně narazil s Jordánem, přes blokujícího Huga Malla ale neodcentroval. Hostujícího útočníka zřejmě trápí nějaký drobný zdravotní problém.
     
    67
    Lucas Ocampos se ujal balonu zhruba ve vzdálenosti čtyřiceti metrů od branky, udělal několik rychlých kroků, natáhl ke střele a zamířil vedle levé tyče.
     
    66
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Suso, přichází Éver Banega.
     
    65
    Iago Aspas vyslal do vápna načechraný pas pro Fjodora Smolova, který dělal vše, co bylo v jeho silách, na letící balon ale před brankou o kousek nedosáhl.
     
    64
    Jeison Murillo se zdá býti v pořádku. Také druhý stoper Celty Vigo předvedl divákům velice dobrý obranný zákrok, kterým zastavil individuální akci Ocampose.
     
    63
    Žlutou kartu dostává Diego Carlos (Sevilla FC).
     
    62
    Domácí opět otevřeli hru až příliš. Už poněkolikáté jim pláchl Najsrí, s nímž se tentokráte velice dobře vrátil Araujo, kterému se podařilo zasáhnout ve skluzu.
     
    61
    Po levé straně postupující Pione Sisto se s ničím nemazlil, nachystal si balon na střelu a tvrdou pumelicí donutil Vaclíka k výrazně těžšímu zákroku než před chvílí.
     
    60
    Po faulu na Sista kopala Celta standardní situaci. Lucas Olaza se místo centru snažil prověřit Vaclíka, který si do statistik připsal velice snadný zásah.
     
    59
    Dnes hodně aktivní Rafinha přilétl do šestnáctky soupeře, kde se pokoušel nejprve prosadit sám a poté přihrát některému z kolegů, byl však velmi dobře pokryt.
     
    58
    Poprvé v zápase spěchají na trávník zdravotníci. Jsou to ti domácí, kteří se vydávají prohlédnout Jeisona Murilla. Kolumbijský obránce se drží za pravé koleno.
     
    57
    Domácí jsou s posledními výroky hlavního rozhodčího nespokojeni. Při další přerušení si s ním předchozí situace vysvětloval hodně rozčílený Iago Aspas.
     
    56
    Lucas Ocampos na jejím konci doplatil na nedostatečnou podporu od svých kolegů. Proti třem protivníkům se na nic nezmohl, navíc stáhl k zemi Huga Malla.
     
    55
    Hráči i fanoušci Celty se marně dožadovali odpískání faulu na hranici šestnáctky, kde se Smolov poroučel k zemi po souboj s Navasem. Sevilla spěchá s protiakcí.
     
    54
    Smolov u postranní lajny přetlačil Navase a navíc sklepl balon do běhu pro Sista, který v nejméně vhodný moment podklouzl, a nemohl tak zaútočit.
     
    53
    Kdo očekával, že domácí nastoupí do druhého poločasu aktivně a budou se hned od jeho začátku snažit smazat těsný náskok soupeře, musí být zatím zklamán.
     
    52
    Standardní situaci z nadějné pozice obstaral Joan Jordán. Hostujícímu středopolaři se střela vůbec nepovedla, brankář Blanco nemusel zasahovat.
     
    51
    Žlutou kartu dostává Jeison Murillo (Real Club Celta de Vigo).
     
    50
    Suso to udělal fantasticky. Díky několika naznačením se zbavil dvou protivníků, svůj průnik zakončil centrem na zadní tyč, kde nad branku hlavičkoval Nasjrí.
     
    49
    Fernando přenechal balon lépe postavenému Nasjrímu. Hostující útočník si troufl na dva protivníky a nutno poznamenat, že k zakončení se přes ně málem dostal.
     
    48
    Nově příchozí Sisto ve středu pole přetlačil Jordána a poté roztáhl hru k Mallovi, kterému na poslední chvíli stačil odkopnout balon Sergio Escudero.
     
    47
    Vaclíkův první dotek nebyl ani v druhém poločas zdařilý. Jeho odkop vystihl Aspas, následná kombinace domácích vyústila v nepřesnou střelu Rafinhy.
     
    46
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Brais Méndez, přichází Pione Sisto.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je za námi, zatím se rozhodně nenudíme. Sledujeme velice zajímavé a v tempu hrané utkání, navrch má Sevilla, která vede 1:0. Domácí do zápasu nevstoupili vůbec špatně, favorizovaného soupeře lehce přehrávali. V momentě, kdy začal jejich tlak sílit, předvedl hrubou chybu Olaza, načež poslal hosty do vedení Nasjrí. Krátce před přestávkou se hra otevřela, šance byly k vidění na obou stranách, tu největší spálil Ocampos, který nepřekonal vybíhajícího Blanca.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nasjrí se už podruhé v zápase ocitl sám před Blancem, tentokráte z vzájemného soupeře vyšel vítězně brankář Celty Vigo. Situaci ale předcházel ofsajd.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta.
     
    45
    Iago Aspas se vydal vpřed sám, proti sobě měl čtyři hráče soupeře. Zkušený záložník se rozhodl zkusit překvapit Vaclíka, jeho přízemní pokus ale postrádal razanci.
     
    44
    Rafinha posunul balon k dobře postavenému Mallovi, po jehož centru se marně natahovali Aspas se Smolovem, nakonec jej pro sebe totiž uzmul Vaclík.
     
    43
    Jordán vystihl rozehrávku soupeře a posunul míč k Susovi. Ten vymyslel zajímavou kolmici pro Nasjrího, jenže hostující útočník zakončoval z jasného ofsajdu.
     
    42
    Tutovka pro Sevillu, která mohla na konci první půle navýšit své vedení! Murillo nezachytil dlouhý balon, sám na branku tentokráte pelášil Ocampos, Blanco ale podržel domácí dobrým zákrokem.
     
    41
    Hra se s blížícím se koncem poločasu otevřela. Lucas Ocampos si zastavil balon a technickou střelou na zadní tyč zkusil zaskočit Blanca, který spolehlivě zasáhl.
     
    40
    Následný rohový kop se svěřencům trenéra Óscara vůbec nepovedl, to samé lze tvrdit i o pozdějším centru z dílny kmenového hráče Barcelony Rafinhy.
     
    39
    Následoval bleskový protiútok domácích. Méndez připravil palebnou pozici Rafinhovi, do jehož dělovky na poslední chvíli stačil vložit nohu bránící Gómez.
     
    38
    Lucas Ocampos se po povedeném sólu prodral až do pokutového území, kde si dovolil drzou kličku proti Mallovi, který jeho záměr velice dobře vystihl.
     
    37
    Možnost rohového kopu měla také Sevilla. Ocamposovu nabídka si našel Vázquez, po jehož sklepnutí se před brankou na balon marně snažil dosáhnout Fernando.
     
    36
    Obrana Sevilly míč odvrátila do bezpečí. O chvíli později se přes Jordána k zakončení prodral Smolov, jehož prudkou ránu k tyči zneškodnil pozorný Vaclík.
     
    35
    Beltrán vyslal dlouhý centr na hranici pokutového území, kde se do balonu z první opřel Brais Méndez. Střelu tečoval Fernando, uvidíme další roh domácích.
     
    34
    Smolov, který už se zdá býti v pořádku, si šikovně pustil balon za sebe a poté absolvoval sprinterský souboj s Navasem. Prohrál, domácí ale budou kopat roh.
     
    33
    Nyní se Nasjrí vydal znovu zatápět soupeřově defenzivě. Tentokráte z prostoru pravého křídla hledal Susa, jeho záměr stačil přečíst vracející se Araujo.
     
    32
    Rafinha se marně snažil vymodlit faul po souboji s Jordánem, o chvíli později do defenzivy velmi dobře zapracoval zatím jediný střelec Nasjrí, který čistě odstavil Beltrána.
     
    31
    Ruský útočník, který dnes zažívá premiéru v dresu Celty Vigo, se po předchozím náběhu drží za tříslo. Snad to nebude nic vážného a Smolov v utkání zůstane.
     
    30
    Domácí rozhodně nejsou horším celkem. Aspas přenesl hru k Méndezovi, který opět hledal před brankou zaparkovaného Smolova, výtečný výběh ale předvedl Vaclík.
     
    29
    Navas se dostal pod tlak dvou napadajících protivníků, proto volil zpětný pas na Diega Carlose, který šikovně otřel balon o Smolova. Následuje výkop Tomáše Vaclíka.
     
    28
    Nasjrí sice vyhrál hlavičkový souboj s Murillem, Olaza ale poté pohlídal balon před Susem a nechal jej doskákat do zámezí. Každý takový moment levému obránci Celty pomůže.
     
    27
    Fjodor Smolov přenesl hru až k Mallovi. Po sklepnutí domácího kapitána centroval Beltrán, který pouze trefil před sebou blokujícího Sergia Escudera.
     
    26
    Další chvilkový nápor svého soupeře přestáli domácí bez výraznějších problémů, Olaza ale při zakládání protiakce přihrál Méndezovi pouze na paty.
     
    25
    Nechme se překvapit, jak hráči Celty, kteří se topí ve výsledkové krizi a nemá tudíž sebevědomí na rozdávání, na vzniklou situaci zareagují. Nyní se musí opět bránit.
     
    23
    Sevilla právě vstřelila branku!
    V posledních minutách to vypadalo, že Celta přebírá iniciativu, nyní se ale hosté zničehonic ujímají vedení! Tento gól jde na vrub Lucase Olazy, levý obránce předvedl neuvěřitelnou minelu při zpracování dlouhého nákopu. Na to konto se do samostatného úniku vydal JÚSUF NASJRÍ, jenž šikovně přehodil vybíhajícího Blanca.
     
    22
    Než se středopolař Sevilly zvedl, chvíli to trvalo. Přímý kop domácích posléze rozehrál Beltrán, hlavička ve vápně bojujícího Smolova nebyla nebezpečná.
     
    21
    Rafinha byl poněkolikáté v krátkém časovém sledu faulován. Proti pravidlům se provinil Fernando, který si navíc při nedovoleném zákroku sám ublížil a teď se drží za koleno.
     
    20
    Jordán pláchl středem pole, tísněný Nasjrí byl po jeho kolmici nucen posunout balon k Ocamposovi, jemuž se následný centr vůbec nevydařil.
     
    19
    Escudero v pádu stačil zasáhnout před Rafinhovu. Situace se odehrála na hranici vápna, podle domácích se jednalo o ruku, ale sudí zatím hru nepřerušuje.
     
    18
    Tomáš Vaclík musel poprvé zasahovat. Technickým pokusem zpoza šestnáctky jej prověřil Brais Méndez, český brankář zkrotil balon až nadvakrát.
     
    17
    I další centr z kopačky Lucase Olazy snesl ta nejpřísnější měřítka. Tentokráte musel hodně rychle na zem Carlos, aby zabránil balonu v jeho cestě k nehlídanému Smolovovi.
     
    16
    Nedlouho poté zajímavě centroval Olaza. Míč si našel cestu k Aspasovi, jenž jej sklepával pro Smolova, toho ale jako oko v hlavě strážil Sergi Gómez.
     
    15
    Po faulu na Beltrána rozehráli domácí velice rychle nařízený přímý kop. Rafinha hledal ve vápně se uvolňujícího Aspase, kterému na poslední chvíli odebral balon Carlos.
     
    14
    Olazova nahrávka byla pro Méndeze až příliš prudká, podepsalo se to na jeho zpracování. Navas na to konto hodlal založit protiakci, jeho pas k Susovi ale přečetl Araujo.
     
    13
    Suso si na útočné polovině nerozuměl s Vázquezem, ani následná kombinace Celty Vigo ale nebyla povedená, a proto se kupředu znovu mohou vydat hosté.
     
    12
    Po centru od rohového praporku sice Sergi Gómez vracel balon do centra dění, v malém vápně si jej ale našel pozorný Blanco, který ihned rozehrává na Malla.
     
    11
    Ocampos si počkal na ideální okamžik a poté odcentroval přes Malla, načež se míč ve vápně od bránícího Murilla odrazil do zámezí. Rohový kop pro Sevillu.
     
    10
    Na obou stranách jsme tedy hned v úvodu utkání byli svědky poměrně zajímavých možností. Nyní se u balonu opět drží hosté, konkrétně jejich kapitán Navas.
     
    9
    O chvíli později už byli hosté nebezpečnější. Escudero se prokličkoval až na kraj šestnáctky, odkud nahrál Nasjrímu, který ranou levačkou z první zamířil vedle branky.
     
    8
    Po faulu na Escudera rozehrávala Sevilla standardní situaci z levé strany. Centrovaný balon obrana domácích s klidem odvrátila, konkrétně to byl Murillo.
     
    7
    První velkou šanci utkání měla Celta. Beltrán na hranici vápna narazil Aspasovi, který se zbavil svého strážce a ze zajímavé pozice zamířil nad branku.
     
    6
    Tomáš Vaclík se neuvedl v úplně dobrém světle. Po zpětné nahrávce totiž namazal Smolovovi, chybu českého brankáře ale stačil uhasit Diego Carlos.
     
    5
    Olaza se snažil zrychlit hru dlouhým nákopem pro Méndeze, jenže jeho záměr přečetl dobře postavený Jesús Navas, který se okamžitě vydává vpřed.
     
    4
    Svěřenci trenéra Lopeteguie začali aktivněji, balon svému soupeři moc nepůjčují. Jejich akce vyústila v Ocamposův centr, který ze vzduchu sebral Blanco.
     
    3
    Lucas Olaza se snažil zastavit otáčejícího se Susa, svůj obranný zákrok ale neprovedl ideálně a dopustil se jasného faulu. Přímý kop Sevilly rozehraje Vázquez.
     
    2
    Hosté se dostali do problémů na vlastní polovině, když Jordán nepředal Fernandovi balon úplně přesně, napadající Brais Méndez ale jeho zaváhání nepotrestal.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Santiago Jaime dal pokyn k zahájení tohoto zápasu, pojďme na to! Rozehrávky se ujali domácí fotbalisté, kteří nastupují ve světle modrých dresech, naopak Sevilla bude hrát v červeném.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Real Club Celta de Vigo: Blanco – Mallo (C), N. Araujo, Murillo, Olaza – Rafinha, Beltrán, Yokuşlu, Méndez – Aspas, Smolov.
    Náhradníci: S. Álvarez – Denis Suárez, Sisto, Bradarić, Aidoo, G. Fernández, S. Mina.

    Sevilla FC: Vaclík – Navas (C), Sergi Gómez, Diego Carlos, Escudero – Jordán, Fernando, F. Vázquez – Suso, Nasjrí, Ocampos.
    Náhradníci: Bunú – Nolito, Banega, Koundé, Gudelj, L. de Jong, Reguilón.

    Rozhodčí: Santiago Jaime – Jorge Bueno, Fernando Tresaco.
     
    Sevilla FC

    Na opačné straně se však nachází ambiciózní Sevilla, která má tak trochu jiné starosti. Sevilla v současné době okupuje pátou pozici, což by zaručovalo základní skupinu Evropské ligy, nicméně na třetí pozici ztrácí pouze tři body. Sevilla z posledních pěti ligových duelů dokázala vyhrát pouze dvakrát, na výhru proti Granadě se jí však v minulém kole nepodařilo zrovna dobře navázat. V dalším domácím klání pro změnu pouze remizovala s Alavésem, přičemž konečným výsledkem byl stav 1:1. Sevilla je ale druhým nejlepším venkovním celkem, z jedenácti duelů vyhrála hned v šesti z nich.
     
    Real Club Celta de Vigo

    Fotbalisté Celty letos neprožívají zrovna povedenou sezonu, po dvaadvaceti odehraných zápasech se totiž nacházejí na průběžné devatenácté pozici, což by pochopitelně znamenalo sestup do druhé nejvyšší soutěže. Vigo ztrácí na poslední nesestupovou pozici pouze jeden bod, což by se po tomto duelu klidně dalo smazat. Domácí celek tohoto zápasu v posledních pěti duelů vybojoval pouze tři body, a sice za tři nerozhodné výsledky. Vigo v tomto ligovém ročníku dohromady vyhrálo pouze ve třech případech, navíc hned v jedenácti případech odešlo ze stadionu jako prohra.
     
    Vzájemné zápasy
    SEV – CEL 1:1
    CEL - SEV 1:0
    SEV - CEL 2:1
    CEL - SEV 4:0
    SEV - CEL 2:1
     
    Hezký den, vítejte u textové reportáže ze zápasu 23. kola LaLigy, ve kterém si to rozdají Celta Vigo a Sevilla. Začínáme v 18:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 78. Aspas (Rafinha), 90+1. Sisto (Yokuşlu) – 23. Nasjrí

    Karty:   51. Murillo (CVG), 79. Mallo (CVG), 80. Smolov (CVG) – 63. Diego Carlos (SEV), 90+4. Escudero (SEV)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 16:14.
    Celta de Vigo: Blanco – Mallo (C), N. Araujo, Murillo, Olaza – Rafinha, Yokuşlu, Beltrán (70. Bradarić) – Aspas, Smolov (88. S. Mina), Méndez (46. Sisto).
    Náhradníci: S. Álvarez – Denis Suárez, Sisto, Bradarić, Aidoo, G. Fernández, S. Mina.

    Sevilla FC: Vaclík – Navas (C), Sergi Gómez, Diego Carlos, Escudero – Jordán, Fernando, F. Vázquez (85. Nolito) – Suso (66. Banega), Nasjrí (73. L. de Jong), Ocampos.
    Náhradníci: Bunú – Nolito, Banega, Koundé, Gudelj, L. de Jong, Reguilón.

    Rozhodčí: Santiago Jaime – Jorge Bueno, Fernando Tresaco
    bahis siteleri