Rusko – Česko 3:4 (0:3 po s.n.) | Švédsko – Finsko 5:1 (kon.)
konec
Švédsko
5:1 (3:1, 1:0, 1:0)
Finsko
Neděle 09.02.2020, 15:45 • Ericsson Globe, Stockholm • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:40
    Trestaným je kapitán Carl Klingberg (SWE). Snažil se totiž dostat tak vehementně ke kotouči, až podrazil Tyrväinena a míří si odpočinout na trestnou.
     
    21:20
    Oscar Lindberg (SWE) totiž u střídačky dohrál jednoho z Finů a odměnou jsou mu za to dvě trestné minuty, klasifikace jest podrážení.
     
    11:57
    Jonathan Pudas (SWE) ale lehce brzdí dominanci švédských hráčů, útočným faulem za brankou Suomi, přesněji držením, se provinil natolik, že musí jít na dvě minuty na trestnou.
     
    08:12
    V momentě, kdy se Švédové snažili dostat z obranné třetiny, Julius Junttila (FIN) tahal za záchrannou brzdu a rozjíždějícího se Nilssona srazil na led. Dostává tak dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    06:07
    Jesper Sellgren (SWE) byl označen za původce faulu, Mustonenovi totiž nasadil svižnou sekyrku na ruku a odměnou mu jsou dvě trestné minuty. Po komerční pauze budou mít Finové první přesilovku zápasu.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 3. Linus Johansson (Tömmernes), 9. Fagemo (Bengtsson, Nilsson), 16. Zaar (Strandberg, Pudas), 37. Everberg (Fagemo, Händemark), 59. Linus Johansson (Pudas, Bromé) – 20. J. Mustonen (Koivisto, Melart)


    Švédsko: Hellberg (Lars Johansson) – Pudas, Tömmernes, Bengtsson, Lundberg, Lundkvist, Sellgren – Fagemo, Händemark, Everberg – C. Klingberg, O. Lindberg, Nilsson – Zaar, Strandberg, Bristed – Sylvegard, Linus Johansson, Bromé.
    Finsko: Tuohimaa (Lehtinen) – Vittasmäki, Eronen, O. Manninen, Salo, Melart, Koivisto, Parikka, Honka – Maccelli, Lehterä, Karjalainen – Innala, Ilomäki, Pajuniemi – Sallinen, Tyrväinen, Pulkkinen – Junttila, J. Lajunen, J. Mustonen.

    Rozhodčí: Naumov, Judakov (oba RUS) – Persson, Jonsson (oba SWE)

    Diváci: 12 166
    bahis siteleri