UK Kings Prague – HC MUNI 4:3 (1:0 po s.n.) | Akademici Plzeň – Engineers Prague 1:6 (kon.)
konec
Akademici Plzeň
1:6 (0:3, 0:2, 1:1)
ČVUT Engineers Prague
Pondělí 10.02.2020, 20:30 • Ice Arena, Plzeň • Univerzitní liga ledního hokeje • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo utkání mezi plzeňskými Akademiky a pražskými Engineers, které mělo jednoznačný průběh. Vedoucí celek soutěže z hlavního města svého soupeře přehrával od úvodních minut, ve výsledku vstřelil šest branek, přičemž inkasoval jedinou. Nejvíce se činil Jan Kolář, jenž ke dvěma gólům přidal i jednu asistenci. Svěřenci kouče Fukse zvítězili poosmé v řadě a na čele si vytvořili už osmibodový náskok před druhou Masarykovou univerzitou, Akademici zůstávají na páté příčce.

    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:37:34)
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Je tomu skutečně tak, skóre se v zápase již měnit nebude. Hosté bez problémů vyhodili dvakrát za sebou, na další akci už nezbývá dost času.
     
    59:03
    Poslední minutu domácí nejspíše celou odehrají v početní výhodě. Podruhé usedá za katr Josef Vostřacký, jenž se tentokráte prezentoval sekáním.
     
    58:27
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Kýžená branka je na světě! Akademici neodejdou s nulou v kolonce vstřelených branek. Od modré čáry napřáhl golfákem JAKUB FASCHINGBAUER, nejproduktivnější hráč Plzeňských se trefil skvěle do pravého horního rohu! Příhoda na střelu viděl, přesto zareagoval pozdě. Asistence: Petr Strmiska a Tomáš Kučera.
     
    58:01
    K vidění bylo druhé trestné střílení v utkání! Tentokráte na straně hostů, avšak ani oni se neprosadili, útočník bekhendovou kličkou nepřekvapil Černého.
     
    57:00
    Akademici se i přes velké množství inkasovaných branek neustále snaží vstřelit alespoň jeden jediný gól. To se ale ne a ne podařit.
    56:31 Marek KLEMENT - 0:6
     
    56:31
    Engineers právě vstřelili branku!
    Engineers využívají i svou druhou přesilovku v utkání! Po ose Janata – Sekerka se puk dostal k MARKU KLEMENTOVI, který se prosadil bekhendem. Asistence: Martin Sekerka a Jiří Janata.
     
    55:55
    Pěknou kombinaci zakončil střelou z vrcholku pravého kruhu Tomáš Fabiánek. Nemířil špatně, brankář zasáhl levým ramenem.
     
    55:37
    V rozkleku se Černý snažil zabránit šestému kotouči v jeho síti. Podařilo se, domácí brankář ale po střele od levého mantinelu nemusel vůbec zasahovat.
     
    54:53
    V závěru utkání přichází druhá přesilová hra Engineers. Tu první využili po osmi sekundách, jak si poradí s tou druhou? Jaroslav Hřebík se dopustil nedovoleného bránění.
     
    54:11
    Patrik Sedlický našel na pravém mantinelu volného Kučeru, jenž se pokusil vypálit z otočky. To se podařilo, Černý bez problémů zasáhl.
     
    53:20
    Ihned po buly vypálil hostující hráč velmi nebezpečně k pravé tyči. Mimo zařízení černou gumu srazil Jindřich Sklenička.
     
    53:00
    Jiří Černý šel poměrně brzy do pokleku, ani v tomto případě však zasahovat nemusel, neboť došlo k dalšímu úspěšnému bloku.
     
    52:43
    Na puku jsou v posledních minutách z devadesáti procent hosté. Jak jsem již zmínil, do zakončení se moc neženou, spíše se soustředí na bránění výsledku.
     
    52:04
    Hodně prostoru dostal na modré Marek Klement. Párkrát si pohrál s kotoučem a následně nahodil na Černého. Ten zareagoval na poslední chvíli, střelu vyrazil pravým betonem.
     
    51:32
    Zakončit se pokoušel Tomáš Fabiánek, jenže domácího gólmana nevystrašil, neboť jeho ránu zápěstím zblokoval bek do ochranné sítě.
     
    51:17
    Zápas se spíše jen dohrává. Občas vidíme nějakou zajímavou akci, těch ovšem s přibývajícím časem ubývá, což je pochopitelně škoda.
     
    50:41
    Dlouhého trvání ale jejich pobyt neměl. Tvrdá, avšak hodně nepovedená rána pouze narazila do zadního plexiskla, vzápětí se po mantinelu svezla ven z pásma.
     
    50:10
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka zápasu. Do ní vstoupili aktivněji Enginners, kteří se drží v útočné třetině soka.
     
    49:46
    Ve středním pásmu zastavil vyhození obránce Jiří Janata. S pukem udělal velký oblouk po levé straně a posléze přihrál volnému spoluhráči.
     
    49:12
    Na svatyni Černého létá jedna střela za druhou. Gólman se musel rychle přesunout od jedné tyče ke druhé, avšak jak první, tak ani druhá rána nebyly přesné.
     
    48:50
    Hosté si hlídají jasné vedení. o jejich vítězství již není pochyb, ve třetí třetině však Akademici stále drží bezbranový stav.
     
    48:28
    Ve třetí třetině se domácí dopouštějí velkého množství chyb v defenzivní fázi. Opět jsme měli možnost vidět jednu takovou, po pěkné akci pálil hostujícíh ráč nepřesně.
     
    47:43
    Pavel Koco musel zabojovat, rozhodčí totiž nesignalizoval zakázané uvolnění. Bek zabral včas, nenechal se dostihnout rychlým forvardem.
     
    47:26
    Je sympatické, že se Akademici i nadále snaží vstřelit alespoň jeden gól. Aleš Příhoda je ale zatím bezchybný, tentokráte se pouze ohlédl za střelou, jež šla vysoko nad.
     
    46:58
    Tomáš Kadlec tělěm odmítil obránce, avšak do šance se probojovat nedokázal. Po mantinelu se dostal až za bránu, zde však o touš přišel.
     
    46:19
    Martin Suda nabral velkou rychlost po pravé lajně. Dostal se za modrou, kde zabrdil a snažil se najít spoluhráče, ten ovšem přiložil hokejku k ledu pozdě.
     
    45:31
    Plzeňští byli nejblíže vstřelenému gólu. Nahození od modré čáry se skrylo ve výhledu Příhody, jehož od inkasované branky azchránila pravá část konstrukce.
     
    45:18
    Početní převaha je u konce, Josef Vostřacký je zpátky na ledě. Okamžitě se zapojuje do bránění, Pražané jsou nyní pod tlakem.
     
    44:51
    Znovu obrovská chyba beka, po níž se do úniku dostal Václav Burda. Útočník hostů volil střelu na lapačku, kotouč poslal těsně nad branku.
     
    44:16
    První nájezd Akademiků do útočného pásma nevyšel. Na zadním mantinelu hráči v bílém přišli o puk, posléze došlo k vyhození přes všechny čáry.
     
    43:45
    Engineers zahrozili i ve vlastním oslabení. Levé křídlo se hnalo po straně a zkoušelo se natlačit až před branku. Neúspěšně.
     
    43:18
    Domácí si zahrají druhou přesilovou hru. Na trestné lavici už sedí Josef Vostracký, který se dopustil podrážení.
     
    42:58
    Chyběl kousek, aby se do nájezdu dostal Petr Sedlický. Obránce se rozhodl podpořit ofenzivu, přihrávku na něj zblokoval bek domácích.
     
    42:04
    Od modré čáry tvrdě nastřelil David Prachař. Kapitán Akademiků vystrašil brankáře, ten nakonec dokázal touš skrýt v lapačce.
     
    41:45
    Jeden z hostujících útočníků se po další chybě beka dostal do samostatného úniku, jenže na gólmana nevyzrál, Černý zasáhl levým betonem.
     
    41:13
    Akademici se opět dokázali probít do pásma. Ke střele to ovšem nevedlo, neboť obránce si na modré neporadil s presujícím forvardem.
     
    40:46
    Na druhé straně zahrozili domácí. Před branku se dostal Tomáš Kučera, jehož ránu zápěstím vyrazil Příhoda levým ramenem.
     
    40:10
    Úvodní buly poslední dvacetiminutovky opět ovládli hosté. Puk do pásma zavezl Martin Sekerka, jeho pas na obránce ale nebyl přesný.
     
    40:01
    Střídání v týmu Akademici Plzeň: ze hřiště odchází Jakub Frček, přichází Jiří Černý.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 22:04.
     
    Druhá dvacetiminutovka nabídla další dva zásahy v síti domácího gólmana Frčka. O čtvrtý gól Egineers se postaral svým druhým zásahem v utkání Jan Kolář, současnému stavu dal podobu Martin Suda, jemuž se podařilo skórovat i v pádu. O vítězi je jasno, mužstvo z hlavního města si s přehledem dojde pro osmé vítězství v řadě.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:31
    Hosté se usadili v útočném pásmu, avšak zakončit již nestihnout. V rohu mantinelu už obranná dvojice Akademiků situaci dohraje.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:43
    Aleš Příhoda se může těšit z každého podařeného zákroku, těch dnes pravdu moc není. Gólman Engineers si poradil se střelou od modré čáry.
     
    38:17
    Patrik Sedliský si od pravého mantinelu dobře vybruslil na střed. První ránu mu ještě dokázal zblokovat orbácen, tu druhou namířil těsně nad.
     
    37:52
    Plzeňští se snaží utkání zklidnit kombinací v defenzivní linii. To se jim ale nedaří, neboť po presinku soupeře došlo k vyhození kotouče.
     
    37:16
    Po delší odmlce máme možnost viděl další postavení mimo hru. A opět se provinili hosté, jejichž touha po dalších zásazích neutuchá.
     
    36:17
    Ztráty ve středu hřiště domácí nedokázali využít. Forvard, který se dostal ke kotouči, totiž vůbec nebyl rozjetý.
     
    35:30
    O vítězi zápasu je jasno, jde jen o to, kolik branek ještě hostující celek vstřelí. Akademici nestíhají s lepším soupeřem bruslit.
    34:55 Martin SUDA - 0:5
     
    34:55
    Engineers právě vstřelili branku!
    Teď už se domácí gólman natahoval marně! Přihrávku Sekerky před bránu přetavil v gól MARTIN SUDA, jemuž se podařilo přesně zamířit i v pádu. Asistence: Martin Sekerka a Petr Ujfaluši.
     
    34:27
    Matouš Najman mohl dovršit pověstného "bůra", když se po levém mantinelu dostal do samostatného úniku. Nabruslil si více před bránu a zkusil střelu na vyrážečku, Frček si připsal úspěšný zákrok.
     
    33:42
    Plzeňští se místy dostávají do slibných šancí, jenže chybí tomu ideální vyřešení finální fáze. Skórovat se nepodařilo ani v další akci, pas před branku zblokoval obránce.
     
    33:02
    Do souboje ve středním pásmu se zapojila dobrá šestice hokejistů. Ze situace vybruslili vítězně hosté, za brankou kvedlá s pukem Raiterman.
    32:12 Neproměněné trestné střílení
     
    32:12
    Není to gól! Exekutor nájezdu nic nevymyslel, po celou cestu jel rovně směrem k Příhodovi, jenž soupeři zabránil v jakékoli kličce vystrčenou vyrážečkou.
     
    32:12
    Pojede se tresné střílení! Plzeňský forvard se chystal k zakončení, ale to mu znemožnil skokem pod nohy obránce. A jelikož netrefil puk, tak rozhodnutí sudího bylo jasné.
     
    31:50
    Aleš Příhoda však nechce o své čisté konto přijít, to je jasné. A dělá pro to opravdu všechny, tentokráte se vyznamenal proti křížné ráně z pravého kruhu.
     
    31:15
    Nyní máme možnost sledovat světlejší chvilky Akademiků. Ti se i nadále drží v útočné třetině, snaží se vstřelit alespoň čestný zásah.
     
    30:48
    Zahrozit umí i domácí celek. Po kombinace na levé lajně se do zakončení z velkého úhlu dostal Šibra, jenže na Příhodu nevyzrál.
     
    30:21
    Situaci dva na dva nepřinesla pátý úspěšný zásah. Pas od pravého mantinelu sice nebyl vůbec špatný, avšak bek ho dokázal dobře srazit.
     
    29:47
    Po chybě na útočné modré se ovšem museli rychle vracet do defenzivy. Celou situaci přestáli bez úhony, vše končí zakázaným uvolněním.
     
    29:12
    Hra ve čtyřech se doposud lépe vyvíjí pro favorita, tedy tým Engineers. Ti se seskupili v útočném pásmu a snaží se dosáhnout páté branky.
     
    28:35
    Hlavní rozhodčí přerušuje hru. Důvod? Vzájemná potyčka Jindřicha Skleničky a Tomáše Fabiánka v pásmu hostů. Oba aktéři putují na trestnou lavici.
     
    28:20
    Václav Burda neměl komu nahrát, přesto si poradil výborně. Najel do útočné třetiny, obtočil se kolem beka a zkusil pozornost Frčka, který na poslední chvíli zasáhl vyrážečkou.
     
    27:52
    Další ofsajd. Po sérii prohřešků hostů se tímto způsobem provinili i domácí, kterým to nevyšlo o dobrý metr, zde byla situace jasná.
     
    27:17
    Petr Ujfaluši to myslel dobře, jenže při přechodu přes střední pásmu mu podjela pravá brusle a hostující hokejista skončil na ledě.
     
    26:40
    Povedenou individuální akcí se prezentoval jeden z hostujících forvardů. Vybruslil si zpoza brány až před gólmana, svižnou střelu namířil těsně nad.
     
    26:17
    Domácí se brání pouze za cenu dlouhých vyhození. O další takové se postaral Eduard Šimůnek, díky teči soupeře se tentokráte icing nepíská.
     
    25:47
    Dlouhý pas napříč celým hřištěm zachytil na poslední chvíli David Kulich. S kotoučem s nabruslil za bránu, kde čeká na vystřídání formací.
     
    25:12
    Již poněkolikáté se dnes hostujícímu mužstvu píská postavení mimo hru. Čároví rozhodčí musejí být ve střehu každou chvíli.
     
    24:55
    Hra se po čtvrté brance poněkud uklidnila. Hraje se převážně ve středu pásmu, oba celky dělají velké množství chyb.
     
    24:23
    Jakub Fsachingbauer se srdnatě snažil, v rohu mantinelu ovšem proti převaze neměl moc šancí na úspěch. O touš skutečně přišel.
     
    23:55
    Premiérová početní převaha Akdemiků je u konce. Enginners se ubránili s naprostým klidem, s jediným nahozením od modré čáry si poradil Příhoda.
     
    23:36
    Tak až teď. Akademici se usadili v útočné třetině a kombinují. Avšak chybí tomu střelba, bez něhož gólu těžkou dosáhnou.
     
    22:30
    Plzeňským se nedaří. Nedokáží se usadit v útočném pásmu, soupeř dvakrát během krátké časové chvíle dokázal vyhodit.
     
    21:55
    Přesilovku si zahrají i Akademici, povede se jim podobně jako soupeři před malou chvílí? Za katr usedá Marek Herna, důvodem je hra vysokou holí.
    21:48 Jan KOLÁŘ - 0:4
     
    21:48
    Engineers právě vstřelili branku!
    Pouhých osm vteřin stačilo hostům k využití početní převahy! Po pohledné kombinaci zakončil JAN KOLÁŘ z mezikruží nechytatelně k levé tyči. Asistence: Tomáš Fabiánek a Jan Raiterman.
     
    21:40
    Bude se poprvé vylučovat. Přesilovku si zahrají Engineers z Prahy. Za sekání putuje na trestnou lavici Petr Strmiska.
     
    21:22
    Jakub Frček nechtěl podruhé v krátkém časovém sledu přerušovat hru. Po chycené střele puk vyklepal z výstroje a rozehrál.
     
    20:59
    Dlouho netrvalo, hosté se dostali do pásma na druhý pokus. Z mezikruží pálil Tomáš Kadlec přímo do výstroje brankáře Frčka.
     
    20:10
    Ihned po buly se hosté opět hnali dopředu. Nic však z akce nebylo, neboť se ozvala píšťalka sudího signalizující ofsajd.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 21:18.
     
    Zápas mezi Akdemiky z Plzně a Engineers z Prahy se zatím vyvíjí jednoznačně ve prospěch favorita. Mužstvo z hlavního města skórovalo hned třikrát, postupně se prosadil Kolář, Fabiánek a Kulich. Svěřenci kouče Fukse mají utkání zcela pod kontrolou, soka prakticky k ničemu nepustili.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:42
    David markov se vydal odvážně do souboje proti dvěma obráncům. Nakonec přes toho druhého nahodil na gólmana. Příhoda v klidu zasáhl lapačkou, černou gumu ještě stihl vyklepat před hvizdem rozhodčího.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:54
    Jeden z domácích obránců vyhodil kotouč na vlastní střídačku, naštěstí netrefil nikoho z hráčů ani trenérů. Bude se vhazovat po pravici Frčka.
     
    18:30
    první dvacetiminutovka se blíží ke svému konci. Engineers bezproblémově míří za osmým vítězstvím v řadě, zatím to nevypadá na vážnější komplikace.
    17:23 David KULICH - 0:3
     
    17:25
    Engineers právě vstřelili branku!
    Další zásah v síti domácího týmu! Po zmatku v předbrankovém prostoru si kotouč našel DAVID KULICH. Obránce se dlouho nerozmýšlel, bekhendem se trefil parádně pod horní tyč. Asistence: Matouš Najman a Martin Sekerka.
     
    16:30
    Jakub Frček se v první třetině rozhodně nenudí. Znovu musel předvést zákrok, tentokráte po zakončení Davida Kulicha. Puk udržel ve výstroji.
     
    16:02
    Postavená mimo hru zastavuje další útočné plány univerzity z hlavního města. Za modrou se zapomněl asistent kapitána Jiří Janata.
     
    15:47
    Naopak na druhé straně každý kontr zavání nebezpečnou akcí. Engineers si na ledě dobře rozumí, ne nadarmo jsou prvním celkem celé Univerzitní ligy.
     
    15:29
    Hostům se daří skvěle bránit útoky soupeře. Akademici se v průběhu první části nedostali k vážnějšímu ohrožení branky. Situace platí i po náznaku šance Šibry.
     
    14:40
    Souhra Rejzka s Markovem nevyšla. Oba jmenovaní hráči si snažili narazit, jenže nepřesnost na ledě zhatila jejich plány.
     
    14:06
    Který alespoň na malý moment otupil brankář Frček. Ten si dobře našel prostor, aby na touš viděl, střelu k pravé tyči schoval v lapačce.
     
    13:48
    Hosté nahodili do útočného pásma. K puku se nejrychelji dostal jeden z hráčů v tmavěmodrém, znovu sledujeme tlak vedoucího celku.
     
    13:20
    Přerušuje se hra. Aleš Příhoda zatím moc práce neměl, avšak teď musel jít do pokleku. nahození od modré čáry bezpečně ukryl ve výstroji.
     
    12:42
    Domácí se nevzdávají, a to je jedině dobře. Petr Strmiska si najel pro puk k levému mantinelu a přihrál na modrou čáru, rána Prachaře ovšem neprosšla až k brankáři.
     
    12:19
    Hraje se stále bez vyloučení. Přitom se nehraje v rukavičkách, několik zajímavých střetů už nám nabídly oba celky.
     
    11:59
    Pro třetí gól Engineers si šel Tomáš Kadlec. Forvard se zjevil před brankářem úplně sám, jenže v klíčové chvíli mu překočil kotouč přes hokejku.
     
    11:26
    Souboj hokejek s vítězným koncem pro hosty. Plzeňští se alespoň na malý moment usadili v útočném pásmu, avšak bylo to opravdu jen na chvilku.
     
    10:41
    Petr Strmiska se chtěl vydat dopředu, jenže před ním se utvořila trojčlenná modrá hráz. Úmysl si rozmyslel, raději nahrál dozadu volnému bekovi.
     
    10:10
    Akademici po obdržených gólech herně úplně odpadli. Přitom máme za sebou teprve deset minut a s výsledkem ještě jde něco udělat.
    09:26 Tomáš FABIÁNEK - 0:2
     
    09:28
    Engineers právě vstřelili branku!
    Favorit jde do dvoubrankového náskoku! Nahození Koláře ani dorážka Klementa se neujaly, k odraženému puku od zadního mantinelu se ovšem dostal TOMÁŠ FABIÁNEK, jenž si ho stáhl před branku a poslal za záda pozdě se přesunujícího brankáře. Asistence: Marek Klement a Jan Kolář.
     
    08:55
    Výbornou práci s hokejkou a bruslemi ukázal Tomáš Kadlec. Pěknou kličkou se zbavil jednoho protihráče, následně přikopnutím pravou bruslí druhého. Hosté jsou v útočném pásmu.
     
    08:20
    Velká šance Engineers nekončí gólem. Měli jsme možnost sledovat únik středem hřiště, avšak v zakončení zamezil obránce skvělým skokem pod nohy protivníka!
     
    07:19
    Na ty si ale ještě musejí počkat. Hráči v tmavě modrém se drželi za brankou, avšak dobrou obrannou práci odvedl Jindřich Sklenička.
     
    07:00
    Poslední okamžiky patří jednoznačně hostů. Vedoucí tým celé soutěže pořádně nakopl vedoucí gól a ženou se za dalšími.
     
    06:27
    Hlavní rozhodčí přerušil hru, jeden z domácích holejistů totiž zůstal po tvrdém střetu klečet na ledě. Naštěstí se po chvíli zvedl a po svých odjel na střídačku.
     
    06:08
    Vstřelná branka pochopitelně hostující mužstvo nakopla. Opět se Pražané hrnou do útoku, zakončení z mezikruží si Frček pohlídal.
     
    05:20
    Engineers právě vstřelili branku!
    Lídr soutěže se dostává do vedení ze své první vážnější akce! Martin Suda před brankou našel najíždějícího JANA KOLÁŘE, který střelou z první propálil Frčka! Asistence: Martin Suda.
     
    04:59
    Jiří Janata nabral rychlost po levé straně, jenže se mu nedostalo podpory od kolegů. Nahodil tedy na zadní mantinel a šel střídat.
     
    04:21
    Znovu se přerušuje hra. Tentokráte na druhé straně zahrozili Jakubu Frčkovi vlastní spoluhráči, ti totiž bránili nahození soupeře. Gólman si nakonec se situací poradil.
     
    03:58
    Defenziva Engineers z Prahy byla opět pod tlakem. Jeden z obránců po zisku touše neváhal ani chvilku, okamžitě ho vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    03:10
    Nebezpečí naopak přišlo na druhé straně. Forvard, jenž nahození zblokoval se vydal do úniku po levé lajně, nakonec byl dostižen dobře se vracejícím bekem.
     
    02:45
    Hodně prostoru dostal na modré čáře Marek Vobořil. Využil toho k nahození na branku, jež ale nebylo vůbec úspěšné, trefil prvního bránícího hráče.
     
    02:12
    Na zadní mantinel nahazoval kotouč Marek Klement. Nepohodl se ovšem se svými spoluhráči, kteří se rozjeli jinam, než bek puk nastřeloval.
     
    01:57
    Jindřich Sklenička se marně snažil přebruslit soka. Tak ho alespoň přišppendlil na mantinel, černou gumu ani tak nezískal.
     
    01:26
    Obě elitní formace střídají, na led naskakují druhé pětky. Sledujeme velmi svižný úvod, dnešní střetnutí by mohlo nabídnout hodně branek.
     
    00:52
    Domácí se hned usadili v pásmu. Plzenští hokejisté využili tlaku i kvypracování příležitosti, Tomáš Kučera ale z bezprostřední blízkosti neskóroval.
     
    00:10
    Úvodní buly zvládli lépe Akademici z Plzně, kterým tedy náleží první útok dnešního střetnutí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Akademici Plzeň: Frček (Černý) – Šimůnek, Prachař (C), Sklenička, Koco, Beer (A), Starý, Soukup, Váchal – Markov, Rejzek, Šiška, Strmiska, Hřebík, Kučera (A), Šíma, Šibra, Faschingbauer

    Engineers Prague: Příhoda (Slavata) – Sedliský, Kulich, Klement, Raiterman, Herna, Žáček, Vostracký, Vobořil, Janásek (C) – Najman, Fabiánek, Kadlec, Janata (A), Ujfaluši (A), Suda, Burda, Sekerka, Kolář, Veber, Outrata

    Rozhodčí: Hucl – Malý, Zimmermann.
     
    Engineers Prague

    Celek z Prahy je vedoucím týmem celé soutěže, na druhou Masarykovu univerzitu se pyšní náskokem šesti bodů. Oba celky se spolu utkaly před pěti dny, v Brně se z vítězství 3:1 radovali Engineers, pro které to byla již sedmá výhra v řadě a proti Plzni budou chtít zcela jistě přidat osmou. Svěřenci kouče Fukse mají na kontě nejvíce vstřelených gólů, v 16 utkáních jich vstřelili 76. Velkou zásluhu na tom má i Tomáš Fabiánek, jenž je se 17 body nejproduktivnějším hráčem Engineers a čtvrtým celkově.
     
    Akademici Plzeň

    Plzeňští Akademici se svými výkony řadí do průměru univerzitní ligy. Mužstvo se nachází na páté pozici, přičemž má jen horší skóre oproti čtvrté Palackého Univerzitě z Olomouce. Akademikům se v posledních utkáních daří, momentálně drží sérii dvou výher v řadě, když porazili právě Olomouc a vzápětí i univerzitu z Českých Budějovic. Proti pražskému týmu budou mít Plzeňští velmi těžké získat třetí vítězství v řadě, avšak utkání začíná za bezbrankového stavu a stát se může cokoli. Nejproduktivnějším hráčem je Jakub Faschingbauer s deseti body.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásný pondělní večer! Vítám vás při sledování Univerzitní ligy, u zápasu mezi Akademiky z Plzně a Engineers Prague.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 59. Faschingbauer (Strmiska, Kučera) – 6. Kolář (Suda), 10. Fabiánek (Klement, Kolář), 18. Kulich (Najman, Sekerka), 22. Kolář (Fabiánek, Raiterman), 35. Suda (Sekerka, Ujfaluši), 57. Klement (Sekerka, Janata)


    Akademici Plzeň: Frček (41. Černý) – Šimůnek, Prachař (C), Sklenička, Koco, Beer (A), Starý, Soukup, Váchal – Markov, Rejzek, Šiška, Strmiska, Hřebík, Kučera (A), Šíma, Šibra, Faschingbauer
    ČVUT Engineers Prague: Příhoda (Slavata) – Sedliský, Kulich, Klement, Raiterman, Herna, Žáček, Vostracký, Vobořil, Janásek (C) – Najman, Fabiánek, Kadlec, Janata (A), Ujfaluši (A), Suda, Burda, Sekerka, Kolář, Veber, Outrata

    Rozhodčí: Hucl – Malý, Zimmermann

    Diváci: 226
    bahis siteleri