UK Kings Prague – HC MUNI 4:3 (1:0 po s.n.) | Akademici Plzeň – Engineers Prague 1:6 (kon.)
konec
Akademici Plzeň
1:6 (0:3, 0:2, 1:1)
ČVUT Engineers Prague
Pondělí 10.02.2020, 20:30 • Ice Arena, Plzeň • Univerzitní liga ledního hokeje • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Kýžená branka je na světě! Akademici neodejdou s nulou v kolonce vstřelených branek. Od modré čáry napřáhl golfákem JAKUB FASCHINGBAUER, nejproduktivnější hráč Plzeňských se trefil skvěle do pravého horního rohu! Příhoda na střelu viděl, přesto zareagoval pozdě. Asistence: Petr Strmiska a Tomáš Kučera.
    56:31 Marek KLEMENT - 0:6
     
    56:31
    Engineers právě vstřelili branku!
    Engineers využívají i svou druhou přesilovku v utkání! Po ose Janata – Sekerka se puk dostal k MARKU KLEMENTOVI, který se prosadil bekhendem. Asistence: Martin Sekerka a Jiří Janata.
    34:55 Martin SUDA - 0:5
     
    34:55
    Engineers právě vstřelili branku!
    Teď už se domácí gólman natahoval marně! Přihrávku Sekerky před bránu přetavil v gól MARTIN SUDA, jemuž se podařilo přesně zamířit i v pádu. Asistence: Martin Sekerka a Petr Ujfaluši.
    21:48 Jan KOLÁŘ - 0:4
     
    21:48
    Engineers právě vstřelili branku!
    Pouhých osm vteřin stačilo hostům k využití početní převahy! Po pohledné kombinaci zakončil JAN KOLÁŘ z mezikruží nechytatelně k levé tyči. Asistence: Tomáš Fabiánek a Jan Raiterman.
    17:23 David KULICH - 0:3
     
    17:25
    Engineers právě vstřelili branku!
    Další zásah v síti domácího týmu! Po zmatku v předbrankovém prostoru si kotouč našel DAVID KULICH. Obránce se dlouho nerozmýšlel, bekhendem se trefil parádně pod horní tyč. Asistence: Matouš Najman a Martin Sekerka.
    09:26 Tomáš FABIÁNEK - 0:2
     
    09:28
    Engineers právě vstřelili branku!
    Favorit jde do dvoubrankového náskoku! Nahození Koláře ani dorážka Klementa se neujaly, k odraženému puku od zadního mantinelu se ovšem dostal TOMÁŠ FABIÁNEK, jenž si ho stáhl před branku a poslal za záda pozdě se přesunujícího brankáře. Asistence: Marek Klement a Jan Kolář.
     
    05:20
    Engineers právě vstřelili branku!
    Lídr soutěže se dostává do vedení ze své první vážnější akce! Martin Suda před brankou našel najíždějícího JANA KOLÁŘE, který střelou z první propálil Frčka! Asistence: Martin Suda.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 59. Faschingbauer (Strmiska, Kučera) – 6. Kolář (Suda), 10. Fabiánek (Klement, Kolář), 18. Kulich (Najman, Sekerka), 22. Kolář (Fabiánek, Raiterman), 35. Suda (Sekerka, Ujfaluši), 57. Klement (Sekerka, Janata)


    Akademici Plzeň: Frček (41. Černý) – Šimůnek, Prachař (C), Sklenička, Koco, Beer (A), Starý, Soukup, Váchal – Markov, Rejzek, Šiška, Strmiska, Hřebík, Kučera (A), Šíma, Šibra, Faschingbauer
    ČVUT Engineers Prague: Příhoda (Slavata) – Sedliský, Kulich, Klement, Raiterman, Herna, Žáček, Vostracký, Vobořil, Janásek (C) – Najman, Fabiánek, Kadlec, Janata (A), Ujfaluši (A), Suda, Burda, Sekerka, Kolář, Veber, Outrata

    Rozhodčí: Hucl – Malý, Zimmermann

    Diváci: 226
    bahis siteleri