NY Rangers – Boston 1:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 3:4 (po pr.) | Vancouver – Anaheim 1:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 2:1 (kon.) | Ottawa – Dallas 4:3 (po pr.) | New Jersey – Columbus 4:3 (2:1 po s.n.)
Buffalo – Toronto 5:2 (kon.) | Winnipeg – Chicago 3:2 (kon.) | San Jose – Florida 3:5 (kon.)
Calgary – Anaheim 6:4 (kon.) | Arizona – NY Islanders 2:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
New York Islanders
Pondělí 17.02.2020, 22:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Arizonou Coyotes a New York Islanders. Duel začíná ve 22 hodin.
     
    New York Islanders

    Hostující New York Islanders zatím prožívají vynikající sezónu. Ostrované sehráli padesát sedm zápasů a vybojovali v nich sedmdesát jedna bodů. Ve vyrovnané Východní konference jim tak patří pátá pozice. Na deváté Toronto ale disponují náskokem pouhých dvou bodů a stále budou muset bojovat o účast v bojích o Stanley Cup. Poslední dva duely se navíc Islanders nepovedly. V zápasech s Nashvillem a Vegas nedali ani branku a připsali si porážky 0:5 a 0:1.
     
    Arizona Coyotes

    Domácí Arizona je na tom také nejistě. Coyotes sehráli šedesát jedna zápasů, ve kterých vybojovali šedesát šest bodů a zatím drží osmou pozici Západní konference. Na devátý Nashville mají k dobru jen dva body. Predátoři ale sehráli o čtyři zápasy méně. Doma však Arizona sbírá body pravidelně. V posledním utkání na svém ledě přehrála Washington 3:1.
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu utkali v polovině října. Islanders doma brali výhru 4:2.
     
    Úvodní sestavy:

    Arizona Coyotes: Raanta (Hill) – Goligoski, Chychrun, Hjalmarsson, Ekman-Larsson, Ljubuškin, Oesterle – Garland, Dvorak, Hall – Hinostroza, Stepan, Crouse – Kessel, Schmaltz, Keller – Fischer, Richardson, Söderberg.

    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Pulock, D. Toews, Boychuk, Leddy, Mayfield, A. Greene – Eberle, Barzal, Lee – Jo. Bailey, B. Nelson, Beauvillier – M. Martin, Komarov, Johnston – Kühnhackl, Brassard, Dal Colle..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Jak už je za oceánem zvykem, začne dnešní duel o několik minut později.
     
    Oba týmy už jsou na ledové ploše. Arizona bude hrát v červeném, zatímco hosté obléknou bílé dresy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Hokejisté Arizony se vydali do útoku, ale nikdo v červeném dresu nedosáhl na přihrávku na levou stranu.
     
    00:23
    Bude se vylučovat! První přesilovku si zahrají domácí. Nelson dostává dvě minuty za hákování.
     
    01:05
    Hostující celek vybojoval odražený kotouč v obranném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu jej nedokázal vyhodit přes celé kluziště za branku soupeře.
     
    01:35
    Až nyní se hráčům Islanders podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry za branku Arizony. Hokejisté v bílém pokračují v aktivitě a nepouští Arizonu do pásma.
     
    02:05
    Phil Kessel zavezl puk do útočného pásma, kde si pomohl přirhávkou na levou stranu, jenže jeho pobídka skončila u prvního obránce v bílém dresu.
     
    02:29
    Leo Komarov se stáhl k mantinelu, kde vybojoval odražený kotouč, který dokázal protečovat přes modrou čáru do středního pásma.
     
    03:05
    Jakob Chychrun střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka příklepem prosvištěla kolem levé tyčky branky New York Islanders.
     
    03:38
    Ryan Pulock tečoval nahození od modré čáry, jenže od jeho hokejky se kotouč odrazil na beton domácího brankáře, který puk vyrazil k mantinelu.
     
    04:20
    Christian Fischer se dostal do útočného pásma, kde si srovnal kotouč na forhendu, jenže jeho zakončení zápěstím si brankář v bílém dresu Islanders pohlídal.
     
    04:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí celek se vydal do útočného pásma a dostává se do vedení! Přihrávku do skvělé pozice dostal CLAYTON KELLER, který zakončil zápěstím a od Nicka Leddyho se kotouč odrazil do sítě! Asistence: Phill Kessel.
    04:58 Clayton KELLER - 1:0
     
    05:35
    Arizona se znovu vydala do útoku, jenže domácí hokejisté se neprodrali až do zakončení. Hokejisté v červených dresech ale nadále hýří aktivitou.
     
    06:10
    Lawson Crouse dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud zakončoval forhendem, ale jeho pokus mířil přímo na pozorného brankáře.
     
    06:35
    Stepan dostal přihrávku do rohu útočného pásma, odkud přihrál na modrou čáru, jenže zakončení od modré čáry následně prosvištělo kolem levé tyčky.
     
    07:15
    Hostující celek se vydal do útoku z obranného pásma, jenže přihrávka do středního pásma byla nepřesná a skončila u hráče v červeném dresu.
     
    07:35
    Devon Toews dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, jenže jeho střela skončila v lapačce domácího brankáře. Vhazuje se po jeho levici.
     
    08:10
    Mathew Barzal se natlačil do útočného pásma, kde se tlačil před branku Arizony, jenže jeho bekhendové zakončení nenašlo cestičku do sítě.
     
    08:40
    Clayton Keller dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, projel do pásma útočného, kde si srovnal kotouč na forhend, ale jeho rána minula klec.
     
    09:15
    Phil Kessel si dal pozor na odražený kotouč a dostal se k němu ve středním pásmu. Hokejista Arizony následně přihrál na levou stranu, kde nebyl nikdo v červeném.
     
    09:31
    Anders Lee střílel od modré čáry, jenže jeho rána forhendem prolétla kolem zadní tyčky branky Coyotes. Zatím sledujeme hodně bojovné utkání.
     
    10:15
    Arizona se dostala do útočného pásma, jenže nikdo v červeném dresu se tentokrát nedostal do zakončení. Hokejisté Coyotes působí hodně aktivně.
     
    10:36
    Ryan Pulock se ujal rozehrávky v obranném pásmu, odkud přihrál na modrou čáru, jenže nikdo v bílém dresu na jeho pobídku nedosáhl.
     
    11:05
    Dvorak si sjel na Hallovu přihrávku mezi kruhy, odkud následně zakončil forhendem, ale jeho pokus dokázal připravený brankář Varlamov vykopnout.
     
    11:38
    Nick Schmaltz skvěle napadal rozehrávku soupeře ve středním pásmu. Domácí hokejista se následně dostal až do útočného pásma, jenže nezakončil.
     
    12:10
    Hokejisté Islanders se dostali ke kotouči v obranném pásmu a rozjeli další akci po pravé straně. Domácí Arizona si dokázala poradit ve středním pásmu.
     
    12:36
    Anders Lee se ve velké rychlosti dostal do zakončení, jenže střelou zápěstím trefil brankovou konstrukci! Arizona teď měla velké štěstí.
     
    13:15
    Brock Nelson získal kotouč na levé straně útočného pásma, jenže jeho nahození minulo branku domácí Arizony a puk se následně odrazil na hůl domácích.
     
    13:39
    Hostující brankář si dal pozor na nahození od modré čáry a schoval kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    14:10
    Conor Garland vyhodil puk z obranného pásma, jenže puk se od mantinelu odrazil do prostoru, kde byli jen hráči v dresech Islanders.
     
    14:35
    Niklas Hjalmarsson si dal pozor na nahození z levé strany a pomohl domácímu brankáři zablokováním dělovky od modré čáry.
     
    14:56
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Oliver Ekman-Larsson – 2 min., podrážení).
     
    15:15
    Eberle dostal přihrávku na modrou čáru, jenže kotouč mu přeskočil přes čepel a skončil ve středním pásmu. Hráči Arizony si pomohli vyhozením.
     
    15:45
    Barzal projel do útočného pásma, kde našel Anderse Leeho, který si sjel na přihrávku, ale jeho zakončení nebylo pro domácí klec nebezpečné.
     
    16:20
    Barzal měl prostor na levé straně, odkud zakončil forhendem, ale jeho pokus skončil na betonu pozorného Raanty. Islanders pokračují v tlaku.
     
    16:56
    Domácí v plném počtu.
     
    17:10
    Christian Fischer se vrátil pro puk do obranného pásma, kde se dobrou kličkou zbavil svého strážce, ale už nedokázal přesně rozehrát.
     
    17:35
    Phil Kessel nahodil puk po mantinelu do útočného pásma, jenže své vlastní nahození nedojel. Islanders si pomohli jednoduchým vyhozením.
     
    18:05
    Phil Kessel dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud poslal přihrávku mezi kruhy, jenže nikdo v červeném dresu Arizony na jeho pobídku nedosáhl.
     
    18:28
    Nick Schmaltz projel za prudkou přihrávkou na modrou čáru, kde si ale nepotykal se zpracováním a puk mu přeskočil přes hokejku a skončil u obránce.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:39
    Oliver Ekman-Larsson dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho projektil skončil vedle levé tyčky hostující branky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali spíše bojovný hokej! Domácí Arizona vlétla do zápasu jako velká voda a hned v úvodu se dočkala přesilové hry, ve které zakončoval Clayton Keller, jehož pokus skončil po teči obránce až v síti. Hostující celek se následně tlačil za vyrovnáním, ale nikdo v bílém nedokázal překonat domácí defenzivu. Do kabin se proto jde za stavu 1:0.
     
    Střely na branku: 11 – 10
     
    Další třetina začne přibližně v 23:01.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hostující celek uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Islanders se ihned vydali do útoku, ale Baileyho rána neskončila za zády brankáře.
     
    20:35
    Conor Garland dostal prostor na levé straně útočného pásma, odkud střílel forhendem, ale jeho pokus skončil na betonu připraveného brankáře.
     
    21:10
    Jakob Chychrun poslal přihrávku do rohu útočného pásma, jenže tam nebyl nikdo v červeném dresu, kdo by se dostal do zakončení.
     
    21:25
    Phil Kessel dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma a nahodil puk po hrazení do pásma útočného. Hokejisté Arizony nadále pokračují v aktivitě.
     
    22:05
    Hostující brankář si dal pozor na nahození ze středního pásma a schoval nástřel do lapačky. Brankář domácího celku puk rychle vyklepat a rozehrál.
     
    22:15
    Anders Lee se snažil dorážet kotouč před brankou hostujícího celku, jenže měl hodně těžkou pozici a dobře postavený Raanta jeho pokus schoval pod betony!
     
    23:10
    Christian Dvorak dostal přihrávku do rohu útočného pásma, kde udržel obránce na svých zádech a pomohl si přihrávkou na modrou čáru.
     
    23:38
    Nick Leddy dostal přihrávku do jízdy na pravou stranu, projel do útočného pásma, nicméně jeho nahození prolétlo vedle levé tyčky.
     
    24:10
    Dvorak nechal projet kotouč až na modrou čáru, odkud zakončoval další z hráčů domácího celku. Hokejisté Arizony poté zakončili, ale kotouč skončil vedle branky.
     
    24:29
    Dvorak si sjel na přihrávku mezi kruhy, přehodil si kotouč na forhend, ale jeho pokus skončil na betonu připraveného brankáře Islanders.
     
    25:10
    Jakob Chychrun dostal prostor na levé straně, projel s kotoučem do útočného pásma, nicméně jeho průnik neměl dlouhého trvání.
     
    25:31
    Ryan Pulock si dal pozor na vyhozený kotouč a dojel jej u mantinelu. Hokejisté domácí Arizony si následně vypomohli rozehrávkou.
     
    26:03
    Phil Kessel se před brankou Islanders dostal k odraženému kotouči, přehodil si jej na forhend, ale v poslední chvíli se mu puk svezl po čepeli!
     
    26:35
    Islanders si zahrají přesilovou hru. Fischer dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    27:05
    Brad Richardson zavezl kotouč do útočného pásma, kde si jej prohodil mezi bruslemi obránce v bílém a dostal se až do zakončení. Brankář jeho pokus vyrazil.
     
    27:30
    Hosté se až nyní usadili v útočném pásmu, kde předvedli krátkou kombinaci, jenže nikdo v bílém dresu nakonec nedokázal vypálit.
     
    28:12
    Barzal využil prostor na levé straně útočného pásma, odkud zakončil forhendem, jenže jeho pokus skončil na betonu připraveného brankáře.
     
    28:35
    Domácí v plném počtu.
     
    29:05
    Christian Dvorak se dostal do útočného pásma, kde dlouho váhal s rozehrávkou, ale nakonec zadovkou našel jednoho ze spoluhráčů v červeném.
     
    29:35
    Matt Martin se vrátil do obranného pásma a odrazem o mantinel jej odehrál mimo nebezpečný prostor. Islanders stále čekají na vstřelenou branku.
     
    30:10
    Dvorak vyvezl puk po levém křídle do útočného pásma, kde si jej přehodil na forhend, nicméně jeho následné nahození skončilo u obránce.
     
    30:33
    Také Arizona si nyní zahraje přesilovku. Devon Toews vyfasoval dvě minuty za hákování.
     
    31:05
    Leo Komarov vybojoval kotouč za brankou domácí Arizony a odehrál puk do bezpečí. Islanders zahájili další oslabení opravdu skvěle.
     
    31:29
    Alex Goligoski se snažil projet s kotoučem do útočného pásma, jenže jeho nahození si opět pohlídala obrana Islanders, která puk vyhodila do bezpečí.
     
    32:02
    Johnny Boychuk poslal nahození po mantinelu do útočného pásma, nicméně jeho pobídka skončila u pozorného brankáře v červeném.
     
    32:33
    Hosté v plném počtu.
     
    33:05
    Brock Nelson projel do útočného pásma, kde si počkal na přihrávku z levé strany, ale jeho pokus forhendem skončil na betonu připraveného brankáře.
     
    33:28
    Tom Kühnhackl dostal pobídku na modrou čáru, odkud mohl zakončit příklepem, ale jeho pokus opět nenašel cestičku mezi tři tyče.
     
    34:02
    Derek Stepan si sjel na přihrávku z levé strany před branku, jenže jeho teč prosvištěla kousek nad břevnem branky Islanders.
     
    34:26
    Domácí brankář vyjel za svou klec, kde zastavil nahození po mantinelu a pomohl si rozehrávkou na dalšího hráče v červeném dresu Coyotes.
     
    34:55
    Clayton Keller dostává dvě minuty za podrážení a hosté si zahrají další přesilovku.
     
    35:10
    Anders Lee dostal přihrávku do útočného pásma, kde se probil k odraženému kotouči, ale zadovkou nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    35:38
    Domácí hráči se dostali k odraženému kotouči a Niklas Hjalmarsson jej vyhozením podél mantinelu poslal přes všechny čáry za branku soupeře.
     
    36:10
    Barzal dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud nahodil puk před branku, jenže ani jeho nahození nedokázal nikdo v bílém dresu tečovat.
     
    36:55
    Domácí v plném počtu.
     
    37:02
    Hostující celek má v koncovce opravdu smůlu! Nick Leddy zakončoval od modré čáry, ale jeho ránu zastavila branková konstrukce!
     
    37:35
    Ljubuškin dostal přihrávku na modrou čáru, ale ihned proti němu vystartoval obránce, který jej skvělým vypíchnutím puku připravil o zakončení.
     
    38:05
    Hall dostal přihrávku do střelecké pozice, jenže jeho zakončení příklepem prosvištělo kolem branky soupeře. Arizona se nadále drží v útočném pásmu.
     
    38:38
    Carl Söderberg přitlačil soupeře k mantinelu za brankou. Domácí hokejista následně vybojoval puk, jenže přihrávkou na Kellera daroval puk Islanders.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:28
    Jordan Eberle dostal skvělou přihrávku na pravou stranu ledové plochy, prosmýkl se podél mantinelu do útočného pásma, ale nahozením minul branku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Prostřední část končí! Ani ve druhé části dnešního souboje se hostující Islanders nedokázali prosadit. Pro Islanders už je to osmá třetina bez vstřelené branky v řadě! Hosté si sice během hry vypracovali krátký tlak, ale nedokázali během něj procedit kotouč do sítě! Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:0.
     
    Střely na branku: 26 – 18
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí celek uspěl na úvodním vhazování dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale přihrávka na levou stranu byla moc dlouhá.
     
    40:35
    Devon Toews si dal pozor na skákavý kotouč, který si zpracoval na modré čáře a následně rozehrál na levé křídlo. Hosté potřebují prolomit střelecké trápení.
     
    41:10
    Mathew Barzal projel do útočného pásma, kde si připravil kotouč pro forhendové zakončení, ale jeho rána prosvištěla kolem branky soupeře!
     
    41:39
    Jakob Chychrun dostal přihrávku do rohu útočného pásma, jenže už neměl moc sil a musel si pomoci zpětnou přihrávkou. Hráči Arizony o puk rychle přišli.
     
    42:10
    Jordan Oesterle se dostal do útočného pásma, kde jej přenechal Schmaltzovi, jehož nahození forhendem skončilo na betonu brankáře.
     
    42:35
    Nick Schmaltz se dostal k volnému puku na pravé straně hrací plochy, ale ani jeho nahození nebylo pro hostujícího gólmana nebezpečné.
     
    43:05
    Derek Stepan poslal prudké nahození do útočného pásma, ale jeho pobídka skončila u dobře postaveného obránce v bílém dresu Arizony.
     
    43:30
    Raanta vyjel za svou branku, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a stejným směrem také rozehrál na svého spoluhráče.
     
    43:40
    Až nyní se poprvé ve třetí části přerušuje hra. Komarov chtěl překvapit domácí obranu prudkou rozehrávkou, ale jeho pobídka skončila na zakázaném uvolnění.
     
    43:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí celek přidává druhou branku a výrazně se přibližuje k vítězství! Ke kotouči se před brankou soupeře dostal Christian Dvorak, jehož zadovku si na brankovišti našel CONOR GARLAND, který doklepl puk do sítě! Asistence: Christian Dvorak, Taylor Hall.
    43:43 Conor GARLAND - 2:0
     
    44:10
    Lee bojoval o kotouč za brankou soupeře, jenže jeho bekhendová pobídka skončila jen u pozorného hráče v červeném dresu domácí Arizony.
     
    44:33
    Dvorak se dostal do útočného pásma, kde si přehodil puk na forhend, ale jeho zakončení zápěstím zastavil hrudníkem dobře postavený Nelson.
     
    46:02
    Nelson se hnal sám na domácího brankáře, jenže ve velké rychlosti trefil v samostatném úniku jen beton připraveného brankáře!
     
    46:42
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující celek se po sto šedesáti minutách dočkal branky a ještě dramatizuje vývoj dnešního utkání! Andy Greene nahodil puk na branku domácího celku a ANTHONY BAUVILLIER jeho pobídku tečoval do sítě! Asistence: Andy Greene, Brock Nelson.
    46:42 Anthony BEAUVILLIER - 2:1
     
    47:16
    Na opačné straně zakončoval z pravé strany útočného pásma Vinnie Hinostroza, jehož ránu hostující brankář dobře viděl a udržel puk mezi betony.
     
    47:35
    Greene protečoval kotouč do útočného pásma, jenže tam nebyl nikdo v bílém dresu hostujících Islanders. Domácí celek teď skvěle brání.
     
    48:05
    Johnny Boychuk dostal prostor na levé straně hrací plochy, odkud přihrál do středního pásma, jenže domácí zadáci odvrátili také jeho rozehrávku.
     
    48:34
    Brock Nelson se dostal do útočného pásma, jenže jeho projektil prolétl kolem vzdálenější tyčky branky domácí Arizony. Hosté ale pokračují v tlaku.
     
    49:05
    Barzal si sjel na přihrávku na modrou čáru, kde se rychlou brzdou zbavil svého strážce, ale jeho následné zakončení prolétlo kolem branky.
     
    49:28
    Fischer se pokusil rozehrávkou překvapit obranu soupeře, nicméně jeho pobídka byla moc dlouhá a skončila až na zakázaném uvolnění.
     
    50:05
    Taylor Hall dostal dobrou přihrávku do jízdy, prosmýkl se přes modrou čáru do útočného pásma, jenže jeho bekhendový pokus skončil v lapačce brankáře.
     
    50:26
    Nick Leddy se prodral do útočného pásma, nicméně domácí brankář zůstal pevný na brankovišti a nepustil kotouč za svá záda. Islanders ale tlačí.
     
    51:05
    Hall se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, jenže jeden z hráčů v bílém dresu jej zastavil čistým hitem.
     
    51:23
    Derek Stepan dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud zakončil forhendem, ale rána mu vůbec nesedla a domácí hráč při ní zlomil hokejku.
     
    52:02
    Vinnie Hinostroza projel s pukem na útočnou modrou čáru, poslal přihrávku na levé křídlo, jenže tam neoslovil nikoho v červeném dresu Coyotes.
     
    52:28
    Carl Söderberg si na levé straně zpracoval odražený kotouč a obloučkem jej nahodil do útočného pásma. Nikdo ze spoluhráčů za pukem nespěchal.
     
    53:10
    Pulock se v rohu útočného pásma otočil kolem obránce a poslal přihrávku na modrou čáru. K jeho pobídce se ale nedostal nikdo v bílém.
     
    53:22
    Derek Stepan se dostal k pobídce do útočného pásma, ale rozhodčí zastavil rodící se akci Arizony kvůli přihrávce rukou.
     
    54:00
    Arizona se znovu vydala do útočného pásma, jenže přihrávka na levou stranu byla moc prudká a skončila u dobře postaveného Anderse Lee.
     
    54:28
    Ilja Ljubuškin obdržel krásnou pobídku na modrou čáru, ale místo zakončení ještě přihrál na levou stranu, kde nebyl nikdo v červeném dresu.
     
    55:00
    Jordan Oesterle dojel za branku domácího celku, kde si dal pozor na odražený kotouč a následně dokázal rozehrát pobídkou na levé křídlo.
     
    55:26
    Varlamov stále drží akcie Islanders nad vodou! Do obrovské šance se dostal Dvorak, ale hostující brankář se roztáhl a skvěle vyrazil puk!
     
    56:10
    Oliver Ekman-Larsson dostal skvělou přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale trefil hned prvního soupeře v červeném.
     
    56:35
    Jordan Eberle se prodral mezi kruhy, kde dokonce dvakrát zakončil, ale jeho pokus skončil vedle branky domácí Arizony. Domácí brání ze všech sil!
     
    57:10
    Nick Leddy poslal přihrávku na modrou čáru, odkud následně střílel Josh Bailey, ale ani jeho pokus nenašel cestičku mezi tři tyče.
     
    57:30
    Andy Greene skvěle zabral směrem dozadu, přebruslil Taylera Halla, ale následnou rozehrávkou na útočnou modrou neoslovil spoluhráče.
     
    58:10
    Derick Brassard spěchal před branku domácího celku, jenže po přihrávce z levé strany se natahoval marně. Arizona pokračuje ve vynikající obraně.
     
    58:35
    Nick Leddy se v obranném pásmu dostal k puku a bekhendem jej nahodil do středního pásma. Hostující celek se ale ne a ne dostat do útoku.
     
    59:00
    Varlamov je na střídačce a hosté se ženou za vyrovnáním v šesti bruslařích na ledě!
     
    59:25
    Mathew Barzal si dojel do útočného pásma pro přihrávku z pravé strany, skvěle si kotouč zpracoval, ale následnou pobídkou před branku nenašel nikoho v bílém.
     
    Konec zápasu.
     
    Domácí celek nakonec udržel své vedení a slaví vítězství 2:1! Ve třetí třetině totiž domácí Arizona dokázala odskočit na rozdíl dvou branek, když se díky důrazu na brankovišti dokázal prosadit Garland! Islanders však dokázali prolomit své střelecké trápení a po osmi třetinách se dočkali branky. O snížení se postaral Anthony Beauvillier! V závěru ještě hosté zkusili hru bez brankáře, ale nikdo v bílém neprocedil kotouč do sítě!
     
    Střely na branku: 32 – 26
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Antti Raanta (ARI) 25 zákroků, 1 gól, 96%
    2. Conor Garland (ARI) 1+0
    3. Christian Dvorak (ARI) 0+1
     
    Československá stopa v utkání:

    Do dnešního utkání nezasáhl nikdo z českých a slovenských hráčů.
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 13 956 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (00:35:00)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 5. Keller (Kessel), 44. Garland (Dvorak, Hall) – 47. Beauvillier (A. Greene, B. Nelson)


    Arizona Coyotes: Raanta (Hill) – Goligoski, Chychrun, Hjalmarsson, Ekman-Larsson, Ljubuškin, Oesterle – Garland, Dvorak, Hall – Hinostroza, Stepan, Crouse – Kessel, Schmaltz, Keller – Fischer, Richardson, Söderberg.
    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Pulock, D. Toews, Boychuk, Leddy, Mayfield, A. Greene – Eberle, Barzal, Lee – Jo. Bailey, B. Nelson, Beauvillier – M. Martin, Komarov, Johnston – Kühnhackl, Brassard, Dal Colle.

    Rozhodčí: Dwyer, Chmielewski – Murphy, Devorski

    Diváci: 13 956
    bahis siteleri