NY Rangers – Boston 1:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 3:4 (po pr.) | Vancouver – Anaheim 1:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 2:1 (kon.) | Ottawa – Dallas 4:3 (po pr.) | New Jersey – Columbus 4:3 (2:1 po s.n.)
Buffalo – Toronto 5:2 (kon.) | Winnipeg – Chicago 3:2 (kon.) | San Jose – Florida 3:5 (kon.)
Calgary – Anaheim 6:4 (kon.) | Arizona – NY Islanders 2:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:4 (1:2, 1:0, 1:2)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 17.02.2020, 18:00Chance liga - o pořadí v play-off • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 David KOHÚT - 3:4
     
    59:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní ještě přece jen jednou skórují, už je to však příliš pozdě! DÁVID KOHÚT se natlačil před obránce, a přestože byl faulovaný, tak dokázal kotouč dopravit do sítě! Asistence: Tadeáš Hejda a Jindřich Barák.
    59:23 Matěj BERAN - 2:4
     
    59:23
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Slávisté nezvládli situaci po vhazování, kdy hladce přišli o puk, čehož hosté využili! MATĚJ BERAN si obhodil protihráče, dojel volný puk a od levého mantinelu ho neomylně poslal do opuštěné klece! Asistence: Daniel Voženílek a Jiří Jebavý.
    46:02 Daniel VOŽENÍLEK - 2:3
     
    46:02
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Napotřetí už to Litoměřicím vyšlo a dostávají se do vedení! Korkiakoski s pukem nabruslil do útočného pásma, přihrál ho na levé křídlo DANIELU VOŽENÍLKOVI, který se střelou k bližší tyči nemýlil! Asistence: Markus Korkiakoski a Michael Gaspar.
    29:36 Daniel VRDLOVEC - 2:2
     
    29:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté využili tlaku z přesilovky, udrželi se v útočném pásmu a nakonec i srovnali stav utkání! Odražený puk se dostal k Vlčkovi, který ho okamžitě předložil DANIELU VRDLOVCOVI, a ten nastavil hokejku, od které se kotouč odrazil za bezmocného Berana! Asistence: Filip Vlček a David Šteiner.
    19:27 Martin KADLEC - 1:2
     
    19:27
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Gasparovu ránu dokázal Michajlov vyrazit do strany jen k MARTINU KADLECOVI, který se k dorážce protlačil přestože byl poměrně těsně bráněný! Kotouč tak nakonec usměrnil po ledě na branku, Michajlovovi puk projel mezi betony! Asistence: Michael Gaspar a Josef Jícha.
    04:20 Jan STREJČEK - 1:1
     
    04:20
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Z utkání neuběhlo ještě ani pět minut a je srovnáno! JAN STREJČEK dostal puk na modrou čáru, odkud vyslal přesnou střelu k bližší tyči! Michajlov měl zakrytý výhled, a tak nestačil zareagovat! Asistence: Josef Jícha a Martin Kadlec.
    01:05 Šimon JELÍNEK - 1:0
     
    01:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané se velmi rychle ujímají vedení! Vlček těsně za modrou čárou předal puk Všetečkovi, který se povedenou kličkou zbavil obránce! Kolem dalšího protihráče pak přihrál volnému ŠIMONU JELÍNKOVI mezi kruhy, odkud s trochou štěstí překonal Berana! Asistence: Robin Všetečka a Filip Vlček.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 2. Š. Jelínek (Všetečka, Vlček), 30. Vrdlovec (Vlček, Šteiner), 60. Kohút (Hejda, Barák) – 5. Strejček (Jícha, M. Kadlec), 20. M. Kadlec (Gaspar, Jícha), 47. D. Voženílek (Korkiakoski, Gaspar), 60. M. Beran (D. Voženílek, Jebavý)


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Hejda, J. Novák (C), P. Hořava, Veber, Ryzák, Barák, Valík – M. Ondráček, Kuťák, Šmerha – J. Doležal (A), Vrdlovec, Bílek – Vlček, Všetečka, Š. Jelínek – Kubica, Kohút, Šteiner.
    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Škorpík) – Marcel, Klejna, Jebavý, Klikorka, Gaspar, Strejček, Baláž – D. Voženílek, Korkiakoski, M. Beran – Jánský, Jícha, M. Kadlec – Jindra, Morong, Kangas – Kropáček, M. Havelka, D. Sklenář.

    Rozhodčí: Čáp, Valenta – Beneš, Štofa
    bahis siteleri