Havlíčkův Brod – Žďár n/S 2:3 (po pr.) | Mor. Budějovice – SHK Hodonín 1:5 (kon.) | Šumperk – Opava 12:2 (kon.)
Nový Jičín – Kopřivnice 1:5 (kon.) | Nová Paka – Bílina 3:7 (kon.) | Mostečtí Lvi – Vrchlabí 3:2 (kon.)
Jablonec n/N – Děčín 3:5 (kon.) | Trutnov – Řisuty 3:4 (kon.) | Písek – Kolín 2:5 (kon.)
konec
HK Nový Jičín
1:5 (0:1, 1:2, 0:2)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 19.02.2020, 18:00 • Nový Jičín • 2. liga skupina Východ • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:48
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Sluštík svým důrazem vybojoval vybojoval pátý gól hostí. A domácí se opět trápí v marných přesilovkách, ve kterých dostávají jeden gól za druhým. Jako obránce zcela propadl Finsterle, který jen dobrusloval bez jakékoliv snahy zasáhnout. Rakev domácích zatlouká TOMÁŠ FOJTÍK, Asistence Sluštík.
     
    47:43
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tak tuto branku si Králík rozhodně za rámeček nedá. Po jeho naprosto zbytečném faulu Kopřivnice zřejmě rozhoduje utkání. Střelcem je RADIM ŠTĚPÁNEK, asistence Gebauer, Mach
     
    39:59
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Sekundu před koncem z faulu nakonec bylo trestné střílení, které lišácky a s profesionální jistotou proměňuje ROK MACUH a na Zimáku vykoukl ze zatažené oblohy paprsek sluníčka.
     
    32:35
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Parádní hokejovou ukázku předvedl ONDŘEJ SLUŠTÍK, který v oslabení přidává skvěle umístěnou střelou třetí branku hostí. Domácí jsou na kolenou.
     
    29:34
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Nad Ďábly se stahují mračna předčasné dovolené. Tatra si skvěle rozebrala čtveřici domácích a rychle proměňuje přesilovku. ROBIN GEBAUER tluče další hřebík do rakve Ďáblů po přihrávkách Suchého a Macha.
     
    19:13
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Ano, to je rozdíl mezi Ďábly a Tatrou, Ďáblové měli 4 gólové šance. Kopřivnice měly první a hned proměňuje. FILIP FOJTÍK se trefuje po přihrávkách T.Fojtíka a Štěpánka.

    Bob

    Branky a nahrávky: 40. Macuh (TS) – 20. F. (T., Štěpánek), 30. Gebauer (Suchý, Mach), 33. Sluštík, 48. Štěpánek (Gebauer, Mach), 54. Fojtík (Sluštík)


    HK Nový Jičín: Šimonů, Palička, – Hruška, Már, Rufer, Holáň, Kožený, Váňa, Tolokonnikov, – Poruba, Králík, Finsterle, Lehečka, Štefka, Kafka, Palička, Hilšer, Plitko, Macuh, Pecha, Kuba
    HC ISMM Kopřivnice: Hromada, Fendrich, – Štěpánek, Krzak, Imrich, Bail, Fojtík, Stříž, – Mach, Gebauer, Daron, Sluštík, Bochnak, Hrubý, Suchý, Fojtík, Gola, Mach, Marek

    Rozhodčí: Král, Čelechovský, Kučera
    bahis siteleri